India sareng Visa

Langkung 99.5% visa disatujuan kurang ti 1 dinten

Aplikasi Visa India

Naon ari India eVisa (atanapi India Visa Online)

Pamaréntah India parantos ngaluncurkeun otorisasi perjalanan éléktronik atanapi eTA pikeun India anu ngamungkinkeun warga nagara-nagara tina 180 nagara ka India tanpa meryogikeun setem fisik dina paspor. Jenis otorisasi anyar ieu disebut eVisa India (atanapi Visa India éléktronik).

Éta éléktronik ieu Visa India Online anu ngamungkinkeun sémah asing nganjang India pikeun lima tujuan utami, pariwisata / rekreasi / kursus jangka pondok, bisnis, kunjungan médis atanapi konperénsi. Aya jumlah sub sub kategori dina unggal jinis visa.

Sadaya wisatawan asing diwajibkeun ngayakeun eVisa India (prosés aplikasi India Visa Online) atanapi Visa biasa / kertas sateuacan lebet kana nagara sapertos per Otoritas Imigrasi Pamaréntah India.

Catet yén wisatawan ka India ti ieu 180 nagara, anu layak dilarapkeun pikeun India Visa online henteu diperyogikeun pikeun kadatangan Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India pikeun tujuan kéngingkeun Visa ka India. Upami anjeun kagolong kana kabangsaan anu layak, maka anjeun tiasa ngadaptar pikeun Visa India Online. Sakali visa ka India dikaluarkeun dina format éléktronik, maka anjeun tiasa nyandak salinan éléktronik dina alat sélulér anjeun atanapi salinan cetak eVisa India ieu (éléktronik India Visa). Petugas Imigrasi di perbatasan bakal mariksa yén eVisa India sah dina sistem pikeun paspor sareng jalma anu bersangkutan.

India Visa online pikeun cara ngayakeun atanapi eVisa India mangrupikeun kaedah anu disukai, aman sareng dipercaya pikeun asup ka India. Kertas atanapi konvensional Visa India henteu dianggap salaku metode anu dipercaya ku Pamaréntah India. Salaku tambihan, manpaat pikeun para wisatawan, aranjeunna henteu kedah kunjungan Kedubes India / Konsulat atanapi Komisi Tinggi pikeun ngamankeun India Visa kumargi visa ieu tiasa diurus sacara online.


Jenis India eVisa

Aya lima jinis tingkat luhur India eVisa (India Visa online application process)

  • Kanggo alesan pariwisata, éra-Wisata Visa
  • Kanggo alesan bisnis, Élisa e-Business
  • Pikeun alesan médis, épisa Visa
  • Pikeun alesan pangiring médis, éta Visa e-MedicalAttendant
  • Pikeun alesan konperénsi, Visa e-Konperénsi

Visa turis tiasa dimanfaatkeun pikeun tujuan Pariwisata, Sight Seeing, Visiting Friends, Visiting Relatives, program short term yoga programma, bahkan kanggo sasasih damel sukarelawan anu henteu dibayar. Upami anjeun nerapkeun Visa India online, anjeun ngabogaan hak pikeun milih pikeun alesan anu dijelaskeun.

Visa Bisnis ka India tiasa dimanfaatkeun ku pelamar pikeun penjualan / pameseran atanapi perdagangan, ngahadiran rapat téknis / bisnis, nyetél usaha industri / bisnis, ngalaksanakeun tur, nganteurkeun kuliah, ngarekrut tenaga kerja, ngiringan paméran. atawa bisnis / fairs dagang, pikeun meta salaku ahli / spesialis dina sambungan jeung hiji proyék on-akang. Upami anjeun datang pikeun tujuan anu dijelaskeun, maka anjeun layak pikeun Prosés aplikasi online India Visa India.


Naon anu diperyogikeun kanggo kéngingkeun India Visa online atanapi India eVisa

Upami anjeun parantos komitmen kana prosés aplikasi Visa India ngabéréskeun metodeu online dina situs wéb ieu, maka anjeun diperyogikeun siap handap pikeun cocog pikeun prosés ieu:

  • Rincian paspor anjeun
  • Rincian alamat anjeun
  • Alamat email anu valid
  • Pangmayaran ku Debit / Kartu Kredit atanapi PayPal
  • Bentuk karakter anu alus sareng henteu ngagaduhan sajarah kriminal


