Naon Aplikasi India Visa?

Pamaréntah India meryogikeun sadaya warga asing anu milari lebet ka India, ngalebetkeun Aplikasi Visa India. Prosés pengajuan aplikasi ieu tiasa dilakukeun ku kunjungan fisik ka Kadutaan India atanapi ku ngalengkepan Aplikasi Visa India online dina situs ieu.

Aplikasi Visa India mangrupikeun ngamimitian prosés pikeun nyandak hasil pikeun kaputusan India Visa. Kaputusan Visa India dina kalolobaanana kasus leuwih hadé pikeun ngalamar.

Saha anu kedah ngalengkepan Aplikasi Visa India?

Jalma anu datang anu datang ka India janten sémah, atanapi kanggo tujuan komérsial atanapi kanggo perawatan médis tiasa ngalebetkeun sareng India Visa Application online sareng dipertimbangkeun pikeun asupna ka India. Ngalengkepan Aplikasi Visa India sorangan henteu otomatis masihan Éntri kana India.

Perwira imigrasi anu ditunjuk ku Pamaréntah India mutuskeun hasil tina Aplikasi Visa India dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku pelamar sareng cek latar internalna.

Wisatawan ka India sumping dina kaayaan salah sahiji Jenis Visa dijelaskeun di dieu kedah ngalengkepan Aplikasi Visa India.

Aplikasi Visa India online atanapi eVisa India sayogi dina kategori lega ieu:

Inpo naon anu diperyogikeun dina Aplikasi Visa India?

Formulir téa rada langsung sareng gampang réngsé dina sababaraha menit. Aya inpormasi anu dipikabutuh ti pelamar dina kategori utama ieu:

  • Rincian biografi ngeunaan pangembara.
  • Rincian hubungan.
  • Rincian paspor.
  • Tujuan tina Didatangan.
  • Sajarah kriminal baheula.
  • Rincian tambahan diperyogikeun gumantung kana jinis visa.
  • Potret raray sareng salinan paspor dipénta saatos pamayaran parantos dilakukeun.

Iraha kuring kedah ngalengkepan Aplikasi Visa India?

Anjeun kedah ngalengkepan Aplikasi Visa India sahenteuna opat dinten sateuacan Éntri di India. Visa pikeun India tiasa nyandak tilu dugi opat dinten kanggo persetujuan, janten idéal pikeun nerapkeun 4 dinten bisnis sateuacan lebet ka India.

Sabaraha lami kanggo Aplikasi India Visa?

Aplikasi Visa India nyandak 3-5 menit kanggo réngsé sateuacan mayar pembayaran online. Saatos mayar réngsé, gumantung kana kewarganegaraan ngalamar sareng tujuan tina datangna, ngalamar tiasa dipénta inpormasi tambahan.

Inpo tambahan ieu ogé réngsé dina 2-3 menit. Upami aya masalah dina ngalengkepan aplikasi online, anjeun tiasa ngahubungi tim Bantuan Meja sareng Palanggan Pelanggan dina situs wéb nganggo Taros Kami link.

Naon syarat pre-syarat atanapi syarat pikeun ngalengkepan Aplikasi India Visa online?

a) Syarat Paspor atanapi kabaratan:

Anjeun kedah milik salah sahiji nagara anu cocog anu diidinan ku Pamaréntah India janten eVisa India layak.

b) Syarat tujuan:

Pra-peryogikeun anu sanés pikeun ngeusian hiji Aplikasi India Visa online anu aya pikeun tujuan ieu:

  • Didatangan tujuan tujuan Pariwisata, Rapat Kulawarga sareng Rakan, Program Yoga, Sight Seeing, Volunteer Term Short.
  • Datangna Pikeun Perjalanan Bisnis sareng Komérsial, Jual sareng Meuli Barang atanapi Jasa, Ngalaksanakeun Wisata, Ngadatangan Rapat, Pamérsihan Perdagangan, Seminar, Konperénsi atanapi Industri anu sanés, Komérsial.
  • Perawatan médis sorangan atanapi ngalaksanakeun salaku Hadir Médis pikeun jalma anu ngagaduhan perlakuan.

c) Pra-syarat séjén:
Syarat séjén sateuacan ngalengkepan Aplikasi India Visa online sacara nyaéta:

