Kumaha Meunang Visa India Ti Amérika Serikat?

Kéngingkeun India Visa ti Amérika Serikat

Ngeusian India Visa pikeun Amérika Sarikat Warga henteu kantos janten langkung gampang, gampang, sareng teraskeun teras ieu. Warga AS tiasa cocog pikeun Visa India éléktronik (eVisa India) ti saprak taun 2014. Langkung rinci ngeunaan Visa India online ieu sayogi. Ieuh. Éta biasana prosés dumasar makalah. Ayeuna Warga USA tiasa ngadaptar Visa India ti bumi, nganggo telepon sélulér, tablet, laptop atanapi PC tanpa kantos nganjang ka Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India. Prosés révolusionér sareng streamline ieu sayogi pikeun ieu website.

Ieu mangrupikeun metode anu paling pondok, gancang, panggampangna sareng paling dipercaya pikeun ngadaptar pikeun Visa India. Pamaréntah India ngijinkeun asupna warga Amérika Serikat di India pikeun kaperluan Pariwisata, Paningal Paningal, Rékréasi, Usaha Usaha, Ngiring Tenaga Kerja, Pangaturan Industri, Rapat Usaha sareng Téknis, nyetél Industri, ngiringan konperénsi sareng seminar. Fasilitas éléktronik India Visa online (eVisa India) pikeun warga Amérika Serikat sayogi di Formulir Aplikasi Visa India. Wargi USA tiasa parios ka aranjeunna Syarat syarat Visa India pikeun India Visa di dieu.

Warga AS tiasa ngalamar eVisa India upami durasi perjalanan ka India kirang ti 180 dinten. Visa Éléktronik India parantos sayogi dugi ka 5 Taun tina sababaraha éntri. Pangmayaran tiasa dilakukeun dina salah sahiji 135 duit di dunya.

Naon Proses Aplikasi Visa India pikeun Warga Amérika Serikat?

India ngagaduhan jinis handap Visas ieu dumasar kana kawarganagaraan para wisatawan:

Warga AS kedah ngalengkepan léngkah-léngkah saderhana pikeun nyandak Visa India:

  • Lengkah A: Lengkep basajan Formulir Aplikasi Visa India, (Perkiraan waktos kanggo réngsé 2 menit).
  • Lengkah B: Anggo metode pembayaran mana waé pikeun ngabéréskeun pamayaran online.
  • Lengkah C: Kami ngirim tautan ka alamat email kadaptar anjeun pikeun masihan inpormasi tambahan, gumantung kana tujuan kunjungan sareng durasi India Visa.
  • Léngkah D: Anjeun nampi Visa India éléktronik anu disatujuan sacara online (eVisa India) dina alamat email anjeun.
  • Lengkah E: Anjeun angkat ka Amérika Serikat atanapi bandara asing.
Catet yén anjeun henteu kedah nganjang ka kadutaan India iraha waé prosés éta. Ogé anjeun kedah ngantosan ka bandara dugi kami ngirim anjeun Visa éléktronik anu disatujuan pikeun India (eVisa India).

Naha warga Amérika Serikat kedah kunjungan ka CKGS?

Henteu, teu perlu warga AS nganjang ka CKGS, Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India atanapi kantor-kantor Pamaréntah India anu sanés. Prosés ieu pikeun réngsé online. Anjeun tiasa ngalengkepan prosés visa online di dieu.
Éta mangrupikeun prosés kuno sareng henteu sapertos diperpasangkeun. Ogé, henteu aya anu kedah nganjang ka Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India.

Naha warga Amérika Serikat peryogi kurir naon waé pikeun nampi India Visa?

Henteu, saatos aplikasi na parantos diajukeun online, anjeun bakal dipénta pikeun mayar.

Saatos pamayaran anu suksés pamayaran anjeun, tumbu email bakal dikirim ka anjeun pikeun nganyahokeun salinan lemes / PDF / JPG / GIF jsb sareng potret paspor anjeun.

Anjeun henteu kedah pasang, kurir, kirimkeun aranjeunna ka kantor mana waé atanapi Peti Box. Ieu salinan salinan atanapi poto anu dicandak tina handphone anjeun tiasa diunggah website. Anjeun kedah ngantosan verifikasi pamayaran sareng kadatangan email ti kami nyungkeun inpormasi tambihan sateuacan tiasa unggah.

Upami aya masalah dina upload dokumen, maka anjeun ogé tiasa ngirimkeun email ka dokumén pikeun kami Taros Kami formulir dina situs ieu.

Naha warga Amérika Serikat kedah unggah potret wajah atanapi salinan scan paspor salaku bagian tina Formulir Aplikasi Visa India?

Sakali pamayaran parantos berhasil diverifikasi sareng dilakukeun maka anjeun tiasa unggah poto paspor wajah anjeun. Catet yén anjeun kedah nuturkeun pedoman poto pameunteu sakumaha anu diperyogikeun ku Pamaréntah India. Pitunjuk ieu disebatkeun sacara rinci di Syarat Poto Visa India. Anjeun kedah gaduh tampilan frontal payuneun pinuh anjeun dina poto. Poto wajah anjeun kedah tanpa topi atanapi kacamata panonpoé. Kedah aya latar anu jelas sareng teu aya kalangkang. Coba poto éta kalayan ukuran minimal 350 piksel atanapi dua inci ukuranana. Upami anjeun aya patalékan atanapi masalah, mangga hubungi Méja Pitulung kami ngalangkungan formulir kontak kami dina halaman wéb ieu.

Salin scan paspor kanggo Visa India ogé kedahna ogé jelas. Sakuduna teu gaduh flash dina paspor ngadamel nomer paspor, tanggal kadaluarsana paspor henteu kabaca pikeun dibaca. Ogé, anjeun kedah gaduh sadayana opat juru paspor jelas nunjukkeun kalebet dua strip di handapeun paspor. Syarat paspor India Visa sareng spésifikasi mangrupikeun detil di dieu pikeun hidayah langkung.

Tiasa warga Amérika Serikat dina perjalanan Bisnis ka India nganggo eVisa India?

Leres, Visa India éléktronik (eVisa India) tiasa dianggo ku warga Amérika Serikat pikeun perjalanan bisnis anu sifatna komérsial. Hiji-hijina sarat tambahan Pamaréntah India pikeun palaku bisnis Amérika Serikat nyaéta anjeun nyayogikeun tanda tangan email atanapi kartu bisnis, kalayan nami sareng nomer telepon anjeun. Kanggo langkung jelasna pencét di dieu pikeun Ékusiness Visa didatangan.

Tiasa warga Amérika Stated nganggo eVisa India pikeun Perawatan Médis ka India, aya syarat khusus di India Formulir Visa?

Leres, upami anjeun sumping pikeun Visa Médis, anjeun bakal dipénta nyayogikeun surat ti rumah sakit anu ngandung sababaraha detil sapertos prosedur médis, tanggal sareng durasi anjeun. Warga Amérika Serikat ogé tiasa nyandak rencang médis atanapi anggota kulawarga pikeun pitulung anjeun. Visa sisi pikeun pasién médis utama ieu disebut a Hadis Médis Visa.

Sabaraha lami upami Visa badé diputuskeun pikeun warga USA?

Saatos Anjeun parantos réngsé Formulir Aplikasi Visa India, warga USA tiasa ngaharepkeun 3-4 dinten bisnis pikeun kaputusan anu bakal dilakukeun. Dina sababaraha kasus, kumaha oge, nya tiasa nyandak 7 dinten bisnis.

Naha aya anu kedah dilakukeun saatos ngintunkeun Formulir Aplikasi Visa India?

Upami aya hal anu diperyogikeun ti anjeun, tim Bantuan Bélok kami bakal ngahubungi. Upami aya inpormasi anu salajengna anu dibutuhkeun ku Patugas Imigrasi Pamaréntah Hindia, maka tim méja kami bakal ngahubungan sareng anjeun ku email dina conto anu munggaran. Anjeun teu kedah nyandak tindakan.

Naha aya watesan anu sanés pikeun warga Amérika Serikat sadar?

Aya sababaraha watesan dina eVisa India (éléktronik India Visa).
Visa India dikirimkeun sacara éléktronik (eVisa India) ngan ukur pikeun kunjungan maksimal 180 dinten, upami aya kabutuhan ngalebetkeun India kanggo durasi anu langkung lami, maka anjeun kedah nerapkeun sababaraha Visa anu sanés.
Visa India dikirimkeun sacara éléktronik (eVisa India) diidinan ti 28 bandara otoritas sareng 5 kapal laut anu kasebat dina Palabuan Entri Éntri Élisa India. Upami anjeun badé sumping ka India nganggo karéta ti Dhaka atanapi Jalan, maka eVisa India sanés jinis Visa anu pas ka India pikeun anjeun.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.