Titik konci eVisa India

  • Anjeun tiasa salami dugi ka 180 dinten dina 1 taun Wisatawan Visa pikeun India.
  • e-Visa India nampi ti prosés online Visa India tiasa dianggo sababaraha kali dina sataun kalénder contona antara Januari ka Désémber
  • Tanggal kadaluwarsa dina 30 Poé Wisata Wisata India Visa henteu dilarapkeun pikeun validitas tinggal di India, tapi dugi ka tanggal éntri di India.
  • Calon nagara nasional anu mumpuni kedah ngalamar online sahenteuna 4 dinten payun ti tanggal kaping entry.
  • EVisa India atanapi éléktronik India Visa online henteu tiasa dirobih, henteu ngalegaan sareng henteu dibatalkan.
  • Visa India éléktronik online atanapi eVisa India henteu sah kanggo Daérah Anu dilindungi / Terbatas atanapi Kanton.
  • nu paspor kedah valid genep bulan ti tanggal badarat di India.
  • Wisatawan Sedunia kedah ngagaduhan tikét uih atanapi tiket perjalanan énggal, kalayan artos nyukupan artos salami tinggal di India.
  • Sémah diperyogikeun pikeun ngirim duplikat otorisasi eVisa India anu sacara konsisten salami tetep di India.
  • Sadaya calon calon kedah gaduh idéntifikasi individu, henteu langkung lami umurna.
  • Wali anu ngadaptar pikeun aplikasi online Visa India kedah ngaluarkeun anakna (ren) dina aplikasi na. Visa India diperyogikeun ku masing-masing individu nyalira, teu aya konsép grup Visa ka India atanapi kulawarga Visa pikeun India.
  • Paspor pelamar kedah ngagaduhan 2 halaman anu jelas pikeun hijrah sareng imigrasi sareng ahli perbatasan pikeun cap asup / kaluar ka / ti India. Anjeun henteu sacara khusus naroskeun patarosan ieu nalika ngadaptar pikeun Visa India online tapi anjeun kedah waspada kanyataan yén paspor anjeun kedah gaduh dua halaman kosong.
  • Calon anu nyekel Dokumen Perjalanan Internasional atanapi Paspor Diplomatik henteu tiasa nerapkeun eVisa India. Proses aplikasi online India Visa ngan ukur pikeun wadah paspor Biasa. Panyekel dokumén pangungsi Refugee ogé teu tiasa nerapkeun sareng India Visa online. Pamaké anu kagolong kana kategori ieu kedah ngalamar Visa India ngalangkungan Kadutaan lokal atanapi Komisi Tinggi India. Pamaréntah India teu ngijinkeun dokumén perjalanan sapertos janten layak pikeun Visa éléktronik sapertos per kawijakan na.


Proses aplikasi India Visa

Proses aplikasi India Visa pikeun eVisa India lengkep online. Henteu aya sarat pikeun ngunjung Kadutaan India atanapi Komisi Tinggi India atanapi kantor pamaréntahan anu sanés di India. Sakabéh prosésna tiasa direngsekeun dina situs wéb ieu.

Catet yén sateuacan eVisa India atanapi éléktronik India Visa online dikaluarkeun, anjeun tiasa naroskeun patarosan anu langkung énggal hubungan sareng kulawarga anjeun, kolot sareng nami pasangan sareng dipénta unggah salinan scan paspor. Upami anjeun teu tiasa unggah ieu atanapi ngajawab patarosan anu salajengna, teras anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun ngadukung sareng bantosan. Bisi anjeun didatangan kanggo tujuan bisnis, anjeun ogé tiasa naroskeun nyayogikeun referensi organisasi India atanapi perusahaan anu dituju.

Proses aplikasi India Visa rata-rata butuh sababaraha menit kanggo ngarengsekeun, upami anjeun macét dina waktos sanés, béréskeun bantuan tim pangrojong kami sareng ngahubungi kami dina situs wéb nganggo formulir ngahubungan kami.


Syarat sareng Pitunjuk pikeun ngalengkepan Formulir Aplikasi Visa India

Bentuk aplikasi visa pikeun India butuh jawaban kana patarosan pribadi, detail paspor sareng detail karakter. Sakali pamayaran parantos dilakukeun, teras gumantung kana jinis visa anu dilarapkeun, link dikirim ku email anu ngabutuhkeun anjeun unggah salinan scan paspor. Salin salinan paspor ogé tiasa dicandak tina ponsel anjeun sareng henteu kedah ti scanner. Potret wajah ogé diperyogikeun.

Upami anjeun didatangan kanggo tujuan bisnis, maka kartu kunjungan atanapi kartu bisnis diperyogikeun kanggo Visa Usaha India. Bisi hiji Visa Médis India anjeun bakal dipénta nyayogikeun salinan atanapi gambar surat ti rumah sakit atanapi klinik dimana perencanaan anjeun direncanakeun.

Anjeun henteu kedah unggah dokumén langsung, tapi ngan ukur saatos evaluasi aplikasi anjeun. Anjeun dipenta pikeun ngaliwat sarat panjelasan aplikasi. Upami anjeun ngagaduhan masalah dina unggah, anjeun ogé tiasa ngirim email méja kami.

Dijantenkeun anjeun maca ngaliwatan petunjuk anu disayogikeun pikeun anjeun sarat motret muka jeung syarat salinan scan paspor pikeun Visa. Pitunjuk lengkep pikeun sakabéh aplikasi sayogi di syarat visa lengkep.

Bandara dimana India Visa (eVisa India) sah dianggo

eVisa India (éléktronik India Visa, anu ngagaduhan hak istimewa anu sami sareng India Visa) sah mung dina Bandara Bandara sareng Seaports anu ditunjuk kanggo asup ka India. Dina basa sanés, sanés sadayana bandara sareng kapal laut ngamungkinkeun asupkeun ka India dina eVisa India. Salaku panumpang onus anjeun asup pikeun mastikeun yén jadwalna ngamungkinkeun panggunaan ieu Visa India éléktronik. Upami anjeun asup ka India ngabentuk wates darat, contona, maka éléktronik ieu India Visa (eVisa India) henteu cocog pikeun perjalanan anjeun.

Bandara

28 bandara di handap ieu ngamungkinkeun panumpang asup India di Visa éléktronik (eVisa India):

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Tiruchirapalli
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vishakhapatnam

Seaborts

Pikeun kapentingan panumpang kapal pelayaran, Pamaréntah India ogé parantos ngagayikeun hak istimewa ti 5 lapangan laut utama India anu layak pikeun nahan India Visa (eVisa India):

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

Ninggalkeun India dina eVisa

Anjeun diidinan lebet India nganggo éléktronik India Visa (eVisa India) ku ngan ukur dua alat transportasi, Hawa sareng Laut. Nanging, anjeun tiasa angkat / kaluar India nganggo Visa India éléktronik (eVisa India) ku opat cara transportasi, Hawa (Pesawat), Laut, Rel sareng Bus. Poin Cék Imigrasi anu ditunjuk di handap ieu (ICPs) diidinan kaluar ti India. (34 Bandara, Titik Cék Imigrasi Bumi, 31 Pelabuhan Laut, 5 Titik Cék Rel).

Palabuhan Palabuhan

Bandara

  • Ahmedabad
  • Amritsar
  • Bagdogra
  • Bengaluru
  • Bhubaneshwar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Chandigarh
  • Cochin
  • Coimbatore
  • Cirebon
  • Gaya
  • Goa
  • Guwahati
  • Cimahi
  • Jaipur
  • Kannur
  • Kalkuta
  • Lucknow
  • Madurai
  • Mangalore
  • Sukabumi
  • Nagpur
  • port Blair
  • neundeun
  • Srinagar
  • surat 
  • Tiruchirapalli
  • Tirupati
  • Trivandrum
  • Varanasi
  • Vijayawada
  • Vishakhapatnam

LandPPP

  • Jalan Attari
  • Akhaura
  • Banbasa
  • Changrabandha
  • Dalu
  • Dawki
  • Dhalaighat
  • Gauriphanta
  • Ghojadinga
  • Haridaspur
  • Hili
  • Jaigaon
  • Jogbani
  • Kailashahar
  • Karimgang
  • Khowal
  • Lalgolaghat
  • Mahadipur
  • Mankachar
  • Tambih deui
  • Muhurighat
  • Radhikapur
  • Ragna
  • Ranigunj
  • Raxaul
  • Rupaidiha
  • Kamana
  • Sonouli
  • Srimantapur
  • Sutarkandi
  • Phulbari
  • Kawarpuchia
  • Zorinpuri
  • Zokhawthar

Seaborts

  • Alang
  • Bedi bunder
  • Bhavnagar
  • Calicut
  • Purwakarta
  • Cochin
  • Cuddalore
  • Kakinada
  • Kandla
  • Kalkuta
  • Mandvi
  • Pelabuhan Mormagoa
  • Seaport Sukabumi
  • Nagapattinum
  • Nusa Galuh
  • Paradeep
  • Porbandar
  • port Blair
  • Tuticorin
  • Vishakapatnam
  • Anyar Mangalore
  • Vizhinjam
  • Agati sareng Pulau Minicoy Lakshdwip UT
  • Vallarpadam
  • Mundra
  • Krishnapatnam
  • Dhubri
  • Pandu
  • Nagaon
  • Karimganj
  • Kattupalli

ICP RAIL

  • Mun Check Check Rail Rail
  • Pos Cék Rel Attari
  • Gede Rail sareng Jalan Cék
  • Pos Cék Haridaspur
  • Pos Rél Chitpur

Nagara anu Layak eVisa

Warga nagara anu didaptarkeun di handap ieu layak pikeun Online Visa India.


