Visa India pikeun Wisatawan Bisnis (eBusiness India Visa)

Wisatawan Wisata India India

Baheula, kéngingkeun Visa India parantos kabuktosan janten tugas anu nangtang pikeun seueur pengunjung. India Bisnis Visa parantos langkung nangtang pikeun kéngingkeun persetujuan tibatan Visa Wisata India biasa (eTourist India Visa). Ieu parantos disederhanakeun janten prosedur online dua menit langsung ku panggunaan inovatif ngeunaan téknologi, integrasi pembayaran sareng software backend. Sadaya prosés ayeuna online tanpa meryogikeun anu ngumbara ninggalkeun bumi atanapi kantorna.

Tanyakeun tautan ieu pikeun ngalengkepan aplikasi anjeun online.

Warga ti Amérika Sarikat, karajaan Inggris, Canda, Australia sareng Perancis aya diantara nasionalitas anu diidinan pikeun ngarengsekeun prosés ieu sacara online.

Seueur turis atanapi sémah bisnis teu gaduh pamanggih anu foggiest yén Visa India tiasa diterapkeun sacara lengkep dina wéb tanpa pernah didatangan kedatangan India atanapi kantor Pamaréntah India fisik. Visa Usaha pikeun India ogé tiasa diterapkeun dina Wéb. Baheula dialamar Visa India anu rutin ngadatangan kantor pamaréntahan India, atanapi kantor kedutaan India, sareng nyéépkeun seueur jam sadinten dina ngadamel barisan, ngaduruk waktosna berharga.

Aya halaman wéb anu haram anu ngajual India Visa, anu henteu tiasa diandelkeun atanapi dilebetkeun teuing konsumén. Sababaraha halaman wéb ieu meryogikeun langkung ti sajam kanggo ngalengkepan aplikasi pikeun visa ka India. Dina halaman wéb ieu, upami anjeun ngadaptar Pamaréntah India resmi Usaha Visa atanapi Visa Pelancong, sadaya prosés pikeun ngamimitian rengse nepi ka kasarna 2-3 menit.

Anjeun tiasa ngalengkepan Visa India ngalangkungan kanyamanan PC di bumi atanapi kantor. Sistem kantor tukang anu canggih parantos ngarobih cara Visa India dikirimkeun ka anu nganjang ka India. Sistem kantor tukang kami maju pisan ku cék biometrik, pangenal karakter optik sareng zona dibaca magnét ti paspor pastikeun teu aya kasalahan manusa anu nyusup, dina aplikasi anjeun. Komo upami anjeun damel kasalahan ngalebetkeun nomer paspor anu lepat, parangkat lunak anu canggih ieu ngadeteksi kasalahan tina gambar paspor anu sabenerna.

Campuran lempeng dina karakter dina nami atanapi nami tiasa nyababkeun PHK aplikasi visa India ku perwira migrasi. Salah sahiji kautamaan penting tina parangkat lunak sareng kecerdasan buatan dumasar sistem penyembuhan diri sareng koréksi diri dina tempat anu aya dina tonggong halaman wéb ieu nyaéta kasalahan data manual anu diwanohkeun salaku hasil tina input manusa tina paspor, poto, kartu bisnis dilereskeun dihindari anu umumna nyababkeun PHK aplikasi. Wisatawan bisnis ka India anu meryogikeun India Business Visa (eBusiness India Visa) henteu sanggup ngabatalkeun atanapi nunda perjalanan pentingna kusabab ngalalaworakeun minor.

Visa Usaha pikeun India sayogi di dieu.

Alesan pikeun Usaha Bisnis dina Vibasa India Visa

  • Pikeun ngajual sababaraha barang atanapi jasa di India.
  • Pikeun mésér barang atanapi jasa ti India.
  • Pikeun ngahadiran rapat téknis, rapat penjualan sareng rapat bisnis sanésna.
  • Nyetél usaha industri atanapi bisnis.
  • Pikeun tujuan ngadamel tur.
  • Pikeun nganteurkeun ceramah / s.
  • Pikeun ngarawat staf sareng nyewa bakat lokal.
  • Ngidinan partisipasi dina pameran perdagangan, paméran sareng pamariosan bisnis.
  • Sakur ahli sareng spesialis pikeun proyék komérsial tiasa ngagayuh jasa ieu.

Patugas imigrasi India ngagaduhan ruangan pikeun blunders anu nyaritakeun rinci jarak tina dokumen perjalanan atanapi paspor. Saperti dina analisa data anu kapungkur, sakitar 7% calon damel kasalahan dina nyusun rincian penting, contona, nomer idéntitasna, visa waktu kadaluarsa, nami, tanggal lahir, ngaran kulawarga sareng ngaran hareup / tengah. Ieu mangrupikeun statistika anu standar pisan di sakuliah industri. Parangkat lunak anu dianggo backend tina situs wéb urang ngajamin yén teu aya kasalahan anu lumangsung na paspor dibaca sareng dicocogkeun ngalawan input calon dina bentuk India Visa.

