Visa pangbasajanna pikeun Warga Inggris dugi ka India nyaéta eVisa pikeun India (Visa éléktronik India Online)

Visa India Online pikeun Warga Inggris

Kumaha prosés prosés najis Aplikasi India Visa kanggo Warga Inggris?

Baheula aya biasana janten proses dumasar kertas pikeun nerapkeun Visa India pikeun Warga Inggris. Ieu ayeuna parantos dirévisi kanggo prosés online anu henteu meryogikeun formulir dumasar tulisan anu dieusi ku warga Inggris. Prosés ieu sayogi dina situs wéb ieu https://www.www.india-visa-online.com. Pamaréntah India ngamungkinkeun asup ka warga Inggris pikeun tujuan ningali-ningali, pariwisata, kunjungan médis, rapat bisnis, yoga, seminar, bengkel, jual sareng perdagangan, padamelan sukarelawan sareng usaha komérsial sanés dina rezim anyar eVisa India ieu. Warga Inggris ayeuna tiasa kéngingkeun visa sareng mayar dina mata uang lokalna nyaéta British Pound Sterling atanapi tina 135 mata uang di dunya.

Warga Inggris / Inggris tiasa kéngingkeun Visa Visa Online ku cara ramping. Prosésna pikeun ngeusian formulir aplikasi Visa Online Online anu gampang. Ngadamel sareng mayar online. Naon waé bukti tambahan anu diperyogikeun anu dipénta anu ogé tiasa di-email kana Meja Bantuan Visa India kami atanapi unggah online dina halaman wéb ieu pikeun Visa India.

Proses pikeun Warga Inggris Kéngingkeun India Visa Online

Naha Warga Inggris kedah nganjang ka Kedubes India atanapi kéngingkeun cap dina Paspor kanggo éntuk eVisa pikeun India (India Visa Online)?

Henteu, aya teu kedah nganjang ka kadutaan India dina tahap naon. Ogé, aya henteu aya syarat pikeun kéngingkeun cap dina paspor, atanapi gaduh wawancara atanapi kurir paspor anjeun. Warga Inggris kedah nyimpen salinan PDF tina Visa India éléktronik (eVisa India) email ka aranjeunna.

Naha warga Inggris kedah kurir paspor atanapi dokumén pendukung?

Teu aya syarat pikeun Warga Inggris ngunjung kana kadutaan India atanapi Komisi Tinggi India atanapi kantor-kantor sanésna anu aya Pamaréntah India. Warga Inggris tiasa unggah dokumén pendukung pikeun Formulir Aplikasi Visa India dina halaman wéb ieu online ogé ngalangkungan tautan anu dikirim ka alamat email anu ngalamar atanapi ku ngirim email kana dokumén deui Meja Pitulung India Visa. Dokumén anu ngadukung Aplikasi Visa India tiasa di-email atanapi diunggah dina format file sapertos PDF / PNG atanapi JPG. Warga Inggris tiasa mariksa anu mana dokumen diperyogikeun pikeun ngadukung Aplikasi Visa India na. Dokumén anu paling sering diperyogikeun nyaéta Potret Beungeut jeung Paspor Scan Salin, duanana tiasa dicandak tina telepon sélulér anjeun atanapi kaméra sareng salinan lemes tiasa diunggah atanapi email.

Naha Warga Inggris tiasa sumping ka India pikeun tujuan bisnis sareng nerapkeun eVisa India dina situs wéb ieu?

Leres, Warga Inggris tiasa sumping pikeun kunjungan bisnis ogé wisata sareng médis pikeun Visa éléktronik pikeun India (eVisa India Online).
Perjalanan bisnis tiasa janten pikeun tujuan anu dijelaskeun dina Visa Usaha India jeung Visa India pikeun Wisatawan Bisnis.

Sabaraha lami upami Visa badé diputuskeun pikeun warga UK?

Saatos Inggris Warga parantos réngsé Formulir Aplikasi Visa India kalebet nyayogikeun naon waé dokumen aplikasi anu ngadukung Paspor Inggris nyalin salinan sareng nyanghareupan fotografi maka Warga Inggris tiasa ngarepkeun hasil tina Aplikasi India Visa 3-4 dinten damel. Dina sababaraha kasus, Nanging, éta tiasa dugi ka 7 dinten damel.

