eVisa India Dibéré Palabuhan Kaluar

Anjeun tiasa sumping ka India nganggo 4 modél perjalanan: ku hawa, ku karéta, ku beus atanapi ku pelayaran. Sanaos ngan 2 modeu lebet anu sah, ku hawa sareng kapal pesiar, anjeun tiasa kaluar liwat salah sahiji tina 4 modeu perjalanan tapi ngan ukur liwat palabuhan anu ditunjuk.

Sakumaha aturan Pamaréntah India pikeun eVisa India atanapi Visa India Éléktronik, di handap 4 modeu angkutan ayeuna diijinkeun ninggalkeun India dina eVisa India, upami anjeun parantos ngalamar India eTourist Visa atanapi India eBusiness Visa atanapi India eMedical Visa. Anjeun tiasa kaluar India liwat salah sahiji di handap ieu palabuan udara atanapi seaport.

Upami anjeun gaduh langkung éntri Visa maka anjeun diidinan ngalangkungan bandara atanapi kapal udara anu béda. Anjeun teu kedah angkat via palabuhan anu sami pikeun kunjungan anu salajengna.

Daptar bandara sareng kapal laut anu bakal dirévisi unggal sababaraha bulan, teras tetep mariksa daptar ieu dina situs web ieu sareng tetenggerna.

Daptar ieu bakal dirévisi sareng seueur bandara sareng kapal laut anu bakal ditambah dina sasih bulan sakumaha per kaputusan Pamaréntah India.

Anjeun diidinan lebet India nganggo éléktronik India Visa (eVisa India) ku ngan ukur dua alat transportasi, Hawa sareng Laut. Nanging, anjeun tiasa angkat / kaluar India nganggo Visa India éléktronik (eVisa India) ku opat cara transportasi, Hawa (Pesawat), Laut, Rel sareng Bus. Poin Cék Imigrasi anu ditunjuk di handap ieu (ICPs) diidinan kaluar ti India. (34 Bandara, Titik Cék Imigrasi Bumi, 31 Pelabuhan Laut, 5 Titik Cék Rel).

Palabuhan Palabuhan

Bandara

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kannur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Srinagar
  • surat 
  • Tiruchirapalli
  • Tirupati
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vijayawada
  • Vishakhapatnam

LandPPP

  • Jalan Attari
  • Akhaura
  • Banbasa
  • Changrabandha
  • Dalu
  • Dawki
  • Dhalaighat
  • Gauriphanta
  • Ghojadinga
  • Haridaspur
  • Hili
  • Jaigaon
  • Jogbani
  • Kailashahar
  • Karimgang
  • Khowal
  • Lalgolaghat
  • Mahadipur
  • Mankachar
  • Tambih deui
  • Muhurighat
  • Radhikapur
  • Ragna
  • Ranigunj
  • Raxaul
  • Rupaidiha
  • Kamana
  • Sonouli
  • Srimantapur
  • Sutarkandi
  • Phulbari
  • Kawarpuchia
  • Zorinpuri
  • Zokhawthar

Seaborts

  • Alang
  • Bedi bunder
  • Bhavnagar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Cochin
  • Cuddalore
  • Kakinada
  • Kandla
  • Kalkuta
  • Mandvi
  • Pelabuhan Mormagoa
  • Seaport Sukabumi
  • Nagapattinum
  • Nusa Galuh
  • Paradeep
  • Porbandar
  • port Blair
  • Tuticorin
  • Vishakapatnam
  • Anyar Mangalore
  • Vizhinjam
  • Agati sareng Pulau Minicoy Lakshdwip UT
  • Vallarpadam
  • Mundra
  • Krishnapatnam
  • Dhubri
  • Pandu
  • Nagaon
  • Karimganj
  • Kattupalli

ICP RAIL

  • Mun Check Check Rail Rail
  • Pos Cék Rel Attari
  • Gede Rail sareng Jalan Cék
  • Pos Cék Haridaspur
  • Pos Rél Chitpur

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep sareng Bandara sareng Seaport anu diwenangkeun asupna kana eVisa India (éléktronik India Visa).


Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.