Syarat Scan Paspor India Visa

kasang tukang

Upami anjeun damel file kanggo naon waé Jenis Visa India, sahenteuna anjeun kedah ngunggah paspor anjeun pikeun éléktronik India Visa online (eVisa India) ngalangkungan halaman wéb ieu. Tautan pikeun unggah paspor anjeun sayogi ku anjeun saatos pamayaran parantos berhasil dilakukeun sareng diverifikasi ku kami. Detil tambahan ngeunaan anu mana dokumen diperyogikeun pikeun sagala rupa jinis India Visa disebatkeun di dieu. Dokumén ieu béda-béda gumantung kana Tipe Visa India anu anjeun anggo.

Kanggo sadaya aplikasi anu didamel di dieu di Visa India online (eVisa India), ngan ukur salinan éléktronik dokumén anu diperyogikeun. Henteu diperyogikeun pikeun dokumén kertas atanapi dokumén fisik pikeun Visa India online. Anjeun tiasa nyayogikeun dokumén ieu ku dua cara. Cara anu munggaran nyaéta unggah dokumén ieu online dina halaman wéb ieu saatos pamayaran parantos dilakukeun. Tautan anu aman dikirim ku email pikeun anjeun tiasa unggah dokumén. Cara anu kadua nyaéta ngirim kami email, upami ku alesan naon waé unggah paspor anjeun henteu suksés pikeun aplikasi India Visa anjeun online. Sumawona, anjeun bébas ngirim méja bantosan kami dokumén paspor naon waé format file kaasup tapi henteu dugi ka, PDF, JPG, PNG, GIF, SVG, TIFF atanapi format file anu sanés.

Upami anjeun teu tiasa unggah salinan scan paspor atanapi gambar paspor anjeun pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India) maka anjeun ngahubungi méja bantosan kami nganggo Taros Kami formulir.

Henteu kedah anjeun nyandak gambar scan nganggo alat scanner pikeun paspor anjeun, anjeun tiasa nganggo telepon sélulér, tablet, PC atanapi alat panyeken profésional atanapi kaméra. Syaratna nyaéta yén paspor anjeun kedah dibaca sareng jelas.

Pitunjuk ieu bakalan anjeun ngalangkungan Syarat Paspor India Visa sareng Spesifikasi Scan Paspor Visa India. Paduli tujuan visa, naha éta Visa eTourist India, India Ekzosika India or Visa Eusian India, sadaya aplikasi Visa India ieu online (eVisa India) peryogi salinan salinan halaman biodata paspor anjeun.

Rapat Syarat Paspor India Visa

Pitunjuk ieu bakal nyayogikeun anjeun sadaya pituduh pikeun nyumponan spésifikasi salinan paspor pikeun India Visa online anjeun (eVisa India).

Naha nami abdi cocog sareng paspor kuring pikeun syarat Paspor India Visa?

Data penting dina paspor anjeun kedah cocog sareng, ieu henteu ngan ukur dilarapkeun kana nami anjeun, tapi ogé berlaku kana bidang ieu dina paspor:

  • Nami anu dipasihkeun
  • Nami tengah
  • Data kalahiran
  • génder
  • Tempat kalahiran
  • Masalah anu paspor
  • Nomer paspor
  • Kaping masalah paspor
  • Kaping kadaluwarsa paspor

Naha anjeun peryogi salinan Passport Scan kanggo aplikasi India Visa online (eVisa India)?

Leres, sadaya jinis aplikasi India Visa anu difokuskeun online kéngingkeun salinan scan paspor. Henteu janten masalah naha waé kunjungan anjeun nyaéta rékréasi, pariwisata, rapat kulawarga sareng babaturan, atanapi kanggo tujuan bisnis, sumping dina konperénsi, ngalaksanakeun wisata, ngarékam tenaga kerja atanapi datang pikeun kunjungan médis. Salin eksport paspor mangrupikeun syarat wajib pikeun sadaya Visas India online réngsé nganggo fasilitas eVisa India.

Naon jinis salinan Passport Scan anu diperyogikeun pikeun India Visa online (eVisa India)?