Naon hak istimewa tina Visa India éléktronik (eVisa India) pikeun Warga Inggris sareng naon anu dibatesan atanapi watesan?

Kauntungannana India Visa Online nampi sacara éléktronik (eVisa India) nyaéta saperti kieu:

  • Visa Online India tiasa dilakukeun dugi ka 5 taun kasahan.
  • Visa Online India atanapi eVisa India sah pikeun sababaraha éntri.
  • eVisa India (India Visa Online) tiasa dianggo pikeun asup kontinyu dugi ka 180 dinten (ieu khususna pikeun sakeudeung nusa bangsa sapertos warga Inggris sareng Amérika Serikat, kanggo sasarap nasionalitas maksimum sanésna tetep di India dugi ka 90 dinten).
  • EVisa India ieu (India Visa Online) sah dina 28 bandara sareng 5 kapal laut Palabuhan Entri di India kanggo eVisa.
  • EVisa India ieu (India Visa Online) ngamungkinkeun éntri di Nagara Propinsi atanapi Uni India.

Konstrain India Visa Online (eVisa India) nyaéta:
EVisa India ieu (India Visa Online) henteu valid pikeun damel film, jurnalistik sareng damel di India. eVisa India ogé henteu ngijinkeun wadah pikeun kunjungan kantin sareng wilayah India anu dilindungi.

Naon pertimbangan anu sanés pikeun sadar pikeun Warga Inggris dugi India dina India Wisatawan Visa atanapi Visa Usaha India?

Entong overstay: Anjeun kedah waspada yén anjeun kedah ngahargaan hukum nagara sareng nyingkahan tetep tetep. Aya denda 300 dollar di India pikeun overstaying dugi ka 90 dinten. Sareng dugi ka 500 dollar denda kanggo tetep dugi ka 2 taun. Pamaréntah India ogé tiasa nyandak tindakan hukum.

Anjeun ogé tiasa ngarobih gambar anjeun sareng sigana hese nampi visa kanggo nagara anu sanés ku tetep di India.

Candak printout India Visa persetujuan ku Email: Sanaos henteu diperyogikeun ngagaduhan salinan kertas eVisa India (India Visa Online) tapi langkung aman pikeun ngalakukeunana kusabab teleponna tiasa rusak atanapi batré tiasa béak sareng anjeun moal tiasa nyayogikeun buktosna ngagaduhan Visa India éléktronik (eVisa India). Percetakan kertas tindakan minangka buktina sékundér.

Paspor nganggo 2 halaman kosong: Pamaréntah India teu pernah naroskeun anjeun pikeun paspor sareng kantos ngan ukur nyuhunkeun salinan scan / poto biodata halaman paspor salami prosés aplikasi eVisa India (India Visa Online) ku kituna urang henteu terang jumlah halaman kosong di paspor anjeun. . Anjeun kedah gaduh dua halaman kosong supados aparat wates Departemen Imigrasi tiasa nyangkut setélan éntri sareng kaluar setem dina paspor anjeun.

Kasalahan 6 bulan pikeun paspor: Paspor anjeun kedah valid pikeun 6 bulan dina tanggal asup ka India.

Kumaha carana Warga Inggris ngalegaan tetep di India?

Upami eVisa India anjeun (India Visa Online) parantos kadaluwarsa, maka anjeun kedah diperyogikeun deui sateuacanna. eVisa India ku nyalira teu tiasa diperpanjangkeun tapi éVisa India énggal (India Visa Online) tiasa diterapkeun sateuacan kadaluarsana.

Meja Pitulung India Visa mangrupikeun jasa anjeun kanggo némbalan sareng ngabéréskeun sadayana penjelasan sareng mamang anu anjeun kedah aya sateuacan kunjungan ka India. Urang ngarti yén perjalanan kedah stres gratis sareng parantos nyiptakeun prosés di tempatna pikeun ngagampangkeun wisatawan internasional pikeun nampi réspon dina basa asal bumi. Punten hilap ngahubungan kami pikeun milarian saran anu aya hubunganana.

Anjeun dipénta tetep kéngingkeun cocog sareng sarat pikeun syarat nagara di halaman wéb ieu. Formulir Aplikasi Visa India tiasa diajukan sacara online anu ngamungkinkeun opat dinten bisnis pikeun perjalanan anjeun atanapi angkat penerbangan.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.