India eVisa Sering Tanya

Naon eVisa India?

Pamaréntah India parantos nyayogikeun otorisasi perjalanan éléktronik atanapi eTA pikeun India anu ngamungkinkeun warga nagara-nagara tina 180 nagara ka India tanpa meryogikeun setem fisik dina paspor. Otorisasi anu anyar ieu mangrupikeun eVisa India (atanapi Visa India éléktronik).

Visa éléktronik India anu ngamungkinkeun sémah asing nganjang ka India pikeun lima tujuan utami, pariwisata / rekreasi / kursus jangka pondok, bisnis, kunjungan médis atanapi konperénsi. Aya jumlah sub sub kategori dina unggal jinis visa.

Sadaya wisatawan asing diwajibkeun ngayakeun eVisa India atanapi visa teratur sateuacan asup ka nagara sapertos per Otoritas Imigrasi Pamaréntah India.

Catet yén wisatawan ka India henteu kunjungan ka Kadatangan India atanapi Komisi Tinggi India. Aranjeunna tiasa nerapkeun online sareng ngan ukur nyandak salinan eVisa India anu dicitak atanapi éléktronik (Visa éléktronik India) dina alat sélulérna. Petugas Imigrasi bakal pariksa yén eVisa India sah dina sistem pikeun paspor anu prihatin.

eVisa India mangrupikeun metode pikaresep, aman sareng dipercaya pikeun asup ka India. Kertas atanapi konvensional India Visa henteu sakumaha dipercaya ku metode na Pamaréntah India, salaku kauntungan pikeun wisatawan, aranjeunna henteu kedah didatangan Kadutaan India / Konsulat atanapi Komisi Tinggi pikeun ngamankeun India Visa.

Naon syarat aplikasi eVisa India?

Pikeun ngalarapkeun hiji eVisa India, pelamar diwajibkeun ngagaduhan paspor sahanteuna 6 bulan (dimimitian dina tanggal éntri), email, sareng gaduh kartu kiridit / debit anu valid.

e-Visa tiasa diageungkeun maksimal tilu kali dina sataun kalénder nyaéta antara Januari dugi Désémber.

e-Visa mangrupikeun teu manjang, henteu dirobih & henteu valid kanggo ngadatangan Daérah Terlindung / Terbatas sareng Kanton.

Panawaran nagara / wilayah anu layak kedah ngalamar online minimal 7 dinten sateuacan sateuacanna datangna.

Wisatawan Internasional kedah gaduh tikét balik atanapi tikét perjalanan anu terasna, kalayan artos cekap pikeun nyalira salami tinggal di India.


Kumaha kuring nerapkeun eVisa India online?

Anjeun tiasa nerapkeun eVisa India ku ngaklik Aplikasi eVisa dina situs ieu.

Iraha kuring kedah ngalamar eVisa India?

Panawaran nagara / wilayah anu layak kedah ngalamar online minimal 7 dinten sateuacan sateuacanna datangna.

Saha anu layak pikeun ngirim aplikasi eVisa India?

Kawarganagaraan nagara-nagara di handap ieu layak:

Albania, Andorra, Angola, Anguilla, Antigua & Barbuda, Argentina, Arménia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Barbados, Belgia, Belize, Bolivia, Bosnia & Herzegovina, Botswana, Brazil, Brunei, Bulgaria, Burundi, Kamboja. Républik Cameron Union, Kanada, Cape Verde, Cayman Island, Chili, China, China- SAR Hongkong, China- SAR Macau, Colombia, Comoros, Cook Island, Costa Rica, Cote d'lvoire, Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Czech. Dénmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Wétan, Ékuador, El Salvador, Eritrea, Estonia, Fiji, Finlandia, Perancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Yunani, Grenada, Guatemala, Guinea, Guyana, Haiti, Honduras , Hungaria, Islandia, Indonesia, Iran, Irlandia, Israel, Italia, Jamaica, Jepang, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malawi, Malaysia, Mali , Malta, Kapuloan Marshall, Mauritius, Mexico, Micronesia, Moldova, Monaco, Mongolia, Montenegro, Mon tserrat, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nauru, Walanda, Selandia Anyar, Nikaragua, Republik Niger, Pulo Niue, Norwégia, Oman, Palau, Palestine, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Philippines, Polandia, Portugal, Qatar, Republic tina Korea, Républik Makedonia, Romania, Rusia, Rwanda, Saint Christopher sareng Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent & the Grenadines, Samoa, San Marino, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slowakia, Slovenia, Kepulauan Solomon. Afrika Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Suriname, Swaziland, Swédia, Swiss, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Tonga, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos Island, Tuvalu, UAE, Uganda, Ukraine, Inggris, Uruguay, AS. Uzbekistan, Vanuatu, Kota Vatican-Holy See, Venezuela, Vietnam, Zambia sareng Zimbabwe.

