Kedah Ningali Situs Warisan UNESCO di India

Turis anu sumping di India kagulung ku pilihan situs warisan dunya. Situs-situs éta mangrupikeun kasaksian kana peradaban kuno India anu teu aya tandingna. Sateuacan anjeun sumping ka India, pastikeun yén anjeun parantos maca Syarat Visa India, anjeun ogé kedah kéngingkeun an Wisata India Visa or Visa Usaha India. nu Pamaréntah India resmina nyarankeun ngagunakeun metode eVisa. Anjeun tiasa nganggo ieu website kéngingkeun eVisa India (India Visa Online). Proses Aplikasi Visa India pikeun eVisa India tiasa réngsé tina telepon sélulér anjeun, tablet atanapi laptop. Upami anjeun teu tiasa unggah dokumén naon waé, maka anjeun tiasa ngirim email kana Rojongan Palanggan India Visa India

Visa India Online (eVisa India) dikirim ka anjeun koropak email sacara éléktronik. Salaku tambahan, anjeun henteu diperyogikeun pikeun kadatangan Kedubes India. Ngeusian formulir online biasana réngsé sababaraha menit sareng Visa India Online (eVisa India) dikirim ku email, nyaéta, henteu kedah paspor paspor dina paspor sacara fisik. Nalika anjeun réngsé Aplikasi Visa India, detil na kedah cocog sareng paspor anjeun. Diajar kumaha ulah ditolak tina Visa Visa Online anjeun di dieu. Kontak Méja Pitulung Visa India pikeun pamundut pangrojong.

India mangrupikeun tempat opat puluh situs warisan UNESCO, seueurdipikanyaho pikeun pentingna budaya sareng ngintip kana cara-cara beunghar tina sababaraha peradaban pangheulana sadunya. Kaseueuran situs warisan di nagara éta parantos aya rébuan taun, sareng ngajantenkeun cara anu hadé pikeun heran kana kaajaiban arsitéktur ieu anu masih katingali gembleng ayeuna.

Di sagigireun éta, seueur taman nasional sareng leuweung anu dijantenkeun babarengan nyiptakeun sababaraha situs warisan di nagara éta, sahingga ampir teu mungkin pikeun milih salah sahiji anu sanés.

Jelajah langkung seueur nalika anjeun maca ngeunaan sababaraha tempat anu terkenal sareng kedah ningali situs Warisan UNESCO di India.

India Visa Online - Situs Warisan Unesco

Gua Ajanta

nu 2nd guha Budha abad ka nagara Maharashtra mangrupikeun salah sahiji situs ningali warisan di India. Candi guha motong batu sareng biara Budha kasohor ku lukisan tembok rumitna anu ngagambarkeun kahirupan sareng lahir deui Budha sareng dewa-dewa sanés.

Lukisan guha janten hirup ku warna anu cerah sareng inohong ukiran, ngajantenkeun karya seni agama Budha.

Guha Ellora

Kuil motong batu panggedéna sadunya ti 6th jeung 10th abad, éta Gua Ellora mangrupikeun conto tina arsitektur India kuno. Lokasina di nagara Maharashtra, guha candi ngagambarkeun pangaruh Hindu, Jain sareng Budha dina ukiran témbok na anu rébuan taun lami.

Puncak 5th Arsitéktur candi gaya Dravidian abad ka abad pertengahan, tempat cicing seueur candi batu batu paling gedé di dunya, tempat wisata ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu kedah ditingali di India.

Visa Visa Online - Taj Mahal

Taj Mahal

Salah sahiji kaajaiban dunya, tugu ieu henteu kedah diwanohkeun. Seueur perjalanan dugi ka India ngan ukur ngagumkeun sawangan struktur marmer bodas ieu, Anu 17th arsitektur abad diwangun handapeun dinasti Mughal.

Dipikawanoh salaku simbol epik cinta, seueur panyair sareng panulis anu berjuang pikeun ngajelaskeun karya éndah ieu manusa ku ngan ukur ngagunakeun kecap. "A lawon dina pipi waktos" - ieu kecap-kecap anu dianggo ku panyair legendaris Rabindranath Tagore pikeun ngajelaskeun monumen ieu anu sigana leutik.

MACA DEUI:
Maca ngeunaan Taj Mahal, Jama Masjid, Benteng Agra sareng seueur kaajaiban anu sanés di urang Pitunjuk Wisata pikeun Agra .

