Perjalanan Incredible ka Tamil Nadu

Nu datang ka India anu sumping E-Visa India pikeun Pariwisata diresmikeun ku Tamil Nadu anu mangrupikeun hiji tempat anu paling endah anu kunjungan di Kidul India. Urang nutupan luhureun 5 tempat di Tamil Nadu.

Tamil Nadu nyaeta a kaayaan unik di India anu baheula sareng sajarah kabudayaan anu cukup misah ti sésana India. Kungsi kaayaan kakawasaan anu sumping sareng angkat di India Kalér, dugi ka jaman British Nadu Inggris kantos ngagaduhan sajarah sareng kabudayaan sorangan anu sapertos bagian tina Peradaban India sapertos anu sanés. Tapi nganggo dinasti sapertos kitu nu Cholas, Pallavas, sareng Cheras, masing-masing ngantunkeun warisan tradisi sareng adat, warisan ieu ayeuna jelas béda ti tempat anu sanés di India sareng aranjeunna ngadamel nagara saleresna ngan ukur salah sahiji jenis na. Naha kanggo ziarah ka sababaraha kuil kuno atanapi kanggo jalan-jalan sareng ningali jalma ka payuneun arsitéktur anu aya karusakan tina peradaban kuno nagara, turis ngariung ka Tamil Nadu dina unggal waktos taun. Ieu sababaraha tempat anu pang populerna anu anjeun tiasa didatangan nalika dina lalampahan ka luar biasa Tamil Nadu.

Pamaréntah India parantos ngajantenkeun prosés Visa éléktronik éléktronik sacara online anu disebut eVisa India. Anjeun tiasa nerapkeun pikeun Visa India Online (eVisa India). The Aplikasi Visa India prosés nyaéta online. Nalika Pejabat Imigrasi parantos disatujuan, eVisa éléktronik pikeun India dikirim ka id email anjeun. Dina kiriman ieu kami nyayogikeun 5 wisata paling luhur di Tamil Nadu pikeun Panyekel Visa India.

Railway Gunung Nilgiri, Ooty

Wisata India Visa - Pagunungan Nilgiri

 

Ogé kawanoh salaku Kareta Kareta Ooty, nyaéta Railway Gunung Nilgiri sigana mah perjalanan karéta anu paling luar biasa anjeun kantos tiasa nyandak. Éta nyandak anjeun dina perjalanan ka Pergunungan Nilgiri Tamil Nadu, atanapi Pagunungan Biru, anu sumebar di Ghats Kulon di Western Tamil Nadu. Héjo tur héjo, halimun sareng langit anu biru, sareng éndah pisan, gunung-gunung ieu siga anu kaluar tina lukisan bentang. Naékna mimitian ti Mettupalayam sareng teras ngalangkungan Kellar, Coonoor, Wellington, Lovedale sareng Ootacamund, peryogi 5 jam dugi ka sakitar 45 kilo méter. Tetempoan anu saé anjeun tiasa tingali dina sapanjang perjalanan bakal kalebet leuweung geledegan, torowongan, lanskap anu halimun sareng halimun, jurang anu spektakuler bahkan mungkin sinar panonpoé sareng hujan. Karéta ieu populér pisan sareng hebat pisan yén parantos UNESCO nyatakeun janten Situs Warisan Dunya.

 

Peringatan Batu Vivekananda, Kanyakumari

Wisata India Visa - Peringatan Batu Vivekananda

 

Kanyakumari, ayana di ujung India, di tebing Laut Laccadive, mangrupikeun kota anu populér anu didatangan jalma henteu ngan ukur pikeun tujuan ziarah tapi ogé pikeun nyaksian kaéndahan bentang laut na. Upami anjeun ngadatangan kota ieu pikeun alesan naon waé anjeun bakal salah tinggaleun tanpa ngadatangan Peringatan Batu Vivekananda anu perenahna di salah sahiji dua pulau batu alit caket kota anu kaluar ka arah Laut Lakshadweep. Anjeun tiasa naek kapal féri ka Pulo Jawa, anu bakal janten perjalanan anu pikasieuneun, nawiskeun anjeun pemandangan Samudra Hindia anu tenang di tukang. Sakali aya, anjeun tiasa jalan-jalan ka Peringatan. Vivekananda cenah parantos kéngingkeun pencerahan di Pulo Jawa ieu sareng sajabi ti pentingna yén Pulo nguntungkeun sabab kaéndahanana anu saé ogé matak resep ka saha waé anu nganjang ka dinya.