Catetan: Upami nagara anjeun teu aya dina daptar ieu, ieu sanés hartosna anjeun moal tiasa angkat ka India. Anjeun kedah nerapkeun kanggo Visa India tradisional di Kedubes atanapi Konsulat anu paling caket.

Naha eVisa India tunggal atanapi sababaraha entri visa? Dupi éta tiasa diperpanjangkeun?

E-turis 30 dinten Visa mangrupikeun visa Éntri ganda dimana salaku e-turis salami 1 taun sareng 5 taun aya sababaraha visa éntri. Sarupa oge Visa e-Usaha mangrupikeun visa éntri.

Nanging, Visa e-Medical mangrupikeun visa triple entry. Sadaya eVisas henteu dirobih sareng sanés tiasa dilebarkeun.

Kumaha upami kuring ngalakukeun kasalahan dina aplikasi eVisa India kuring?

Upami inpormasi anu disayogikeun dina prosés aplikasi eVisa India henteu leres, pelamar bakal diperyogikeun pikeun ngadaptar deui sareng ngirimkeun aplikasi énggal pikeun visa online pikeun India. Aplikasi lami eVisa India bakal dibatalkeun sacara otomatis.

Abdi nampi India eVisa India. Naon anu kuring lakukeun salajengna?

Ngalamar bakal nampi eVisa India anu disatujuan ku email. Ieu mangrupikeun konpirmasi resmi ti eVisa India anu disatujuan.

Ngalamar diwajibkeun nyitak sahenteuna hiji salinan eVisa India sareng ngalaksanakeunana nganggo aranjeunna sepanjang waktos salami tetep di India.

Nalika dugi di salah sahiji 28 bandara sah atanapi 5 kapal laut anu ditunjuk (tingali daptar lengkep di handap), pelamar bakal diperyogikeun nunjukkeun éVisa India anu dicitakna.

Sakali petugas imigrasi parantos negeskeun sadaya dokumen, pelamar bakal sidik sareng foto na (ogé katelah inpormasi biometrik), sareng petugas imigrasi bakal nempatkeun stiker dina paspor, ogé katelah, Visa dina Datangna.

Catet yén Visa on Arrival ngan ukur sayogi pikeun anu parantos nyauran sareng nampi eVisa India. Kawarganagaraan luar negeri moal tiasa ngalebetkeun aplikasi eVisa India saatos sumping di India.

Naha aya larangan nalika asup India sareng eVisa India?

Leres. Sadaya anu ngayakeun eVisa India anu disatujuan ngan ukur tiasa ENTER India ngalangkungan salah sahiji 28 Bandara anu sah sareng 5 kapal udara anu sah di India:

Daptar 28 Bandara anu badé otoritas sareng 5 kapal laut di India:

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Tiruchirapalli
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vishakhapatnam

Atanapi kapal laut anu ditunjuk ieu:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

Sadaya anu asup ka India nganggo eVisa India diwajibkeun dugi ka salah sahiji palabuhan anu kasebut di luhur. Ngalamar ngusahakeun asupkeun India nganggo eVisa India ngalangkungan port port sanésna bakal ditolak asupna ka nagara.

Naha aya larangan nalika ninggalkeun India nganggo eVisa India?

Anjeun diidinan lebet India nganggo éléktronik India Visa (eVisa India) ku ngan ukur dua alat transportasi, Hawa sareng Laut. Nanging, anjeun tiasa angkat / kaluar India nganggo Visa India éléktronik (eVisa India) ku opat cara transportasi, Hawa (Pesawat), Laut, Rel sareng Bus. Poin Cék Imigrasi anu ditunjuk di handap ieu (ICPs) diidinan kaluar ti India. (34 Bandara, Titik Cék Imigrasi Bumi, 31 Pelabuhan Laut, 5 Titik Cék Rel).

