Palabuan Entri Éntri eVisa India

Anjeun tiasa sumping ka India ku 4 modél perjalanan: ku hawa, ku karéta, ku beus atanapi kapal pesiar. Ukur asupna 2 modeu keur Visa India Online (eVisa India) sah, ku hawa sareng kapal pesiar.

Sakumaha aturan Pamaréntah India pikeun eVisa India atanapi Visa India Éléktronik, ngan ukur 2 modeu angkutan anu diijinkeun ayeuna, upami anjeun ngalamar India eTourist Visa atanapi India eBusiness Visa atanapi India eMedical Visa. Anjeun tiasa sumping sareng lebet India ngalangkungan salah sahiji bandara atanapi palabuan di handap ieu.

Upami anjeun gaduh langkung éntri Visa maka anjeun diidinan nganggo bandara atanapi kapal anu béda. Anjeun teu kedah sumping ka palabuhan anu sami kanggo kunjungan sakaligus.

Daptar bandara sareng kapal laut anu bakal dirévisi unggal sababaraha bulan, teras tetep mariksa daptar ieu dina situs web ieu sareng tetenggerna.

Daptar ieu bakal dirévisi sareng seueur bandara sareng kapal laut anu bakal ditambah dina sasih bulan sakumaha per kaputusan Pamaréntah India.

Sadaya jalma anu iinditan ka India nganggo eVisa India diwajibkeun asup ka nagara ieu ngalangkungan 28 palabuhan anu ditangtukeun. Panginten kitu, kumaha waé, kaluar ti salah sahiji Tulisan Cék Imigrasi anu otoritas (ICPs) di India.

Daptar 28 Bandara anu badé otoritas sareng 5 kapal laut di India:

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Tiruchirapalli
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vishakhapatnam

Atanapi kapal laut anu ditunjuk ieu:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

Sadayana anu ngalangkungan India ngalangkungan anu sanés palabuhan tina éntri, bakal diperyogikeun panawaran kanggo Visa standar di Kedubes India atanapi anu paling caket.

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep Bandara, Seaport sareng titik pamariksaan Imigrasi anu diwenangkeun pikeun jalan kaluar di eVisa India (éléktronik India Visa).


Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.