  • Paspor anu sah pikeun 6 bulan dina waktos asupna ka India.
  • Paspor anu ngagaduhan dua halaman kosong supados petugas imigrasi tiasa ngecap di bandara. Catet, yén India Visa dikirimkeun saatos ngeusian Aplikasi Visa India online henteu ngabutuhkeun anjeun pikeun ngunjung kadutaan India pikeun nyaketan cap Visa. Dua halaman kosong diwajibkeun di bandara kanggo asupna sareng kaluar setélan dina paspor anjeun.
  • Id email anu valid.
  • Metode pamayaran sapertos cek, kartu debit, kartu kiridit atanapi Paypal.

Naha kuring tiasa ngajantenkeun grup kulawarga atanapi kulawarga Visa Application?

Aplikasi Visa India, tanpa pamrih modeu parantosan, naha éta online atanapi di Kedubes India, kedah réngsé pikeun masing-masing jalma sacara mandiri henteu umur na. Henteu aya grup aplikasi India Visa Aplikasi sadia pikeun metoda online atanapi offline.

Punten dicatet yén anjeun kedah ngalamar unggal jalma dina paspor sorangan, janten babaran anu énggal moal tiasa ngarambat dina paspor indung atanapi wali anjeun.

Naon anu kajadian saatos ngalengkepan Aplikasi Visa India?

Nalika hiji Aplikasi Visa India parantos diserahkeun diolah pamrosésan di fasilitas Pamaréntah India. Wisatawan tiasa ditaroskeun tambahan patarosan atanapi klarifikasi ngeunaan perjalanan maranéhanana atanapi aranjeunna tiasa dikaluarkeun Visa India tanpa klarifikasi tambahan.

Sababaraha patarosan umum anu aya hubunganana pikeun tujuan perjalanan, tempat tinggal, hotel atanapi acuan di India.

Naon bedana India Aplikasi Visa Online sareng Application Paper?

Teu aya bédana antara dua metode ieu kecuali saeutik béda.

  • Aplikasi Online Visa India ngan ukur pikeun tinggal maksimal 180 dinten.
  • Aplikasi Visa India Online File pikeun Wisata Visa maksimal 5 taun.

Aplikasi Online Visa India diwenangkeun pikeun tujuan ieu:

  • Perjalanan anjeun kanggo rekreasi.
  • Perjalanan anjeun kanggo ningali.
  • Anjeun badé nepungan anggota kulawarga sareng baraya.
  • Anjeun ngadatangan India pikeun tepang réréncangan.
  • Anjeun ngadatangan Program yoga / e.
  • Anjeun hadir kursus anu henteu langkung ageung 6 sasih waktos sareng kursus anu henteu masihan gelar gelar atanapi sertipikat diploma.
  • Anjeun sumping hiji kerja sukarelawan salami dugi ka 1 bulan.
  • Tujuan tina kunjungan anjeun kanggo nyusun kompleks Industri.
  • Anjeun badé ngamimitian, mediasi, lengkep atanapi neraskeun usaha bisnis.
  • Datangna anjeun pikeun ngajual hiji barang atanapi jasa atanapi produk di India.
  • Anjeun diperyogikeun produk atanapi jasa ti India sareng badé mésér atanapi ngagaleuh atanapi ngagaleuh barang ti India.
  • Anjeun hoyong kalibet dina kagiatan dagang.
  • Anjeun kedah nyéwa staf atanapi tenaga kerja ti India.
  • Anjeun ngadatangan paméran atanapi pameran perdagangan, acara dagang, rangkuman bisnis atanapi konperénsi bisnis.
  • Anjeun milarian salaku ahli atanapi spesialis pikeun proyék anyar atanapi aktip di India.
  • Anjeun hoyong ngayakeun tur di India.
  • Anjeun gaduh lecure / s pikeun ngirim dina kunjungan anjeun.
  • Anjeun sumping pikeun Perawatan Médis atanapi pendamping pendamping anu badé sumping kanggo perawatan Médis.

Upami tujuan tina perjalanan anjeun henteu salah sahiji di luhur maka anjeun kedah file dumasar kana tulisan, konvénsi Visa India konvensional anu langkung kénging sareng prosés anu berkepanjangan.

Naon mangpaat anu ngalengkepan Aplikasi Visa India online?