Palabuhan Palabuhan

Bandara

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kannur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Srinagar
  • surat 
  • Tiruchirapalli
  • Tirupati
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vijayawada
  • Vishakhapatnam

LandPPP

  • Jalan Attari
  • Akhaura
  • Banbasa
  • Changrabandha
  • Dalu
  • Dawki
  • Dhalaighat
  • Gauriphanta
  • Ghojadinga
  • Haridaspur
  • Hili
  • Jaigaon
  • Jogbani
  • Kailashahar
  • Karimgang
  • Khowal
  • Lalgolaghat
  • Mahadipur
  • Mankachar
  • Tambih deui
  • Muhurighat
  • Radhikapur
  • Ragna
  • Ranigunj
  • Raxaul
  • Rupaidiha
  • Kamana
  • Sonouli
  • Srimantapur
  • Sutarkandi
  • Phulbari
  • Kawarpuchia
  • Zorinpuri
  • Zokhawthar

Seaborts

  • Alang
  • Bedi bunder
  • Bhavnagar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Cochin
  • Cuddalore
  • Kakinada
  • Kandla
  • Kalkuta
  • Mandvi
  • Pelabuhan Mormagoa
  • Seaport Sukabumi
  • Nagapattinum
  • Nusa Galuh
  • Paradeep
  • Porbandar
  • port Blair
  • Tuticorin
  • Vishakapatnam
  • Anyar Mangalore
  • Vizhinjam
  • Agati sareng Pulau Minicoy Lakshdwip UT
  • Vallarpadam
  • Mundra
  • Krishnapatnam
  • Dhubri
  • Pandu
  • Nagaon
  • Karimganj
  • Kattupalli

ICP RAIL

  • Mun Check Check Rail Rail
  • Pos Cék Rel Attari
  • Gede Rail sareng Jalan Cék
  • Pos Cék Haridaspur
  • Pos Rél Chitpur

Naon aya kaunggulan ngalamar online pikeun eVisa India?

Ngalamar hiji eVisa online (e-turis, e-Business, e-Medical, e-MedicalAttendand) pikeun India ngagaduhan seueur kauntungan. Ngalamar tiasa ngalengkepan lamaranna ti kanyamanan di bumi sanés, tanpa kedah angkat ka Kedubes India sareng kedah ngantosan di jalur. Ngalamar tiasa ngagaduhan visa online anu disatujuan pikeun India di leungeun dina 24 jam dina ngadamel lamaran.

Naon bedana hiji eVisa India sareng Visa India tradisional?

Aplikasi sareng akibatna prosés éVisa pikeun India India langkung gancang sareng langkung sederhana tibatan hiji Visa India tradisional. Nalika ngalamar Visa India tradisional, pelamar diwajibkeun ngalebetkeun paspor pituin sareng aplikasi visa, pernyataan keuangan sareng tempat tinggal, pikeun visa disatujuan. Proses aplikasi visa standar langkung keras sareng langkung rumit, sareng ogé ngagaduhan kadar anu langkung luhur dina penolakan visa. EVisa India dikaluarkeun sacara éléktronik sareng pelamar ngan dibutuhkeun kanggo ngagaduhan paspor, email, sareng kartu kiridit anu valid.

Naon Visa na Datangna?

Visa on Datangna mangrupikeun bagian tina program eVisa India. Sadaya jalma anu sumping di India nganggo eVisa India bakal nampi Visa dina Datangna dina bentuk stiker, anu bakal disimpen dina paspor, di kontrol paspor bandara. Pikeun nampi Visa on Arrival, eVisa India anu nyayogikeun nampilkeun salinan eVisa (e-Tourist, e-Business, e-Medical, e-MedicalAttendand atanapi e-Conference) Konpirmasi India babarengan sareng pasporna.

Catetan Penting: Warga luar nagri moal tiasa ngalamar Visa di Datangna di bandara sumping tanpa bandingan sateuacanna sareng nampi eVisa India anu sah.

Naha eVisa India sah pikeun éntri kapal pelayaran di nagara éta?

Leres, ti April 2017 visa e-Wisatawan pikeun India sah pikeun kapal pelayaran anu dipasang di kapal laut anu ditunjuk di handap ieu: Chennai, Cochin, Goa, Mangabad, Sukabumi.

Upami anjeun nyandak pelayaran anu darmaga di kapal laut anu sanés, anjeun kedah gaduh visa tradisional dicap di jero paspor.

Kumaha carana abdi tiasa mayar kanggo India Visa?

Anjeun tiasa mayar pamayaran dina 132 mata uang sareng metode pamayaran kaasup metode Debit / Credit / Check / Paypal. Catet yén kuitansi dikirim ka id email anu disayogikeun nalika mayar. Pamayaran didakwa di USD sareng dirobih kana mata uang lokal kanggo aplikasi Visa India éléktronik (eVisa India).

Upami anjeun teu tiasa damel mayar kanggo eVisa India (éléktronik Visa India) maka alesan anu paling dipikaresep nyaéta masalahna, yén transaksi internasional ieu dipeungpeuk ku bank / kiridit / perusahaan kartu debit anjeun. Kaliwat nyauran nomer telepon di tukangeun kartu anjeun, sareng cobaan pikeun nyobaan deui dina pamayaran, ieu ngarobih masalahna dina kalolobaan kasus.

Naha kuring peryogi vaksin pikeun angkat ka India?

Sanaos sémah henteu dibutuhkeun sacara éksplisit pikeun divaksinasi sateuacan ngumbara ka India, disarankeun pisan pikeun ngalakukeunana.

Ieu mangrupikeun kasakit anu paling umum sareng nyebar di mana éta disarankeun pikeun divaksinasi:

  • hepatitis A
  • hépatitis B
  • Muriang typhoid
  • Encephalitis
  • Muriang koneng

Naha kuring diperyogikeun gaduh Kartu Vaksinasi Demam Kuning nalika asup ka India?

Carita warga ti Nagara Demam Kuning anu aya di handap ieu diperyogikeun nyandak Kartu Vaksinasi Kuning nalika aranjeunna asup ka India:

Aprika

  • Angola
  • Bénin
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kamerun
  • Républik Aprika Tengah
  • Chad
  • Kongo
  • Cote d 'Ivoire
  • Républik Démokratik Kongo
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Ethiopia
  • Gabon
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea
  • Guinea Bissau
  • Kenya
  • Liberia
  • Mali
  • Mauritania
  • Niger
  • Nigeria
  • Rwanda
  • Sénégal
  • Sierra Leone
  • Sudan
  • Sudan Kidul
  • Togo
  • Uganda

Amérika Kidul

  • Argentina
  • Bolivia
  • Brazil
  • Colombia
  • Ékuador
  • Perancis Guyana
  • Guyana
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Suriname
  • Trinidad (Trinidad hungkul)
  • Venezuela

Nu penting Catetan: Wisatawan anu parantos angkat ka nagara di luhur anu parantos disebatkeun di luhur diperyogikeun nampilkeun Kartu Vaksinasi Demam Konéng saatos sumping. Jalma anu gagal ngalakukeunana, bakal dikarantina 6 dinten, saatos sumping.

Naha Barudak ngabutuhkeun Visa pikeun ngalongok India?

Sadaya wisatawan kaasup murangkalih kedah ngagaduhan visa anu sah pikeun ngarambat ka India.

Tiasa Urang Ngolah eVisas Siswa?

Pamaréntah India nyayogikeun eVisa India pikeun wisatawan anu ngagaduhan tujuan tunggal sapertos pariwisata, perawatan médis jangka pondok atanapi perjalanan bisnis kasual.

Abdi ngagaduhan Paspor Diplomatik, tiasa Ngaharapkeun kanggo eVisa India?

Henteu, anjeun teu diidinan nerapkeun dina hal éta.

Sabaraha lami Caritas eVisa India Kuring?

Visa e-Turis 30 dinten sah pikeun 30 dinten ti tanggal asup. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun Visa e-Turis 1 taun sareng Visa e-Turis 5 taun. e-Business Visa valid pikeun 365 dinten.

Abdi bade Pelayaran sareng Peryogikeun hiji eVisa India pikeun Lebetkeun India, Naha kuring tiasa Ngalarapkeun Online?

Sumuhun, anjeun tiasa. Nanging, eVisa India ngan ukur tiasa dianggo ku panumpang anu ngaliwat 5 kapal laut anu ditunjuk sapertos Chennai, Cochin, Goa, Mangabad, Sukabumi.