Visa India pikeun Warga AS

Syarat eVisa ti US

EVisa India ti AS

Visa India Online pikeun warga Amérika Serikat

Elitabilitas eVisa India

  • Warga Amérika Serikat tiasa ngalamar eVisa India
  • Amérika Serikat mangrupikeun anggota peluncuran program India eVisa
  • Warga Amérika Serikat resep asup gancang nganggo program India eVisa

Sarat eTA sanés

Visa pikeun India sayogi pikeun warga Amérika Serikat / anu ngagaduhan paspor éléktronik formulir aplikasi ti mimiti 2014 ti Pamaréntah India. Visa ieu ka India ngamungkinkeun palancong ti Amérika Serikat sareng nagara-nagara séjén pikeun nganjang ka India pikeun tetep jangka pondok. Tetep jangka pondok ieu antara 30, 90 sareng 180 dinten per kunjungan gumantung kana tujuan kunjungan. Aya lima kategori utama éléktronik India Visa (India eVisa) anu sayogi pikeun warga Amérika Serikat. Kategori anu sayogi pikeun warga Amérika Serikat pikeun nganjang ka India dina peraturan éléktronik India Visa atanapi eVisa India kanggo tujuan Wisata, Kunjungan Bisnis atanapi Kadatangan Médis (duanana salaku Pasén atanapi salaku pangawat médis / perawat pikeun Pasién) pikeun nganjang ka India.

Warga Amérika Serikat anu ngadatangan India kanggo rékréasi / wisata / réréncangan / babaturan rapat / program yoga jangka pondok / kursus jangka pondok kirang tina 6 bulan dina durasi ayeuna tiasa ngalamar hiji Visa India éléktronik pikeun tujuan Wisata ogé katelah salaku eTourist Visa sareng boh 1 bulan (éntri ganda), 1 taun atanapi 5 taun validitas (sababaraha éntri-éntri ka India dina waktos dua durasi).

Warga Amérika Serikat tiasa ngalamar hiji Visa India éléktronik (eVisa India) online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi eVisa ka India ku Email. Prosésna pisan saderhana pikeun warga Amérika Serikat. Hijina sarat pikeun ngagaduhan Email Id, Kartu Kredit / Debit dina salah sahiji 133 mata uang atanapi paypal. Visa India éléktronik (India eVisa) mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India.

Warga Amérika Serikat bakal nampi eVisa ngalangkungan email, saatos aranjeunna réngsé formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng sakali pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi.

Warga Amérika Serikat bakal dikirim hiji link ka alamat email maranéhanana pikeun naon waé dokumén dibutuhkeun pikeun ngadukung aplikasina sapertos foto wajah atanapi paspor data bio, ieu tiasa diunggah dina situs wéb ieu atanapi email deui ka alamat email tim Palanggan Palanggan.


Naon warga Amérika Serikat kedah nerapkeun pikeun Visa India éléktronik (eVisa India)

Saratatan pikeun warga Amérika Serikat kedah ngagaduhan ieu siap-siap pikeun India eVisa:

  • email id
  • Kiridit / debit Card atanapi Paypal Account
  • Paspor biasa anu sah pikeun 6 bulan

Sabaraha lami kanggo warga Amérika Serikat pikeun ngeusian formulir online

Bentuk online cukup saderhana, butuh 1-2 menit pikeun ngarengsekeun wujud online pikeun India Visa éléktronik (eVisa India). Sakali pamayaran parantos dilakukeun, inpormasi tambahan anu dipénta gumantung kana jinis Visa tiasa disayogikeun ku email atanapi diunggah dina engké ogé tiasa nyandak antara 2-3 menit kanggo réngsé.


Sakumaha lamina warga Amérika Serikat tiasa ngarepkeun hiji Visa India éléktronik (eVisa India)

Visa Electronic India sayogi dina 3-4 dinten bisnis pangheulana. Dina kasus-kasus tangtu ngolah rurusuhan tiasa dicoba. Disarankeun pikeun panawaran Visa India sahenteuna opat dinten sateuacan perjalanan.

Sakali Visa éléktronik India (eVisa India) parantos dikirimkeun ku email, éta tiasa disimpen dina telepon anjeun atanapi dicitak dina kertas sareng dibawa ka bandara. Teu aya anu kedah nganjang ka kadutaan atanapi konsulat India.


Palabuhan mana anu Amérika Serikat tiasa sumping di India Visa éléktronik (eVisa India)

Visa Electronic India sayogi dina 3-4 dinten bisnis pangheulana. Dina kasus-kasus tangtu ngolah rurusuhan tiasa dicoba. Disarankeun pikeun nerapkeun online sahenteuna opat dinten sateuacan perjalanan.


Naon anu kedah dilakukeun ku warga Amérika Serikat saatos nampi Visa éléktronik pikeun India ku email (eVisa India)

Sakali Visa éléktronik pikeun India (eVisa India) parantos dikirimkeun ku email, éta tiasa disimpen dina telepon anjeun atanapi dicitak dina kertas sareng dibawa ka bandara. Teu aya anu kedah nganjang ka kadutaan atanapi konsulat India.


Naon e-Visa Kanggo India sapertos warga Amérika Serikat?


Naha barudak kuring ogé butuh Visa éléktronik pikeun India? Naha aya grup Visa pikeun India?

Leres, sadaya individu butuhkeun Visa kanggo India henteu paduli umurna kaasup orok anu lahir sareng Paspor anu kapisah. Henteu aya konsép kulawarga atanapi grup Visa pikeun India, masing-masing nyalira kedah ngalamar sorangan Aplikasi India Visa.


Iraha warga Amérika Serikat ngalamar Visa ka India?

EVisa India (Electronic Visa ka India) tiasa diterapkeun iraha waé salami lalampahan anjeun aya dina 1 taun ka hareup.


Naha warga Amérika Serikat peryogi Visa India (eVisa India) upami sumping ku kapal pesiar?

Visa Electronic India diperyogikeun upami datangna ku kapal pesiar. Sapertos ayeuna ayeuna, kitu, eVisa India sah dina palabuhan laut di handap ieu upami dugi ku kapal pesiar:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

11 Hal Anu Kedah Dilaksanakeun sareng Tempat Anu dipikaresep pikeun Warga Amérika Serikat

  • Tasik Pangong, Ladakh
  • Benteng Jaisalmer, Jaisalmer
  • Ghats di Varanasi, Uttar Pradesh
  • Goa Heureuy, Goa
  • Jama Masjid, Cirebon
  • Bombay Baheula, Kota Sukabumi
  • Candi Emas, Amritsar
  • Benteng Amber, Jaipur
  • Kuil Mahabodhi, Bodh Gaya
  • Kuil Khajuraho, Chattarpur
  • Kota Karaton, Udaipur

Kedubes Amérika Serikat di New Delhi

alamat

Shantipath, Chanakyapuri 110021 New Delhi India

Phone

+ 91-11-2419-8000

fax

+ 91-11-2419-0017

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep sareng Bandara sareng Seaport anu diwenangkeun asupna kana eVisa India (éléktronik India Visa).

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep Bandara, Seaport sareng titik pamariksaan Imigrasi anu diwenangkeun pikeun jalan kaluar di eVisa India (éléktronik India Visa).