EVisa India, persetujuan perjalanan éléktronik India, atanapi eTA pikeun India ngijinkeun warga nagara saratus dalapan puluh nagara pikeun usaha kaluar ka India tanpa meryogikeun undakan fisik pikeun idéntifikasi. Jenis persetujuan anyar ieu disebut eVisa India (atanapi visa India éléktronik).

EVisa India ngamungkinkeun sémah tetep di India dugi ka saratus dalapan puluh dinten di jero nagara. Visa India ieu tiasa dimanfaatkeun kusabab alesan di handap ieu hiburan, rekreasi, wisata, kunjungan bisnis atanapi perlakuan médis.

Jalma anu ngalamar hiji Visa eBusiness India (Business Visa for India) online ngalangkungan situs wéb ieu henteu diperyogikeun ngadamel susunan / janjian atanapi kunjungan pribadi di Komisi Tinggi India atanapi kantor caket dieu di Kedubes India / Konsulat.

Visa Bisnis India ieu henteu butuh cap fisik dina visa éta. Ngalamar tiasa nyimpen salinan PDF atanapi lemes India Visa, dikirim sacara éléktronik ku email, dina telepon sélulérna, tablet atanapi laptop, atanapi sanés ngagétkeun nyitak fisik sateuacan pesawat atanapi kapal pesiar.

Pamayaran pikeun India Visa for Business (eBusiness India Visa) Pangmayaran

Wisatawan bisnis tiasa ngadamel pamayaran kanggo India Visa for Business nganggo cek, Card Debit, Kartu Kredit atanapi akun PayPal.

Jenis séjén Visa éléktronik India anu ogé aya dina online nyaéta e-Wisatawan Visa, Visa e-Business, Visa e-Medical, e-MedicalAttendant Visa, e-Conference Visa tina situs web ieu nganggo metoda online.

Anu peryogi syarat-syarat pikeun kéngingkeun Visa Usaha pikeun India nyaéta:

  1. Paspor anu sah pikeun 6 bulan ti tanggal kadatangan mimiti di India.
  2. ID Email anu tiasa dianggo sareng valid
  3. Kartu Debit atanapi Kartu Kredit atanapi Akun Paypal

Dokumén anu dipikabutuh pikeun India Visa for Business (eBusiness India Visa)

Calon sanésna diperyogikeun pikeun unggah atanapi ngirimkeun gambar sareng paspor poto, poto-poto ieu tiasa disaring atanapi dicandak tina telepon sélulér.

Nunjukkeun dokuméntasi diperyogikeun kanggo Visa India.

Saatos pamayaran anu suksés parantos dilakukeun ku para pelamar Wasalam pikeun Usaha India Visa, aranjeunna bakal dikirim link ku email kanggo unggah kantétan. Catet yén anjeun ogé tiasa surélék yén anjeun moal tiasa unggah lampiran; link ieu dikirim ngan ukur mayar pamayaran anu parantos dilakukeun ngeunaan aplikasi anjeun.

Gantelkeun tiasa janten format naon, sapertos JPG, PNG atanapi PDF. Aya watesan ukuran upami diunggah kana situs wéb ieu.

Visa Usaha pikeun India dikaluarkeun biasana biasana opat dugi ka tujuh dinten bisnis. Wisatawan bisnis bakal dipenta pikeun nyayogikeun kartu bisnis atanapi tandatangan emailna. Salaku tambahan, sémah bisnis kedah ngagaduhan alamat wéb na alamat wéb organisasi organisasi India anu didatangan ku aranjeunna. Visa India pikeun panumpang bisnis pisan saderhana sareng langsung kalayan datangna fasilitas éléktronik dina situs wéb ieu. Tingkat panolakan tiasa diabaikan.

Warga ti saratus dalapan nagara ayeuna tiasa ngunjukeun manfaatkeun online filing aplikasi India Visa pikeun tujuan bisnis sapertos per undang-undang Pamaréntah India. Perlu dicatet yén visa wisata henteu valid kanggo perjalanan bisnis ka India. Hiji jalma tiasa ngayakeun visa wisata sareng bisnis dina waktos anu sami sabab sacara ekslusif. Perjalanan bisnis pikeun ngabutuhkeun hiji Visa India pikeun Bisnis. Visa ka India ngabatesan kagiatan anu tiasa laksanakeun.

Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.