Visa Visa Online - Kuil Chola

Candi Hirup Chola Hirup

Kelompok candi Chola, diwangun ku dinasti Chola, mangrupikeun susunan candi anu sumebar di panjuru India Kidul sareng kapuloan tatangga. Tilu candi diwangun handapeun 3rd abad Dinasti Chola mangrupikeun bagian tina situs Warisan Dunya UNESCO.

Répréséntasi megah arsitektur candi ti jaman sareng ideologi Chola, kuil-kuil babarengan ngawangun struktur anu paling dilestarikan anu ngagambarkeun India kuno.

eVisa India - Mahabalipuram

Mahabalipuram

Lokasina di sebidang tanah antara Teluk Benggala sareng Great Salt Lake, ogé Mahabalipuram dipikaterang di antara kota-kota pangkolotna di India Kidul, diwangun dina 7th abad ku wangsa Pallava.

Lokasi di sisi laut, sareng tempat suci guha, pemandangan laut anu lega, ukiran batu sareng struktur anu saéstuna megah nangtung dina cara nolak gravitasi, situs warisan ieu pasti salah sahiji anu pang saé di India.

Visa Visa Online - Taman Nasional Lembah Kembang

Lebak Taman Nasional Kembang

Maparin di pangkonan Himalaya di nagara Uttarakhand, Lebak Kembang Nasional Taman mangrupikeun salah sahiji situs anu paling éndah di dunya. Lebak lega kalayan kembang alpine sareng fauna dibentang dugi ka lega kalayan pandangan anu ampir teu nyata tina rentang Zanskar sareng Himalaya Raya.

Dina usum mekar Juli nepi ka Agustus, lebak katutupan ku sababaraha warna nunjukkeun gunung-gunung diasongkeun simbut kembang liar anu éndah.

Éta henteu kunanaon bahkan ngumbara sarébu mil kanggo pandangan lembah sapertos kieu!

MACA DEUI:
Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan pangalaman liburan di Himalaya di urang Liburan di Himalaya pikeun nu datang pituduh.

eVisa India - Taman Nasional Nanda Devi

Taman Nasional Nanda Devi

Dipikawanoh pikeun gurun gunung anu jauh, glasier sareng padang rumput hejo, taman ieu aya di sakitar Nanda devi, puncak gunung pangluhurna kadua di India. Hamparan alam anu spektakuler di Greater Himalaya, aksés taman di langkung ti 7000 ft ngajantenkeun sakuliling alamna tetep gembleng, sapertos surga anu leres-leres henteu kapendak.

Cadangan tetep dibuka ti bulan Méi dugi ka Séptémber, anu mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nyaksian béda alam sateuacan bulan usum salju.

eVisa India Taman Nasional Sunderban

Taman Nasional Sunderban

Daérah bakau dibentuk ku délta walungan Ganga megah sareng Brahmaputra megah di Teluk Benggala, Taman Nasional Sunderban tetep penting pikeun global pikeun seueur spésiés anu kaancam, kalebet macan Royal Bengal anu megah.

Perjalanan kapal ka pantai bakau anu sepi, tungtung di menara pengawas anu nawiskeun pemandangan leuweung tempat cicing seueur spésiés manuk langka sareng sato mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngalaman satwa anu beunghar di délta, anu ogé dikenal pikeun nyiptakeun leuweung bakau pangageungna di dunya.

MACA DEUI:
Henteu aya perjalanan ka India lengkep tanpa wisata Royal Bengal Macan. Taman Nasional Bandhavgarh kasohor janten bumi ti Macan Royal Bengal.

Guha gajah

Girang khususna pikeun déwa-déwi Hindu, guha mangrupikeun kumpulan candi anu aya di Pulo Elephanta di nagara Maharashtra. Pikeun anu resep kana téhnik arsitéktur, guha ieu kedah ditingali pikeun gaya wangunan kuno India.

Gua-gua pulau didedikasikan pikeun Dewa Siwa Hindu sareng kawit ti mimiti ka 2nd abad SM dinasti Kalachuri. Kumpulan tujuh gua total, ieu mangrupikeun tempat anu pasti bakal kalebet kana daptar situs warisan paling misterius di India.

Sanaos ieu mangrupikeun sababaraha diantara seueur situs warisan anu sanés di India, kalayan tempat-tempat anu kasohor di dunya pikeun pentingna sajarah sareng lingkunganana, kunjungan ka India bakal ukur kumplit sareng sakedik situs-situs warisan anu endah ieu.


Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet nganjang pantai di India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun India Visa Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun gaduh mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.