Kedah Ningali Kapuloan Andaman & Nicobar

Kapuloan Samudra Hindia - Nusantara langkung ti tilu ratus pulau, ngajantenkeun ranté kapuloan ieu mangrupikeun tempat anu kirang digali di dunya, kalayan pariwisata nembé nembé ningkat di daérah India ieu.

Kapuloan Andaman & Nicobar Kapuloan Andaman & Nicobar

Éta moal salah upami nyarios yén Andamans sareng Nicobar Islands memang permata zamrud bersinar cerah di perairan biru jero sagara India.

Pantai éndah kalayan cai dina warna biru anu teu katingali, sareng perusahaan anu saé langit sareng pandangan leuweung tropis; Nyebatkeun ieu saleresna mangrupikeun kataasan bari nganyatakeun kaajaiban alam ieu tempatna di sisi paling jero sareng paling anca di sagara.

Otoritas Imigrasi India parantos nyayogikeun metode modérn aplikasi Visa India Online. Ieu hartosna warta anu hadé pikeun anu ngalamar sabab anu datang ka India henteu diperyogikeun deui pikeun janjian pikeun kunjungan fisik ka Komisi Tinggi India atanapi Kedubes India di nagara anjeun.

Pamaréntah India ngamungkinkeun nganjang ka India ku panawaran kanggo Visa India online dina halaman wéb ieu pikeun sababaraha tujuan. Salaku conto niat anjeun pikeun indit ka India aya hubunganana sareng tujuan komérsial atanapi bisnis, maka anjeun ngagaduhan hak pikeun ngalamar Visa Usaha India Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Usaha). Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka India salaku pangunjung médis ku alesan médis, dokter konsultasi atanapi pikeun operasi atanapi pikeun kaséhatan anjeun, Pamaréntah India parantos dilakukeun Visa Médis India Sadia online pikeun kabutuhan anjeun (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun tujuan Médis). Wisata India Visa Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Wisata) tiasa dimangpaatkeun pikeun pendak sareng rerencangan, pendak sareng baraya di India, ngiringan kursus sapertos Yoga, atanapi pikeun ningali-ningali sareng pariwisata.

Kapuloan Andaman

Kapuloan Andaman Kedah ningali Havelock, Port Blair sareng Neil Island di Kepulauan Andaman

Kapuloan Andaman mangrupikeun sakumpulan sajumlah pulau, hiji nusantara anu aya di beulah kidul Pulo Andaman sareng Nicobar. Kapuloan Andaman mangrupikeun anu nyaksian kanaékan popularitas di sadayana Nusantara, diantara para pelancong ti India sareng luar negeri, kalayan seuseueurna tempat wisata tempatna aya di sakuriling daérah ieu.

Sababaraha pantai anu paling éndah di tempat éta aya di Pulo Bay Kalér, ayana di kiduleun nusantara, kalayan kasempetan pikeun teuleum langsung kana perairan laut Anadaman, ngagaduhan caket pandangan batu karang anu indah sareng kahirupan laut di tempat éta. The Andamans ogé tempat leuweung bakau jeung guha batu kapur perenahna di salah sahiji pulau na namina Baratang, anu ogé tempat asalna tina suku daérah, disebat suku Jarawa ti Andamans, salah sahiji suku pangbadagna di kapuloan.

Salian ti éta ibukota Andaman Kidul daerah port Blair, ngagaduhan daya tarik anu cekap pikeun wisata sapoé, sareng Museum Taman Laut sareng panjara ti jaman penjajahan anu aya di pusat na. Port Blair ngagaduhan seueur pulau caket dieu sareng cadangan alam sareng leuweung tropis, anu tiasa didatangan tina fasilitas anu seueur anu aya di ibukota pulau éta sorangan.

MACA DEUI:
Taman Nasional Bandhavgarh.