Dokumén Diperyogikeun pikeun pelamar eVisa India

Anjeun diperyogikeun ngan ukur unggah gambar sareng paspor bio halaman gambar upami anjeun didatangan kanggo tujuan rekreasi / pariwisata / kursus jangka pondok. Upami anjeun ngadatangan bisnis, rapat téknis maka anjeun ogé diperyogikeun unggah tandatangan email atanapi kartu bisnis salian dua dokumen sateuacanna. Ngalamar médis dipénta pikeun masihan surat ti rumah sakit.

Anjeun tiasa nyandak poto tina telepon anjeun sareng unggah dokumén. Link pikeun unggah dokumén disayogikeun ka anjeun ku email tina sistem kami anu dikirim dina id email anu kadaptar saatos pamayaran parantos dilakukeun. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan éta dokumén dibutuhkeun di dieu.

Upami anjeun teu tiasa unggah dokumén anu aya hubunganana sareng eVisa India (éléktronik India Visa) pikeun alesan naon, anjeun ogé tiasa ngirim email ka kami.


pamayaran

Anjeun tiasa mayar pamayaran dina 132 mata uang sareng metode pamayaran kaasup metode Debit / Credit / Check / Paypal. Catet yén kuitansi dikirim ka id email anu disayogikeun nalika mayar. Pamayaran didakwa di USD sareng dirobih kana mata uang lokal kanggo aplikasi Visa India éléktronik (eVisa India).

Upami anjeun teu tiasa damel mayar kanggo eVisa India (éléktronik Visa India) maka alesan anu paling dipikaresep nyaéta masalahna, yén transaksi internasional ieu dipeungpeuk ku bank / kiridit / perusahaan kartu debit anjeun. Kaliwat nyauran nomer telepon di tukangeun kartu anjeun, sareng cobaan pikeun nyobaan deui dina pamayaran, ieu ngarobih masalahna dina kalolobaan kasus.


Naha India eVisa mangrupakeun cap dina paspor?

Petugas imigrasi ngan ukur kedah nyitak PDF / Email anjeun sareng nga-validasi yén eVisa India parantos dikaluarkeun ka paspor anu sami.

EVisa India henteu deui cap dina paspor sapertos India Visa konvensional tapi éta salinan éléktronik anu dikaluarkeun dikirim ka ngalamar ku email.

Dina bulan Nopémber 2014, Pamaréntah India ngamimitian India eVisa / Electronic Travel Authorization (ETA) sareng ngiringan operasional pikeun warga langkung ti 164 nagara anu mumpuni, kalebet individu anu cocog pikeun visa badarat. Rundown ieu ogé diperpanjang ka 113 nagara dina bulan Agustus 2015 ETA dikaluarkeun pikeun industri perjalanan, didatangan ku anu dipikacinta, perawatan restoratif médis ringkes sareng kunjungan bisnis. Rencanana ganti namina janten e-Wisatawan Visa (eTV) tanggal 15 April 2015. Dina tanggal 1 April 2017 rencana ieu namina e-Visa kalayan tilu subkategori: e-turis Visa, e-Business Visa sareng Visa e-Medical.

Aplikasi pikeun e-Visa kedah dilakukeun dina sagala kagiatan opat jadwal dinten sateuacanna tanggal badarat. Sémah eVisa sayogi 30 dinten, 1 Taun sareng 5 Taun. 30 Dinten eVisa diidinan 30 dinten sareng éntri ganda. Tetep terus dina 1 Taun sareng 5 Taun Pelawat / Wisata Wisata diidinan 90 dinten sareng sababaraha éntri. EVisa Usaha sah kanggo 1 taun sareng diidinan sababaraha éntri.


Jenis Tisa


Pamaréntah India henteu meryogikeun kunjungan fisik ka Kedubes India atanapi Konsulat India pikeun Ngaluarkeun India eVisa. Situs wéb ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngaluarkeun Visa éléktronik ka India (India eVisa). Dina Halaman Wéb ieu, pangguna kedah milih tujuan perjalanan sareng durasi na upami Tourist Visa. Tilu durasi India Visa dimungkinkeun pikeun tujuan Pariwisata sakumaha anu diijinkeun ku Pamaréntah India ngagunakeun metode halaman wéb, 30 Dinten, 1 Taun sareng 5 Taun.