Salinan salinan scan pas kedah jelas, dibaca sareng teu rumeuk. Sadaya opat juru paspor anjeun kedah katingali jelas. Anjeun kedah henteu nutupan paspor ku panangan anjeun. Sadaya rinci dina paspor kaasup

  • Nami anu dipasihkeun
  • Nami tengah
  • Data kalahiran
  • génder
  • Tempat kalahiran
  • Masalah anu paspor
  • Nomer paspor
  • Kaping masalah paspor
  • Kaping kadaluwarsa paspor
  • MRZ (Dua jalur di handapeun paspor anu katelah Magnetic Readable Zone)
Petugas imigrasi bakal pariksa yén wincikan anjeun dieusian dina pertandingan aplikasi sareng naon anu disayogikeun dina paspor.

Naon ukuran ukuran paspor India Visa?

Pamaréntah India ngabutuhkeun yén salinan scan paspor anjeun jelas katingali. Minangka pitunjuk kami nyarankeun yén 600 piksel ku 800 piksel dina jangkungna sareng lebar diperyogikeun.

Naha anjeun tiasa ngajelaskeun langkung seueur ngeunaan syarat-syarat scan india India Visa?

Aya dua zona dina paspor anjeun:

  1. Zona Pamariksaan Visual (VIZ): Ieu ditingali ku Patugas Imigrasi di kantor Pamaréntah India, Patugas Border, perwira Checkpoint Imigrasi.
  2. Zona Dibaca Mesin (MRZ): Dibaca ku pamiarsa paspor, mesin dina waktos asupkeun sareng bandara.

Spésifikasi poto

Naha abdi tiasa sumping dina Paspor Diplomatik ka India nganggo Visa India online (eVisa India)?

Hanjakalna, anjeun moal tiasa sumping ka India dina paspor Diplomatik nganggo eVisa India atanapi India Visa fasilitas online. Anjeun kedah nyayogikeun paspor biasa pikeun ngalamar mangpaat visa éléktronik pikeun India.

Naha diidinan nganggo paspor kunjungan pikeun visa ka India nganggo India Visa online (eVisa India)?

Entong, paspor Refugee teu diidinan anjeun henteu tiasa sumping ka India dina paspor Diplomatik nganggo eVisa India atanapi fasilitas online India Visa. Anjeun kedah nyayogikeun paspor biasa pikeun ngalamar mangpaat visa éléktronik pikeun India.

Naha kuring tiasa nganggo Travel Travel selain ti Paspor Biasa pikeun meunangkeun India Visa online (eVisa India)?

Anjeun teu tiasa nganggo paspor dikaluarkeun anu ngan ukur 1 taun validitas pikeun leungit / dipaling paspor atanapi pangungsi, Diplomatic, paspor resmi. Ngan paspor Biasa anu diwenangkeun pikeun fasilitas eVisa India Pamaréntahan India pikeun visa online ka India.

Naha kuring kedah nga-scan dua halaman mimiti atanapi mimiti tina paspor kuring pikeun India Visa online (eVisa India)?

Anjeun tiasa nyandak scan tina dua halaman mimiti atanapi mimiti tapi ngan ukur halaman anu gaduh detil biografi anu ngandung fotona anjeun rupa, nami, tanggal lahir, paspor kadaluarsa sareng tanggal masalah ogé cekap.

Sadaya opat pojok paspor anjeun kedah katingali pikeun nyingkahan panolakan pikeun aplikasi India Visa online, pikeun fasilitas eVisa India.

Halaman kahiji anu biasana urang kosong sareng sering nyarios 'Kaca ieu ditangtayungan pikeun pangamatan resmi' nyaéta opsional. Halaman ieu biasana ngagaduhan poto anu langkung saé kualitas di juru.

Naha wajib pikeun file janten jinis PDF, pikeun salinan Passport Scan kuring sateuacan unggah pikeun India Visa online (eVisa India)?

Teu, anjeun tiasa unggah poto paspor anjeun kana format file anu kalebet PDF, PNG sareng JPG. Upami anjeun ngagaduhan format anu sanés sapertos TIFF, SVG, AI sareng anu sanés, teras anjeun tiasa ngahubungi méja bantosan kami sareng nyayogikeun nomer aplikasi Anjeun.

Naha wajib pikeun salinan Scan Paspor abdi janten Ékspor eChip sateuacan unggah pikeun India Visa online (eVisa India)?

Henteu, henteu masalah naha paspor anjeun diaktipkeun eChip atanapi henteu, anjeun tiasa nyandak poto halaman biografi paspor anjeun teras unggah. Paspor EChip kapaké di bandara pikeun nyepetkeun parios bandara sareng kaluar. Teu aya kauntungan tina paspor eChip pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India).

Naon anu kuring kedah lebetkeun salaku tempat kalahiran dina aplikasi kuring, naha éta cocog sareng salinan Passport Scan kuring pikeun India Visa online (eVisa India)?

Catet yén anjeun WAJIB nuliskeun tempat lahir anjeun sami sareng paspor anjeun. Upami paspor anjeun gaduh tempat lahir salaku London, maka anjeun kedah ngalebetkeun London dina aplikasi paspor anjeun tinimbang hiji suburb di London sareng sabalikna.

Sajumlah wisatawan kasalahan dina nyoba ngalebetkeun lokasi anu langkung tepat tempatna lahir, ieu saleresna matak ngabahayakeun kana hasil tina aplikasi India Visa anjeun. Perwira Imigrasi India anu diangkat ku Pamaréntah India moal waspada unggal suburb / kota di dunya. Kaliwat masukan anu leres pisan tempat anu lahir sapertos anu disebat dina paspor anjeun. Bahkan upami tempat lahir ayeuna parantos ngaleungit atanapi henteu aya atanapi ngagabung sareng kota anu sanés atanapi ayeuna dipikanyaho ku nami anu béda, anjeun kedah lebet kana tempat anu kapayunna sakumaha anu disebat dina paspor anjeun pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India).

Naha kuring tiasa nyandak poto paspor kuring nganggo ponsel atanapi kaméra kuring pikeun India Visa online (eVisa India) muatkeun?

Leres, anjeun tiasa nyandak poto biografi halaman paspor anjeun sareng unggah atanapi email ka kami.

Kumaha upami abdi henteu gaduh scanner, kumaha kuring tiasa ngunggah salinan scan paspor kuring pikeun India Visa online (eVisa India)?

Anjeun tiasa nyandak gambar kualitas luhur paspor anjeun. Henteu aya syarat wajib gaduh salinan scan paspor pikeun aplikasi India Visa anjeun online anu dicandak tina mesin scanning profésional. Salami sadaya rinci ngeunaan paspor anjeun tiasa dibaca sareng sadaya penjuru halaman biografi paspor anjeun ditingali, tiasa ditampi tina telepon sélulér anjeun.

Kumaha upami kuring ngagaduhan paspor kuring tapi henteu terang kumaha carana ngarobah kana PDF pikeun India Visa online (eVisa India)?

Upami anjeun gaduh poto paspor uih tina iPhone atanapi telepon Android, maka anjeun tiasa email ka kami upami filena ageung teuing di unggah. Teu aya syarat pikeun paspor scan tiasa dina format PDF boh.

Naha aya ukuran minimum kanggo scan paspor kuring anu diperyogikeun pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India)?

Teu aya syarat ukuran minimum kanggo salinan scan paspor anjeun anu ngadukung pikeun aplikasi pikeun Visa ka India online (eVisa India).

Naha aya ukuran maksimal pikeun scan paspor kuring anu diperyogikeun pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India)?

Teu aya sarat ukuran maksimal pikeun salinan scan paspor anjeun anu ngadukung pikeun aplikasi pikeun Visa ka India online (eVisa India).

Kumaha cara muatkeun salinan Passport Scan anjeun pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India)?

