Политика за наплата

Целосно враќање на државната такса ќе биде обработено до сите корисници само доколку апликацијата не е обработена и е нецелосна. Оние кои ја поднеле својата апликација кај нас и во случај вашето барање да биде прифатено / одбиено од Владата, нема да се изврши наплата. Делумно враќање на средствата ќе се изврши само ако вашата апликација е сè уште нецелосна и документите не се подигнати.

Откако ќе ја поднесете вашата апликација кај нас, се претпоставува и се согласува дека ќе го започнеме процесот на доставување во временскиот рок наведен за време на вашата апликација. Доколку одлучите да побарате рефундирање откако вашата апликација е поднесена и завршена, може да поднесете барање да се земе предвид за добивање на поврат на надоместоците за услугата на апликациската агенција. 69 УСД - 79 УСД ќе бидат одземени и вратени, ако вашата апликација сè уште не е поднесена во Имиграција, Влада на Индија.

Доколку сакате да побарате поврат, испратете ни е-пошта на info@evisa-india.org.in наведувајќи го следново:

  • Вашата причина за барањето.
  • Вашите целосни имиња (како што се појавува во вашиот пасош).
  • Вашата единствена референтна лична карта.
  • Е-поштата се користи за да се направи регистрацијата на оваа веб-страница.

За повеќе барања, наведете ги сите референтни лични карти.

Сите барања за поврат на средства ќе бидат проценети во рок од 48 часа.

Ако ви требаат повеќе информации, ве молиме погледнете ги нашите: