Dokumén diperyogikeun pikeun India Online Visa (India eVisa)

Pikeun panawaran hiji pelamar eVisa India diwajibkeun ngagaduhan:

  • Paspor lepat
  • Alamat email
  • kartu kiridit

Ngalamar diwajibkeun ngalengkepan aplikasina sareng inpormasi pribadi sapertos kieu sapertos dipidangkeun dina paspor anu aranjeunna bakal dianggo pikeun angkat ka India:

  • Nami lengkep
  • Tanggal sareng tempat kalahiran
  • alamat
  • Nomer paspor
  • kabangsaan

Penting pisan inpormasi anu disayogikeun dina mangsa prosés aplikasi eVisa India pas persis paspor anu bakal dianggo kanggo ngarambat sareng ngalebetkeun India. Ieu sabab eVisa India anu disatujuan bakal langsung dikaitkeun kana éta.

Salami prosés lamaran, pelamar ogé dibutuhkeun pikeun ngajawab sababaraha patarosan kasang tukang sederhana pikeun nangtoskeun kualitase pikeun asup ka India. Pananya bakal aya hubunganana sareng status padamelan ayeuna sareng kamampuan pikeun ngadukung keuangan diri salami tetep di India.

Anjeun diperyogikeun ngan ukur unggah gambar sareng paspor bio halaman gambar upami anjeun didatangan kanggo tujuan rekreasi / pariwisata / kursus jangka pondok. Upami anjeun ngadatangan bisnis, rapat téknis maka anjeun ogé diperyogikeun unggah tandatangan email atanapi kartu bisnis salian dua dokumen sateuacanna. Ngalamar médis dipénta pikeun masihan surat ti rumah sakit.

Anjeun tiasa nyandak poto tina telepon anjeun sareng unggah dokumén. Link pikeun unggah dokumén disayogikeun ka anjeun ku email tina sistem kami anu dikirim dina id email anu kadaptar saatos pamayaran parantos dilakukeun.

Upami anjeun teu tiasa unggah dokumén anu aya hubunganana sareng eVisa India (éléktronik India Visa) pikeun alesan naon, anjeun ogé tiasa ngirim email ka kami.

Syarat buktina

Sadaya visa merlukeun ieu di handap dokumén.

  • Salin warna scan dina kaca munggaran (biografi) paspor ayeuna.
  • Poto warna gaya paspor anu anyar.

Syarat bukti tambahan pikeun e-Business Visas:

Marengan dokumen anu pernah disebatkeun, pikeun e-Business Visa pikeun India, pelamar ogé kedah masihan ieu:

  • Salin Kartu Usaha.
  • Ngajawab patarosan anu tangtu ngeunaan organisasi ngirim sareng nampi.

Syarat bukti tambahan pikeun kunjungan Visa e-Usaha "Nganteurkeun ceramah / s under Global Initiative for Akademis Jaringan (GIAN):

Marengan dokumen anu pernah disebatkeun, pikeun e-Business Visa pikeun India, pelamar ogé kedah masihan ieu:

  • Salin Kartu Usaha.
  • Undangan lembaga host ka fakultas asing.
  • Salin tina pesenan sanksi handapeun GIAN anu dikaluarkeun ku National Coordinating Institute viz. IIT Kharagpur
  • Salin tina sinopsis kursus-kursus anu kedah dicandak ku fakultas.
  • Ngajawab patarosan anu tangtu ngeunaan organisasi ngirim sareng nampi.

Syarat bukti tambahan pikeun e-Médis Visas:

Kalayan dokumén anu pernah disebatkeun sateuacan, pikeun e-Medical Visa for India, pelamar kedah ogé masihan ieu:

  • Salin Surat ti Rumah Sakit prihatin di India dina mastakana na.
  • Ngajawab patarosan ngeunaan rumah sakit di India anu bakal dilongok.