Kauntungan tina Aplikasi Visa India online nyaéta ieu:

  • Visa dikirimkeun ku email sacara éléktronik, ku kituna nami eVisa (Visa éléktronik).
  • Penjelasan tambahan sareng patarosan ditaros ku email sareng henteu kedah wawancara di Kedubes India atanapi Konsulat.
  • Prosésna langkung gancang sareng réngsé bisi kasusna dina 72 jam.

Naha anjeun kedah nganjang ka kadutaan India saatos réngsé Eusi India Visa online?

Teu, anjeun henteu wajib kunjungan Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India saatos ngalengkepan Aplikasi Visa India online.

Visa India éléktronik anu bakal dipasihkeun ka anjeun, bakal kacatet dina sistem komputer. Anjeun diperyogikeun tetep salinan lemes dina telepon anjeun atanapi upami batré telepon anjeun maot, éta sia tetep nyitak salinan salinan kertas Visa éléktronik éléktronik anjeun atanapi eVisa India. Anjeun tiasa angkat ka bandara saatos nampi eVisa India.

Kumaha pamayaran tiasa dilakukeun pikeun Aplikasi India Visa online?

Aya langkung ti 133 mata uang anu katampi dina situs wéb ieu. Anjeun tiasa mayar online, atanapi ku dipariksa di nagara tangtu, ku Kartu Debit, Card Kredit atanapi Paypal.

Iraha anjeun kedah ngalamar Aplikasi Visa India online?

Aya kaayaan dimana anjeun cocog dina dua kriteria tapi moal masih tiasa dibéré eVisa India atanapi India Online visa upami ieu di handap pikeun anjeun.

  1. Anjeun nerapkeun handapeun paspor diplomatik tinimbang anu paspor biasa.
  2. Anjeun badé ngalakukeun kagiatan jurnalistik atanapi ngadamel pilem di India.
  3. Anjeun sumping pikeun da'wah atanapi damel misionaris.
  4. Anjeun sumping kanggo jangka panjang nganjang langkung ti 180 dinten.

Upami sateuacanna berlaku ka anjeun maka anjeun kedah ngalamar kertas / visa konvensional pikeun India ku ngadatangan Kedubes / Konsulat India atanapi Komisi Tinggi India.

Naon watesan dina Aplikasi India Visa online?

Upami anjeun mumpuni pikeun eVisa India sareng parantos mutuskeun ngeusian hiji Aplikasi Visa India Online, maka anjeun kedah waspada kana watesan.

  1. Visa India anu bakal dikirimkeun ka anjeun saatos ngalengkepan India Visa Application Online atanapi eVisa India Application ngan ukur aya tilu durasi pikeun tujuan Wisata, 30 Dinten, 1 Taun sareng 5 taun.
  2. Aplikasi Online Visa India réngsé bakal nyayogikeun anjeun Visa Usaha pikeun India anu salami salami 1 Taun sareng sababaraha éntri.
  3. Visa Médis anu diala ngaliwatan Aplikasi Online Visa Online atanapi eVisa India sayogi kanggo 60 dinten kanggo tujuan Médis. Éta ngamungkinkeun tilu éntri ka India.
  4. India Visa Application Online anu masihan anjeun hiji eVisa India, bakal diidinan set kawates palabuhan éntri ku hawa, 28 Bandara sareng 5 kapal laut. Upami anjeun ngarencanakeun nganjang India ku jalan, maka anjeun henteu kedah nerapkeun visa ka India nganggo situs wéb ieu nganggo metoda online India Visa Application.
  5. eVisa India diala ku ngalengkepan Aplikasi Visa India online henteu pantes kanggo ngadatangan wilayah cantonment militér. Anjeun kedah nerapkeun Permit Daérah Dilindungan sareng / atanapi Ijin Watesan anu Terbatas.

Visa Elektronik pikeun India mangrupikeun cara panggancangna pikeun asupkeun kana India upami anjeun badé nganjang ku kapal pesiar atanapi hawa. Upami anjeun mangrupikeun salah sahiji ti 180 nagara anu eVisa India layak sareng nyatakeun niat cocog sapertos anu ngajelaskeun di luhur, anjeun tiasa nerapkeun India Visa online dina situs wéb ieu.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.