Saatos anjeun parantos ngajawab patarosan pikeun aplikasi India Visa sareng pembayaran, sistem kami bakal ngirim tautan pikeun ngunggah salinan scan paspor anjeun. Anjeun tiasa klik "tombol browsing" sareng unggah salinan scan paspor tina telepon anjeun atanapi laptop / PC pikeun aplikasi India Visa online online (eVisa India).

Naon ukuran ukuran Passport Scan pikeun aplikasi India Visa?

Upami anjeun merencanakeun ngunggah file dina situs wéb ieu tinimbang ukuran standar anu diidinan pikeun salinan scan paspor anjeun pikeun aplikasi online India Visa (eVisa India) nyaéta 1 Mb (Salah Megabyte).

Upami anjeun nyalin salinan scan paspor anjeun saleresna langkung ageung ti 1 Mb, maka anjeun dipenta pikeun ngirim email anu sami kana méja bantosan kami nganggo Taros Kami formulir.

Naha kuring kedah nganjang ka profésional pikeun Scan Copy of Passport India pikeun India Visa online (eVisa India)?

Henteu, anjeun henteu kedah nganjang ka scanner profésional, tempat cicing atanapi pendirian pikeun aplikasi online India Visa anjeun (eVisa India), méja bantosan urang sacara leres tiasa ngagentos salinan scan paspor sareng mamatahan upami éta nyumponan syarat Patugas Imigrasi. Ieu mangrupikeun manpaat tambahan pikeun ngalamar hiji India Visa online tinimbang dina format kertas / konvensional.

Kumaha carana abdi pariksa naha ukuran salinan salinan paspor kuring kurang tina 1 Mb (Megabyte) sateuacan unggah dina situs wéb ieu pikeun India Visa online (eVisa India)?

Pikeun pariksa ukuran paspor anjeun nalika nganggo PC, anjeun tiasa-leres klik gambar teras klik dina Properties.

Pasipatan poto

Teras anjeun tiasa pariksa ukuran dina PC anjeun tina Umum Tab.

Pasipatan poto - ukuran

Kumaha upami paspor kuring parantos aya dina 6 bulan ti tanggal kuring asupna, nya éta syarat pikeun aplikasi online India Visa (eVisa India)?

Henteu, anjeun tiasa ngajantenkeun aplikasi anjeun tapi kedah nyayogikeun paspor anu anyar. Urang tiasa ngajaga aplikasi anjeun nalika anjeun ngaharepkeun ngaluarkeun paspor anyar.

Anjeun moal kaleungitan posisi anjeun dina antrian. Pamaréntah India meryogikeun paspor anjeun sah pikeun 6 bulan ti tanggal asup ka India.

Kumaha upami paspor kuring henteu ngagaduhan dua halaman kosong, éta diperyogikeun pikeun aplikasi India Visa (eVisa India)?

Henteu, dua kaca kosong henteu syarat pikeun aplikasi India Visa online (eVisa India). Dua halaman kosong diwajibkeun ku petugas wates pikeun parangko asup / kaluar di bandara.
Anjeun masih tiasa nerapkeun hiji India Visa online (eVisa India) sareng nerapkeun paspor énggal paralel.

Kumaha upami paspor kuring parantos kadalapan sareng eVisa mah India masih sah?

Upami Visa India anjeun anu dikaluarkeun ku Pamaréntah India masih sah, maka anjeun masih tiasa ngarambat dina Visa India éléktrik salami anjeun ngalaksanakeun, paspor anu lami sareng paspor énggal dina perjalanan anjeun. Optionally, anjeun ogé tiasa ngalamar Visa éléktronik énggal pikeun India bisi aya pejabat imigrasi di nagara asal anjeun henteu kéngingkeun kosan.