Pantai Pangalusna

Pantai Gajah Pantai Gajah di Pulo Havelock, Andaman

Kaseueuran obyek wisata di Nusantara India ayana ngan di kapuloan Andaman, kalayan dunya kasohor sareng sababaraha pantai anu pangsaéna di Asia. Radhanagar Basisir mangrupa salah sahiji pantai bendera biru di India, janten dina daptar dalapan pantai bendera biru di sakuliling nagara.

Lokasina di belah kidul Teluk Benggala, éta Propinsi Sumatera jeung Pulo Neil mangrupikeun sababaraha tempat anu kasohor pikeun nyelam sareng perahu gelas ngalangkungan karang, kalayan pantai pasir bodas anu murni, anu seueur diantarana umumna seueur pisan turis.

Leumpang laut sareng beuleum mangrupikeun kagiatan anu populér di pulau-pulau Andamans ieu, kalayan seueur pantai anu pangsaéna sadunya aya di bagéan pulau ieu. Salah sahiji tempat terkenal sanésna nyaéta Pulo Redskin, dipikaterang pikeun Taman Nasional Kelautan na, Wisata satwa sareng gelas parahu kalayan visual éndah karang warna-warni.

Ratusan kilométer panjang nusantara ngagaduhan urang Andaman di belah kalérna sareng Nicobar di beulah kidul na. Kaseueuran tempat wisata sareng pantai anu dipikaterang ayana di beulah kalér Andamans, kalayan daérah Nicobar sareng Great Nicobar di beulah kidul anu teu aya watesna pikeun masarakat luar.

MACA DEUI:
Déwa Milik Nagara Kerala pikeun Wisatawan India.

Teu kaéra ku Manusa

Pulo Sentinel Kalér, salah sahiji pulau di Nusantara Andaman, mangrupikeun tempat bumi urang Sentinelese, suku indigineous di daérah anu dipercaya henteu pernah ngalaman kontak manusa ti luar Pulo Jawa.

Suku Sentinélese, cicing di Pulo Sentinel Kalér sareng Kidul, sacara sukarela ngasingkeun diri tina interaksi manusa, sigana ti salawasna. Pulo mangrupikeun salah sahiji daérah anu dijaga pisan ku Pamaréntah, kalayan Suku Sentinélese dianggap salaku jalma anu terakhir dihubungi di bumi!

Kapuloan Nicobar

Pulo Mobil Nicobar Pulo Mobil Nicobar

Kapuloan Nicobar aya di belah kidul Teluk Benggala, mangrupikeun sapasang pulau anu dipisahkeun sareng Thailand ku laut Andaman di beulah kulon. Kapuloan Nicobar mangrupikeun daérah anu kapencil sareng tempat anu teu aya padumukan, kalayan aksés ngan ukur diijinkeun ka suku sareng pribumi di daérah éta.

Mobil Nicobar, ibukota Kapuloan Nicobar, sanaos tempat anu maju kalayan fasilitas dasar anu sayogi tapi pulau-pulau Nicobar tetep henteu dugi ka saha waé ti India atanapi luar negeri. Rahayat Nikobar mangrupikeun salah sahiji suku primitif di India, sareng prosés adaptasi sareng dunya luar ku masarakatna masih kénéh aya dina sababaraha larangan pamaréntah margi aya kagiatan di daérah pulau bagian ieu

Kapuloan Andaman, kalayan pantai sareng kagiatan anu sampurna ngajantenkeun tempat pakansi anu senang dina sadaya musim, sanaos usum pangsaéna pikeun nganjang ka tempat éta aya dina sasih Oktober dugi ka Mei. Ngajajah bagian-bagian kapuloan anu kirang dikenal atanapi nganjang ka tempat-tempat anu populér, duanana mangrupikeun cara pikeun niténan pemandangan anu endah kalayan ingatan anu sampurna pikeun dibawa balik ka bumi.


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, anu layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet ngadatangan pantai India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun Visa India Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun ngagaduhan mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.