Wisatawan bisnis kedah nyatet yén aranjeunna dikaluarkeun Visa Élisi 1 Taun ka India (India eVisa) sanaos aranjeunna kedah lebet sababaraha dinten pikeun rapat bisnis. Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna bisnis henteu meryogikeun eVisa India anu sanés pikeun kunjungan salajengna salami 12 bulan ka payun. Sateuacan India Visa pikeun Wisatawan bisnis dikaluarkeun, aranjeunna bakal dipenta pikeun detil perusahaan, organisasi, lembaga anu aranjeunna sumping di India sareng organisasi / perusahaan / lembaga sorangan di nagara asal. Éléktronik Bisnis India Visa (India eVisa atanapi eBusiness Visa India) teu tiasa dianggo pikeun tujuan rekreasi. The Pamaréntah India misahkeun aspek rekreasi / jalan-jalan kunjungan wisatawan tina sifat bisnis kunjungan ka India. Éléktronik India Visa anu dikaluarkeun pikeun Usaha bentén tibatan Tourist Visa anu dikaluarkeun sacara online ngalangkungan metode halaman wéb.

Wisatawan tiasa nahan India Visa pikeun Pariwisata sareng India Visa for Business dina waktos anu sami kumargi aranjeunna kanggo tujuan ekslusif. Nanging, ngan ukur hiji India Visa for Business sareng hiji India Visa pikeun Pariwisata diidinan dina hiji waktu dina hiji paspor. Langkung Wisatawan Visa pikeun India atanapi sababaraha Usaha Visa pikeun India henteu kéngingkeun dina paspor tunggal.

Dina bulan Nopémber 2014, Pamaréntah India ngamimitian India eVisa / Electronic Travel Authorization (ETA) sareng ngiringan operasional pikeun warga langkung ti 164 nagara anu mumpuni, kalebet individu anu cocog pikeun visa badarat. Rundown ieu ogé diperpanjang ka 113 nagara dina bulan Agustus 2015 ETA dikaluarkeun pikeun industri perjalanan, didatangan ku anu dipikacinta, perawatan restoratif médis ringkes sareng kunjungan bisnis. Rencanana ganti namina janten e-Wisatawan Visa (eTV) tanggal 15 April 2015. Dina tanggal 1 April 2017 rencana ieu namina e-Visa kalayan tilu subkategori: e-turis Visa, e-Business Visa sareng Visa e-Medical.

Metodeu situs wéb éléktronik India Visa (eVisa India) dianggap langkung dipercaya, dipercaya, aman sareng dipercanten sareng dianggap langkung aman pikeun para pangguna ku Pamaréntah India.

Nanging, jumlah kategori anu diidinan ku Pamaréntah pikeun India Visa dina metodeu website / metode éléktronik pikeun India Visa kanggo tujuan kawates di handap ieu.

Wisata Wisata India

Visa Usaha pikeun India

CATETAN: Usaha Visa ngamungkinkeun ngadatangan sababaraha jinis paméran bisnis, patepungan industri, simposium bisnis, seminar paméran dagang sareng konperénsi bisnis. Konperénsi Visa henteu diperyogikeun kajaba Pamaréntah India ngayakeun kagiatan éta.

Visa médis pikeun India

Visa Hadirin Médis pikeun India

Pamaréntah India sahingga nyayogikeun cara anu gampang pikeun nerapkeun India Visa sacara éléktronik (India eVisa) pikeun tilu kategori utama wisatawan nganggo metode situs wéb online, wisatawan bisnis, wisatawan, sareng wisatawan médis ngaliwatan online sederhana formulir aplikasi.


Manfaat Ngalamar Online

HANYA KUUTUSAN PALING PENTING TENTANG PROSESING INDAH E-VISA ONLINE

Services kedutaan ageng online
24/365 Aplikasi Online.
Teu aya wates waktu.
Jéntré révisi sareng koréksi ku para ahli visa sateuacan ngirim ka Kementerian Dalam Negeri India.
Proses aplikasi saderhana.
Koreksi inpormasi anu leungit atanapi lepat.
Perlindungan privasi sareng bentuk anu aman.
Verifikasi sareng validasi inpormasi anu diperyogikeun tambahan.
Dukungan sareng bantosan 24/7 ku Surélék.
Visa éléktronik India anjeun anu disatujuan dikirim ku email dina pormat PDF.
Email Pamulihan eVisa anjeun bisi rugi.
Layanan Balik deui upami eVisa anjeun ditampik.
Henteu aya biaya transaksi Bank tambahan tina 2.5%.