Spésifikasi Scan Paspor India - Pitunjuk Visual

Jelas Passport scan jelas sareng sah, Citak berwarna - Pangabutuh Paspor Visa India

Jelas sareng dibaca

Nyayakeun Warna BUKU Hideung sareng Bodas - India Visa Paspor Peryogikeun

Berwarna Citak

Nyayomi Warna TINDAKAN Mono - India Peryogikeun Paspor Visa

Henteu aya warna monoton

Nyayogikeun HENTEY HENTE KUMAHA atanapi BUDAK SULUS - Pangabutuh Paspor Visa India

Henteu dibentot

Nyayogikeun Peringatan Goréng HENTEU - India Peryogikeun Paspor Visa

Atos paspor

Nyayogikeun Gambar Kualitas High Henteu Kualitas - India Visa Paspor Peryogikeun

Quality High

Nyayogikeun gambar anu HENTEU Ora kabur - Peryogikeun Paspor Visa India

Henteu Blur

Nyayogikeun Kontras Éntri gambar anu poék - India Peryogikeun Paspor Visa

Béda kontras

Nyayakeun Malah Kontras TIDAK Cahya - India Visa Passport Requiremen

Henteu terang teuing

Nyayakeun Lansekap TIDAK Potrét, orientasi salah - Pangabutuh Paspor Visa India

Panempo bentang

Nyayogikeun MRZ anu jelas (dua jalur di handap anu dipotong) - Peryogikeun Paspor Visa India

MRZ katingali

Nyayogikeun Gambar anu Blok TINDAK - Diyogikeun Paspor Visa Paspor

Henteu gurung

Gambar Paspor teuing cahaya - India Visa Paspor Peryogikeun

Ngajul teuing terang

Kilat dina paspor - Peryogikeun Paspor India Visa

Henteu aya lampu kilat

Gambar Ékspor leutik teuing - India Visa Paspor Peryogikeun

Leutik teuing

Gambar paspor teuing kabur - Pangabutuh Paspor Visa India

Paspor blurry

Gambar anu ditampi - Peryogikeun Paspor Visa India

Gambar anu ditampi

Syarat Visa Passport Scan India - Panungtun Lengkap

  • Penting: Tong kedah motong poto ti paspor sareng unggah salaku poto ramo anjeun. Unggah foto rupa anjeun.
  • Gambar paspor anu anjeun bikeun pikeun aplikasi India Visa anjeun kedah jelas.
  • Kualitas nada paspor kudu kontinyu.
  • Gambar paspor anjeun anu poék teuing moal ditampi pikeun Aplikasi India Visa.
  • Gambar anu rada dibagi henteu diidinan pikeun Visa ka India online.
  • Gambar kotor paspor anjeun henteu katampa pikeun Visa pikeun India Online (eVisa India).
  • Aplikasi Visa India dimimitian online meryogikeun anjeun nyayogikeun gambar paspor anu sadayana sadayana katingali ku juru.
  • Anjeun kedah ngagaduhan dua halaman kosong dina paspor anjeun. Dua halaman kosong henteu janten syarat pikeun India Visa online tapi staf imigrasi bandara anu kedah dicét paspor anjeun pikeun asup sareng kaluar ka sareng nagara asal anjeun.
  • Paspor anjeun kedah valid pikeun 6 bulan ti tanggal asup ka India.
  • Data dina aplikasi online India Visa anjeun kedah cocog sareng salinan scan paspor anjeun kaasup ngaran tengah, data kalahiran, nami kulawarga / pas persis per paspor.
  • Tempat kalahiran paspor anjeun sareng tempat kalahiran anu disebatkeun dina aplikasi India Visa anjeun kedah cocog.
  • Anjeun tiasa gaduh paspor scan layar anu béda tina wajah anjeun tina foto ramo anjeun anu diunggah pikeun aplikasi visa India anjeun.
  • Anjeun tiasa ngirim salinan scan paspor dina naon format file kalebet PDF, JPG, JPEG, TIFF, GIF, SVG.
  • Anjeun kedah nyingkahan kilat dina paspor anjeun pikeun aplikasi India Visa.
  • Anjeun kedah ngagaduhan Zona Pamariksaan Visual (VIZ) sareng Zona Dibaca Magnetik (MRZ), dua jalur di bagian handap halaman biografi paspor anu jelas katingali.
  • Kirim salinan salinan paspor anjeun dina resolusi luhur pikeun aplikasi India Visa anjeun.

Pencét di dieu pikeun mariksa Pangabutuh Foto Visa India.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.