 

Kuil Brahadeshwara, Thanjavur

Wisata India Visa - Kuil Brahadeshwar

 

Kuil ieu di Tamil Nadu's Thanjavur mangrupikeun candi anu didékasikeun pikeun Lord Shiva anu dikenal ogé ku nami Rajarajesvaram sareng Peruvudaiyār Kōvil. Éta salah sahiji bintik haji anu paling kasohor di Tamil Nadu sarta ogé salah sahiji karya anu paling misuwur tina Arsitéktur Dravidian. Hiji Situs Warisan Dunia UNESCO, candi diwangun nalika kakawasaan Dinasti Chola sareng salah sahiji warisan anu paling tahan. Dikepung ku tembok anu dikuatkeun, mangrupikeun tempat suci anu paling luhur atanapi sakti di mana waé kuil di sadayana India Kidul sareng pinuh ku menara, prasasti, sareng patung anu aya patalina sareng sababaraha tradisi agama Hindu. Di jero ogé aya lukisan ti jaman Chola tapi mangabad-abad sababaraha karya seni parantos dipaling atanapi dirusak. Desain anu alus sareng éndah sareng arsitéktur candi henteu aya hubunganana sareng anjeun bakal kuciwa kaleungitan di dinya.

 

Kuil Marudhamalai Hill, Coimbatore

Wisata India Visa - Temple Marudhamalai Hill

Hiji anu sanés candi anu paling kasohor di Tamil Nadu, Candi Marudhamalai Hill, anu jarakna kirang langkung 12 kilo meter jauh ti Coimbatore, ayana di luhur bukit granit di Western Ghats. Ieu diwangun dina abad ka-12 salami periode Sangam sareng didedikasikeun ka Lord Murugan, déwa perang Hindu sareng putra Parvati sareng Siwa. Nya nami ngarujuk kana tangkal maramha maram anu tinemu asli dina bukit sareng malai anu hartosna bukit. Arsitéktur na estu ngajentul - payuneun candi katutupan ku patung-patung dewa anu warna-warni. Salain ti kabungahan arsitéktur na kuil ogé dikenal pikeun ubar Ayurveda ubar anu pituin dipelak di dieu.

 

Basisir Mahabalipuram

Wisata India Visa - Basisir Mahabalipuram

 

salah sahiji Pantai paling kasohor di Tamil Nadu, hiji ieu sakitar 58 kilo meter jauh ti Purwakarta, sahingga gampang diakses. Ningali Teluk Benggala, pantai mangrupikeun patung batu, guha, sareng pantai kuil anu diwangun dina jaman Pallava anu aya di kota Mahabalipuram kasohor pikeun. Lian ti kaéndahanana anu pikaresepeun na, keusik bodas emas di sisi basisir, sareng cai biru jero, pantai ogé nawiskeun hal anu pikaresepeun pikeun didatangan nalika éta. Aya bank buaya caket sareng anu langkung ti 5000 buaya, hiji sakola seni sareng patung, pusat anu katurunan oray, festival nari unggal sataun sakali, sareng rupa-rupa tempat wisata anu pikaresepeun pikeun anjeun santai dina teras nikmati tuangeun anu enak. 

 

Upami anjeun ngarencanakeun ngadatangan India, anjeun tiasa ngadaptar pikeun Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.     

 

Pamaréntah India ngamungkinkeun warga nagara langkung ti 180 Nagara salaku per Kelayakan Visa India layak ngalamar kanggo Visa India Online (eVisa India) sapertos katutupan dina Kelayakan Visa IndiaAmérika Sarikat, British, Italia, Jerman, Swédia, Perancis, Swiss aya diantara nasionalitas anu layak pikeun India Visa Online (eVisa India).

Wisata India Visa Online (eVisa India Wisatawan) sah upami anjeun hoyong pendak sareng babaturan atanapi ningali, atanapi rapat babaturan umum, atanapi program yoga pondok di India. Anggo Visa Usaha India Online (eVisa India Business) pikeun perjalanan komersial sapertos rapat, usaha sama, pituduh wisata, pameran dagang atanapi kontak rapat dina perusahaan. Upami anjeun ngarencanakeun bedah atanapi konsultasi médis teras anjeun tiasa nerapkeun Visa Médis India Online (eVisa India), anjeun tiasa ngiringan pasien ka India anu ngagunakeun Hadir Médis India Visa (eVisa India Hadirin Médis).

Pikeun kaperluan anjeun, ngan waé supados aplikasi anjeun henteu ditampik, bageur pisan dilalui Pangabutuh Foto Visa India pikeun poto ramo anjeun. Ngeunaan paspor anjeun ngaliwatan Syarat Paspor India Visa ku kituna anjeun unggah jinis gambar anu leres pikeun anjeun Proses Aplikasi Visa India.

Pamaréntah India nyarankeun aplikasi pikeun Visa India ayeuna online dina format éléktronik. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Meja Pitulung Online Visa India sareng Pusat Pangrojong pikeun naon waé penjelasan anu aya hubunganana sareng India Visa Online (eVisa India).