POLISI ngabalikeun duit

A ngabalikeun duit pinuh tina biaya Pamaréntah bakal diolah ka sadaya pangguna ngan ukur aplikasi na teu acan diolah sareng henteu lengkep. Sing saha anu parantos ngalamar aplikasi sareng kami upami waé aplikasi anjeun ditampi / ditolak ku Pamaréntah, moal aya anu mayar. Pengembalian dana parsial bakal dilakukeun ngan ukur lamun aplikasi henteu lengkep sareng dokumén henteu acan diunggah.

Sakali anjeun parantos ngalebetkeun lamaran anjeun sareng kami, dianggap sareng sapuk yén kami bakal ngamimitian prosés pangiriman dina jangka waktu anu dituduhkeun salami aplikasi anjeun. Upami anjeun mutuskeun nyungkeun pengembalian dana saatos aplikasi anjeun parantos dikintunkeun sareng réngsé, anjeun tiasa ngadaptar pikeun dianggap nampi pengembalian dana jasa aplikasi agénsi. 69 $ - 79 $ bakal dikirangan sareng dipulangkeun deui upami aplikasi anjeun henteu acan diajukeun sareng Imigrasi, Pamaréntah India.

Upami anjeun badé nyauran artos, email kami di info@evisa-india.org.in nunjukkeun ieu:

  • Alesan anjeun pikeun nyuhunkeun.
  • Ngaran lengkepna (sapertos ditingali dina paspor anjeun).
  • ID rujukan unik anjeun.
  • Email anu digunakeun pikeun ngadamel pendaptaran dina situs wéb ieu.

Kanggo sababaraha pamundut, punten nunjukkeun sadaya referensi KTP.

Sagala pamunduran ngabalikeun duit bakal ngaevaluasi dina 48 jam.

Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi, punten tingal kami: