Visa Médis India (India e-Médis Visa) pikeun sadaya Didatangan Médis ka India - Pitunjuk lengkep

India ngagaduhan industri Pariwisata anu pesat ngembangkeun kusabab tanaga tenaga terampil sareng biaya pangobatan anu langkung handap pikeun kaayaan kaséhatan akut. Jinis jinis Visa diluncurkeun ku Pamaréntah India pikeun nyayogikeun industri pariwisata médis, India e-Médis Visa. Pengunjung ti Amérika Serikat, Eropa, Australia parantos gancang ningkat dina bagean ieu.

Panungtun Visa Médis India

Naon syarat India Médis Visa (India e-Médis Visa)?

nu Pamaréntah India ngabogaan kabijakan fleksibel ka sémah na nyorong Pariwisata Médis pikeun India. Datang anu badé sumping ka India pikeun tujuan utami pangobatan tiasa ngadaptar a Visa Médis pikeun sorangan, atanapi upami aranjeunna ngarencanakeun ngabantosan atanapi ngarawat batur maka a Hadis Médis Visa kudu diséwa.

Naon lilana Visa Médis India (India e-Médis Visa)?

Pamaréntah India ngamungkinkeun visa ieu janten 60 dinten validitas sacara standar. Nanging, kawijakan visa anyar India ngamungkinkeun visa médis dumasar kana kertas manjangkeun dugi ka 180 dinten. Catet yén upami anjeun lebet India dina hiji Wisata India Visa or Koréa India Visa sareng peryogi bantosan médis salami anjeun cicing di India anu henteu diantisipasi sateuacanna, maka anjeun henteu meryogikeun Visa Médis. Ogé, anjeun henteu meryogikeun visa médis pikeun ngan konsultasi sareng dokter pikeun kaayaan anjeun. Nanging, pikeun ngalaman perlakuan, Visa Médis mangrupikeun sarat.

Naon perlakuan médis anu diidinan dina Visa Médis India (India e-Médis Visa)

Teu aya watesan pikeun prosedur médis atanapi perlakuan anu tiasa dilakukeun dina Visa Médis India.
Daptar parobihan bagian parawatan kaasup pikeun rujukan:

  1. Konsultasi sareng Dokter
  2. Rambut, Perawatan Kulit
  3. Perawatan orthopedik
  4. Perawatan Onkologi
  5. Bedah internal
  6. Perawatan jantung
  7. perlakuan diabetes
  8. Kaayaan kaséhatan méntal
  9. Perawatan paradas
  10. Gantian babarengan
  11. Bedah plastik
  12. Perawatan Ayurveda
  13. Terapi radio
  14. Neurosurgery

Naon prosés ngumpulkeun India Medical Visa (India e-Medical Visa)?

Proses nyandak India Visa Médis mangrupikeun pikeun Formulir Aplikasi Visa India online, ngadamel pambayaran, nyayogikeun buktos anu diperyogikeun upami dipilukkeun kaasup surat ti rumah sakit atanapi klinik. Proses ieu réngsé dina 72 jam sareng Visa anu disatujuan dikirim ku email.

Dupi abdi tiasa nyampur kagiatan Wisata dina Kunjungan Médis kuring?

Henteu, anjeun kedah mendakan Visa anu misah pikeun India pikeun unggal tujuan. Henteu kéngingkeun kaédah Médis bari anjeun dina Visa Pelancong.

Sabaraha lami kuring cicing di Visa Médis India (India e-Médis Visa)?

Sacara standar, durasi diidinan dina Visa Médis India éléktronik mangrupikeun 60 dinten.

Naon syarat pikeun meunangkeun India Visa Médis?

Warga nagara eVisa India anu layak anu peryogi India Visa Médis diidinan pikeun ngalamar online liwat situs wéb ieu https://www.www.india-visa-online.com kalayan gampang aplikasi eVisa India online gampang. Anjeun peryogi surat ti rumah sakit di India dimana anjeun badé ngajantenkeun pangobatan.

