Rasa kawéntar ti India - Ngeunteut Bhinéka

Turis anu sumping di India kedah enchanted kalayan lega ambahan asakan India. Sateuacan anjeun sumping ka India, pastikeun yén anjeun parantos maca Syarat Visa India, diala boh an Wisata India Visa or Visa Usaha India. Ieu cara anu disarankeun anu diresepkeun ku Pamaréntah India sacara resmi. Anggo ieu website kéngingkeun eVisa India (India Visa Online).

Visa India Online (eVisa India) dikirim ku cara éléktronik. Salaku tambahan, anjeun henteu diperyogikeun pikeun kadatangan Kedubes India. Ngeusian formulir online biasana réngsé sababaraha menit sareng Visa India Online (eVisa India) dikirim ku email, nyaéta, henteu kedah paspor paspor dina paspor sacara fisik. Nalika anjeun réngsé Aplikasi Visa India, detil na kedah cocog sareng paspor anjeun. Diajar kumaha nyegah panolakan Visa India Online anjeun Ieuh. Kontak Méja Pitulung Visa India pikeun pamundut pangrojong.

Kunjungan ka India moal lengkep tanpa nyebatkeun rupa-rupa rasa na ti unggal sisi nagara. Dahareun nyaéta seni na India ngagaduhan bentuk seni anu paling aheng ieu aya di unggal nagara ti opat arah. Masing-masing nagara bangga kana rasa aslina sareng bari teu aya daptar asakan ti India anu bakal lengkep, pendekatan anu handap pikeun nyandak perjalanan katuangan ngalangkungan nagara éta bakal janten pangalaman anu ngagumbirakeun!

Visa Médis India - Rempah India

Rempah India Kalér

Sababaraha piring dahareun anu paling populér di sakumna nagara nyaéta asakan India Kalér, anu tiasa dipendakan pisan di sadaya penjuru India. Masakan India Kalér di nagara éta kasohor dugi ka aranjeunna parantos janten sinonim sareng kadaharan India di seueur penjuru dunya.

Kaseueuran piring anu kawéntar ti India Kalér kalebet piring tina sababaraha nagara bagian anu aya di daérah éta sareng rasa aslina ngan ukur tiasa didatangan saatos India, sabab henteu aya anu ngagentos kamampuan kuliner masarakat daérah.

● Chole Bhature

Kalayan klaim anu beragam tentang asal-usul piring ieu, anu piring paling populér di dataran Kalér India mangrupikeun kombinasi anu didamel sareng kacang-kacangan sareng roti anu digoréng. Nanging janten usumna, piring na téh sadaya waktos karesep pameget jalanan sareng upami kombinasi rempah mangrupikeun hal anjeun maka ieu mangrupikeun asakan pikeun raos dimana waé di India, naha Kalér atanapi bagian sanés nagara éta.

● Pav Bhaji

Pikeun aranjeunna anu resep tomat, pav bhaji mangrupikeun asakan anu pangsaéna pikeun ngahudangkeun kuncup rasa anjeun kalayan ledakan rasa anu aya dina kari sayuran na. Nikmat anu dipikaresep ku anu nyukai kadaharan di jalanan, pav bhaji tiasa dipendakan di tempat-tempat anu kawéntar bahkan henteu kasohor di India, kalayan anu pangsaéna anu dipendakan di nagara asalna Maharashtra di beulah kulon.

● Chaat Kentang

Badai sagala hal anu saé babarengan mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyimpulkeun camilan kadaharan jalan India paling populér ieu. Kentang chaat, mangrupikeun asupan gurih kentang anu digoréng dialungkeun dina chutneys tina sababaraha rasa sareng ditutupan ku curd sareng dalima, mangrupikeun hiji piring anu tiasa janten perkenalan munggaran anjeun India dina kunjungan anjeun ka nagara!

● Panipuri

Hidangan anu henteu nganggo nami Inggris, Panipuri mangrupikeun tuangeun katuangan jalanan paling terkenal di India anu asalna ti nagara éta. Éta kesederhanaan sareng rasa anu otentik tiasa nyandak anjeun deui budak leutik, Dimana piring nyalira disarengan ku cara dahar anu pikaresepeun.

Panipuri, puris ukuranana leutik dieusian ku kentang tumbuk sareng dikonsumsi ku cai haseum sareng amis rasa, mangrupikeun barang anu pangpentingna anu bakal ngingetan ngeunaan India dimana waé dimana anjeun ayana!

● Jalebi

Jalebi, camilan anu amis ogé populér di seueur nagara Wétan Tengah anu ngagaduhan nami Zalabia, mangrupikeun tatarucingan amis. The bunder amis dicelupkeun dina sirop gula ngagaduhan seni anu kalibet dina nyiptakeun dirina sareng tiasa sesah upami teu tiasa ngaidentipikasi Jalebi anu amis ieu, aya di India atanapi dimana waé, tinangtu salah sahiji bentuk anu hadé!

● Susu / Lassi

Lassi, ogé katelah Buttermilk, nyaéta inuman dumasar yoghurt tradisional populér di India Kalér. Ieu mangrupikeun inuman anu tiasa dianggo pikeun nenangkeun rasa anu ngaduruk tina sababaraha masakan India Kalér sareng utamina dikonsumsi disamping piring hidangan utama India Utara anu lada.

