Syarat Visa pikeun Warga Inggris sareng Statistik India

Syarat Visa Inggris Paspor

Paspor Inggris gaduh kabébasan perjalanan ka 31 nagara. India nyayogikeun fasilitas Visa éléktronik ka warga Inggris. Warga Inggris tiasa cicing di India dugi ka 180 dinten kanggo Pariwisata, sareng 90 dinten kanggo Kunjungan Bisnis, sareng 60 dinten di Visa Médis India.

Pangkat India di Pariwisata sareng Jilid Wisata

India narik wisatawan ti sadaya nagara. Ti saprak 2001, nalika réngking India dina pariwisata mangrupikeun ka-51 di dunya, pangkat global India parantos dugi ka 25 di Dunya. Kadatangan wisatawan di India parantos tumuh tina 2.5 juta di 2001 janten 19 juta di 2019. Penghasilan India ti wisatawan parantos tumuh tina 3.8 Milyar USD janten 28 Milyar USD dina période anu sami. Panghasilan ieu ti Wisata India Visa, Visa Usaha India, Visa Médis India nu datang.

Bandara mana Panyekel Visa India sumping

Wisatawan ka India tiasa asalna ti sababaraha Bandara eVisa India sareng Seaports , sanajan ieu mangrupikeun hal anu paling sibuk.

Bandara Internasional New Delhi Indira Gandhi Internasional akun 29% tina volume, bandara Kota Sukabumi ngiringan 15.5% jilid Pangunjung Visa India. Sapuluh bandara top ti tempat datang ti pengunjung India Visa nyaéta Cirebon, Sukabumi, Haridaspur, Chennai, Bangalore, Kolkata, Hyderabad, Dabolim, Cochin sareng Gede Rail.

Sakumaha seueur Warga Inggris sumping di India per taunan

1,029,256 Juta Inggris Wisatawan dugi di India dina Taun 2019. 369,408 Wisatawan Inggris digabungkeun EVisa India (India Online Visa) dina taun 2019 ngajantenkeun aranjeunna pangguna pangluhurna Visa éléktronik pikeun India (India Visa Online) sateuacanna Amérika Sarikat warga.