Anjeun ogé tiasa dipenta pikeun nyayogikeun a buktina artos cekap keur anjeun tetep médis di India. Anjeun ogé tiasa diperyogikeun pikeun nyayogikeun tikét pesawat langsung uih deui ka bumi asal anjeun saatos perawatan médis parantos atosan. Dokumén anu ngadukung ieu tiasa masihan ka kami Pitulung meja atanapi diunggah engké dina halaman wéb ieu.

Salah sahiji kauntungan tina India Medical Visa nyaéta teu saperti Wisata Visa salami 30 dinten, anu ngan ukur valid pikeun dua éntri, Visa ieu ngamungkinkeun tilu éntri ka India salami 60 dinten validitas na. Ogé dua rencang anu diidinan ngiringan anjeun dina Visa ieu anu kedah file anu misah sareng mandiri Medical Attendant Visa sorangan.

Naon kaayaan jeung sarat pikeun meunangkeun India Visa Médis?

Anjeun kedah waspada kana kaayaan di handap ieu sareng syarat na eVisa pikeun pengobatan médis:

  • Ti tanggal badarat di India, validitas India e-Médis Visa bakal 60 dinten.
  • Tilu éntri ka India anu diwenangkeun dina India Visa eMedical ieu.
  • Anjeun tiasa nampi Visa Médis dugi ka tilu kali sataun.
  • Visa Médis éléktronik henteu tiasa diluaskeun.
  • Visa ieu teu tiasa dirobih kana visa Pelancong atanapi Usaha sareng henteu tiasa dirobih.
  • Henteu leres upami ngalebetkeun daérah anu dilindungi sareng dibatesan.
  • Anjeun diperyogikeun masihan buktina dana kanggo anjeun tetep di India.
  • Anjeun kedah ngagaduhan salinan PDF atanapi kertas sareng anjeun nalika perjalanan ka bandara.
  • Tikét uih tiasa dipénta ti anjeun dina eMedical India Visa.
  • Teu aya visa medis kelompok pikeun India sayogi, unggal pelamar diperyogikeun pikeun nyalira sacara misah.
  • Paspor anjeun kedah valid pikeun 6 bulan dina tanggal asup ka India.
  • Anjeun kedah ngagaduhan dua halaman kosong dina paspor anjeun ku supados imigrasi sareng staf kontrol wates tiasa nyangking perangko di bandara pikeun asup sareng kaluar di bandara.
  • Anjeun peryogi paspor biasa. Paspor diplomatik, Palayanan, pangungsian sareng Paspor resmi henteu tiasa dianggo pikeun Visa Médis India.

Catet yén upami pangobatan anjeun badé langkung ti 180 dinten teras anjeun kedah nerapkeun kertas atanapi médis Visa Médis konvensional tinimbang Visa Médis éléktronik dina situs wéb ieu.

Sabaraha lami kanggo nyandak visa médis ka India?

Anjeun tiasa nerapkeun online dina situs wéb ieu, sareng tiasa nyandak 3 dugi ka 5 menit kanggo ngarengsekeun aplikasi online. Anjeun kedah gaduh kartu kiridit / debit atanapi alamat email akun Paypal pikeun nerapkeun. Lulut Visa Médis India dikirimkeun email dina 72 jam dina kalolobaan kasus. Disarankeun yén anjeun panawaran online tinimbang ngadatangan Kedubes India atanapi Komisi Tinggi sabab ieu mangrupikeun cara anu disarankeun pikeun meunangkeun Visa Médis pikeun India.

Kami ngarti yén India Medical Visa (India e-Medical Visa) mangrupikeun kaputusan anu serius pikeun kaséhatan anjeun sareng anjeun hoyong yakin yén Visa India anjeun parantos disatujuan, punten gratis kanggo netelakeun mamang anjeun ngaliwatan kami Meja Pitulung India Visa.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.