Visa Bisnis India - Pangan Delicious India Kidul

Kantun ti India Kidul

Sisi kidul India pinuh ku rasa anu dieusi ku kesederhanaan tina bahan alami, seuseueurna dikonsumsi kalayan sakedik variasi tina bentuk atahna. India Kidul, dikurilingan sagara India ti tilu sisi, mangrupikeun tempat anu bahkan toko anu paling saderhana tiasa masihan anjeun rasa salami hirup.

● Dosa

Pikeun nagara-nagara Kulon ieu piring sigana siga pancake di India Kidul, tapi dosa mangrupikeun piring anu luar biasa tapi nyugemakeun ti daérah éta, saageung éta piring dikonsumsi sacara rutin di belah kidul buana India. Teu aya hiji tapi seueur rupa kadaharan anu raoseun saderhana ieu kalayan raos dibarengan kalapa dugi ka kertas dosa, anu versi super ipis sami.

● Uttapam

Babandingan deui sapertos Dosa, kalayan topping sayuran, Uttapam mangrupikeun asakan terkenal ti nagara India Kidul nyaéta Tamil Nadu. Pikaresepeun hiji vegetarian, ieu mangrupikeun asakan anu tiasa dipilih kanggo tuang naon waé tanpa karaos beurat kalori! Éta mangrupikeun salah sahiji asakan anu pangsaéna pikeun ngalaman rupa-rupa rasa dibarengan ku raos raoseun entengna.

● Sambar

Sup lentil sareng sayuran pinuh ku rasa tina unggal rasa anu raoseun, Sambar, anu ogé tiasa disebat sayur sayuran sareng asam jeruk, nyaéta populér pisan di India Kidul sareng Sri Lanka sami. Sambar populér dikonsumsi ku Dosa sareng Uttapam, salaku lauk sampeu sup.

● Chutneys

India Kidul kasohor ku rupa-rupa panggunaan kalapa ku sababaraha cara sareng tuang di tempat anu asli India Kidul tiasa ngajantenkeun anjeun heran ngeunaan rasa luar biasa tina kalapa alami. Kalapa chutney kasohor dikonsumsi ku seueur masakan India Selatan, paling populér kalayan Dosa sareng Uttapam. Saos celup tina unggal jenis sareng warna, mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyimpulkeun daptar panjang chutneys ti India Kidul.

Visa Wisata India - India Thali Enak

Gurun sareng Enak

Kalayan salah sahiji gurun anu panggedéna aya di beulah kulon buana India, nagara-nagara India anu aya di sisi nagara ieu ngagaduhan rupa-rupa rasa, sahingga anjeun tiasa tertanya-tanya naha ieu mangrupikeun wilayah anu garing di sadayana!

● Rajasthani Thali

Obrolan tuangeun India henteu lengkep tanpa disebatkeun piring warna-warni ti Rajasthan. Dicelupkeun dina rasa karajaan nagara, a Rajasthani Thali mimitina ngubaran panon sareng anjeun pastina tiasa ningali panjang dina piring rajasthani, ngahargaan sababaraha piring anu aya sateuacan anjeun. Saatos tuang Rajathani Thali, bakal boro aya rasa anu dibayangkeun!

● Dhokla

Asalna di beulah kulon nagara, di nagara Gujarat, Dhokla mangrupikeun camilan kuliner anu tiasa dipendakan di unggal daérah India. The piring asem-asem spongy utamina didamel ku nasi sareng mangrupikeun asakan sarapan karesep di nagara Gujarat.

 

EVisa India - Aromas ti India

Ambu ti Wétan

Hidangan anu paling populér ti India Wétan mangrupikeun panganan cuci mulut anu asalna di sisi ieu nagara, kalayan anu terkenal di sakumna dunya pikeun rasa anu handap asor na. Sanaos aya seueur piring sanés ti nagara-nagara Hindia Wétan, ieu bagian India paling kasohor ku kurnia amisna ka sésana nagara.

● Mishti Doi

Sanaos asalna di nagara tatangga Bangladesh, Mishti Doi mangrupikeun yoghurt karamelised anu populér di nagara bagian India Wétan Benggala Kulon sareng Orissa, sareng tiasa dipendakan dina versi anu béda sareng rasa di sakitar nagara. Sakumaha amis namina, Mishti Doi sanaos amis tapi moal lami teuing nanganan, kalayan kasaimbangan anu pas.

● Rasmalai

Nikmat luhur ti beulah wétan nagara, Rasmalai sacara harfiah hartosna jus tina krim kandel. Dessert nyaéta anu paling saderhana sareng sober dina penampilanana kalayan rasa anu paling otentik dina unggal ngegelna.

● Rasgulla

Kado manis anu sanés ti nagara bagian wétan India, nyaéta ieu scuci mulut pongy dicelupkeun dina sirop gula, anu tiasa janten salah sahiji manisan anjeun panginten anjeun moal tiasa tuang langkung ti hiji, dipasihkeun ka amisna anu dimuat. Ngan sakedik amis ieu ti India wétan cekap pikeun ngahudangkeun rasa amis anu sajati!

 


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet nganjang pantai di India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun India Visa Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun gaduh mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.