Lahan Bodas Anu lega - Rann of Kutch. Gurun Bodas India

Visa India Online ngaktipkeun pangunjung ti sakumna penjuru dunya pikeun kéngingkeun eVisa India atanapi Visa éléktronik pikeun India pikeun Wisata, Bisnis sareng Kunjungan Médis ka India. Pamaréntah India metode anu disarankeun nyaéta nerapkeun online dina Visa India Online website. Anjeun tiasa kéngingkeun Visa India éléktronik online pikeun syarat anu didesek ku email bari henteu kedah kurir paspor anjeun. Surélék sareng debit / kartu kiridit atanapi akun Paypal anu leres mangrupikeun hiji-hijina sarat pikeun kéngingkeun Visa Usaha India, Wisata India Visa or Visa Médis India ku email.

Rann of Kutch mangrupikeun hiji-hijina gurun bodas di India sareng salah sahiji gurun uyah panggedéna di dunya. Gurun uyah anu panggedéna di penjuru dunya ayana di sababaraha daérah, sareng tambalan pasir bodas Kutch mangrupikeun hiji-hijina gurun uyah di buana India.

Lokasina di beulah kulon India di nagara Gujarat, éta Rann of Kutch dibagi kana dua bagian utama anu dikenal salaku Great Rann sareng Little Rann.

Sawah rawa uyah ngabagi daerah antara wates India-Pakistan di beulah kulon, sareng sababaraha walungan di beulah kalér sareng Teluk Kutch aya di belah kidul na.

Sanaos daérah anu kosong, Great Rann of Kutch ngagaduhan buktina peradaban ti jaman Indus Valley, kalayan salah sahiji situs Harappan anu panggedéna aya di daérah ieu India. Sigana gurun teu karasa sakumaha nembonganna!

Sareng upami ditingali tina mata panjelajah, tambalan uyah anu lega pasti bakal katingali langkung saé tibatan namina.

Rann tina Kutch Lapisan Uyah

Lapisan Uyah

Rann of Kutch mangrupikeun gurun asin sareng tambalan uyah ageung sumebar di panjang bumi ku laut Arab. Uyah asalna tina ombak sagara ngajantenkeun tempatna sapertos sutra bodas dipapaésan di darat sajauh panon tiasa ngahontal. Sababaraha gurun uyah aya di dunya, dimana di sababaraha tempat, uyahna katingalina langkung tékstur kusabab ayana mineral anu sanés.

The Great Rann, anu mangrupikeun bagian anu langkung ageung tina Rann of Kutch, mangrupikeun tempat seueur desa anu aya dina mastaka na. Hésé ngabayangkeun kahirupan di lingkungan anu henteu pikaresepeun sapertos padang pasir, tapi kampung-kampung Kutch parantos ngajaga kabébasan budaya sareng asakan, hal anu ngingetan yén kreativitas henteu kedah gumantung kana kaayaan di sakurilingna.

Ékspansi datar nutupan taneuh sareng uyah sareng mineral sanésna sacara alami kabentuk nalika uyah netep sareng unggal pasang datang ti laut Arab, anu tiasa ditingali jauh di cakrawala. Nalika panonpoé bersinar dina simbut uyah, anjeun tiasa gumun kana heran alam anu jelas ieu.

Kelir Usum tiis - India eVisa

Kelir Usum tiis

Nganjang ka gurun panginten henteu raoseun sapertos disada tapi festival tilu dinten anu diayakeun unggal taun di daérah Kutch dina usum salju ti bulan Désémber dugi ka Pébruari mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun niténan tambalan uyah anu murni.

Kota Tenda Kutch nampi sababaraha wisatawan unggal taun pikeun nyaksian sisi warna-warni Gujrat. Kunjungan ka Kota Tentara hartosna nyaksian asakan, budaya, alam sareng jalma sadayana ngariung di hiji tempat.

Désa Dhordo anu aya di kabupaten Kutch mangrupikeun wisatawan ti sakumna nagara sareng mancanagara sareng mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngajalajah daérah salami festival.

Pasawahan semi-gersang cadangan Banni janten hub pikeun wisatawan pikeun ngajajah budaya sareng pangan asli ti daérah éta sareng seueur ékspédisi sareng kagiatan anu sayogi pikeun peminat petualangan.

Rann Utsav atanapi Rann Festival, sakumaha anu disebatna, nembongan salaku pangembangan sagala hal anu éndah ti Gujrat di hiji tempat. Salaku pangumbara éta mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngalaman beulah kulon India.

Dianyam kalayan Perawatan - India eVisa

Dianyam kalayan Perawatan

Sedengkeun artistry sareng handlooms kasohor di seueur daérah India pikeun kaindahanana anu canggih sareng lemes, sulaman daérah Kutch katingalina langkung saé pisan nalika para pengrajin ngahasilkeun seni kompléks sulaman batu sareng eunteung janten prakték.

Seuseueurna tangan ditenun ku pengrajin awéwé ti nagara bagian, tékstil bordir janten sumber pangrojong mata pencaharian masarakat anu dijual di jero negeri ogé diékspor ka luar negeri.

Sulaman Kutch anu paling kawéntar sareng lemes anu disebat Aari, dilakukeun pikeun kulawarga karajaan di nagara éta nalika jaman pangeran. Kaca spion sareng batu dilebetkeun kana lawon anu biasana katun atanapi kadang sutra atanapi satin.

Sulaman Kutch saleresna kado kageulisan budaya pikeun India ti pengrajin suku Gujarat. Kaéndahanana pastina bakal sesah milih anu anjeun pikaresep ti toko!

 

Mirage Aneh

Seueur padumuk désa-désa ti kabupaten Kutch nyarios yén aranjeunna biasana nyaksian sababaraha lampu aneh di padang rumput hejo caket rumah susun. Fénoména anu diperhatoskeun saatos poék dingaranan Chir Batti dina basa daérah anu sacara harfiah hartosna cahaya hantu.

Pikeun ngajantenkeun langkung anéh, warga désa nyarioskeun perkawis lampu anu nuturkeun aranjeunna sareng upami aya anu nyusud éta tiasa musna di rumah susun Rann! Nya, buku élmu anjeun panginten ngan saukur nyarios émisi fotona.

 

Onta di Gurun India - eVisa India

Onta sareng Bulan

Pésta Rann anu spektakuler mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyaksian kageulisan anu narik ati tina taneuh anu dibungkus uyah. Désa Dhordo aya di ujung wates India-Pakistan janten gerbang pikeun ngalaman rawa uyah Kutch.

Pésta anu panjang sareng acara musik nampilkeun budaya lokal sareng asakan cet gurun garing dina warna cerah Gujarat salami tilu bulan usum salju.

Éta ku nyaksian cahaya bulan nalika badarat di bumi asin anu épék visual anu paling menawan dititénan, hal anu panon tiasa candak saumur hirup. Ninggang onta dina wengi bulan purnama bari ngalangkungan bumi pérak nawiskeun panorama anu saé. Naon deui anu disebut gaib?


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet nganjang pantai di India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun India Visa Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun gaduh mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.