За нас

www.india-visa-online.com е приватна веб-страница што нуди услуги за онлајн апликации кои вклучуваат помагање на корисниците во процесот на нивните индиски апликации за е-виза. Ние ја правиме постапката за добивање на Електронско овластување за патување од Владата на Индија исклучително лесна за апликантите. Нашите агенти го сторат тоа помагајќи им на апликантите да ги пополнат формуларите за апликација за индиската е-виза, прегледувајќи ги сите нивни одговори, преведувајќи какви било информации за нив доколку е потребно, проверувајќи го целиот документ за да видат дали сè е точно и комплетно и лекторирање за какви било граматички или правописни грешки. Исто така, ќе контактираме директно со апликантите доколку се потребни дополнителни информации. Откако апликантот ќе го пополни формуларот за апликација достапен на нашата веб-страница, нивната апликација ја разгледува експерт за имиграција и потоа конечно се доставува до Владата на Индија по чија одлука останува одобрувањето на апликацијата. Иако дали апликацијата е одобрена или не зависи од Владата, пополнувањето на апликацијата со наша експертиза ќе ви гарантира апликација ослободена од сите грешки.

За обработка и одобрување на повеќето апликации нема да трае подолго од 48 часа, но во одредени случаи ако некои информации се неправилно внесени или се изоставени, тогаш апликацијата може да се одложи. Апликантите не треба да се грижат за тоа, бидејќи нашите агенти ќе ги следат сите апликации. Откако е-визата е одобрена од Владата на Индија, електронскиот документ ќе биде испратен по е-пошта до клиентот, заедно со информации и совети за неговата употреба.

Ние сме со седиште во Соединетите Држави, Азија и Европа и можеме да им помагаме на нашите клиенти во секое време и каде било со прегледување, уредување, корекција, анализа и обработка на апликациите за виза деноноќно. Ние не сме поврзани со Владата на Индија на кој било начин, но сме приватна веб-страница што им помага и ги води апликантите во поднесување на нивната индиска апликација за е-виза преку Интернет. Аплицирањето преку нашата веб-страница наместо веб-страницата на индиската влада за е-виза има дополнителна предност во тоа што вашата апликација ја разгледува нашиот тим експерти. Ние наплаќаме мала такса за нашите услуги.

Ако имате какви било прашања или сомнежи, можете да контактирате Дело за помош преку Интернет визи. Формулар за апликација за виза во Индија е форма на Интернет.

Процес на апликација eVisa

На нашата платформа за корисници, корисниците можат лесно да аплицираат за која било од индиските е-визи, вклучително и Индиска туристичка е-виза, Индиска деловна е-виза, Индиска медицинска е-виза, и Индиски медицински придружник е-Виза. Со нашата најнова, сигурна технологија, целиот процес, вклучително и плаќањето, ќе биде безбеден и безбеден и ќе ја заштити приватноста на корисникот.

Услуги што ги нудиме во споредба со амбасадата

Услуги Амбасадата онлајн
24/365 Интернет апликација.
Нема временски рок.
Ревизија на апликацијата и корекција од експерти за визи пред да се достават до Министерството за внатрешни работи на Индија.
Поедноставен процес на аплицирање.
Корекција на исчезнати или неточни информации.
Заштита на приватност и безбедна форма.
Верификација и валидација на дополнителни потребни информации.
Поддршка и помош 24/7 по е-пошта.
Вашата одобрена индиска електронска виза испратена преку е-пошта во формат PDF.
Обнова на е-пошта на вашата eVisa во случај на загуба.
Наплата на услугата ако вашата eVisa е одбиена.
Нема дополнителни трошоци за трансакција во банка од 2.5%.