Visa India pikeun Warga Inggris

Syarat eVisa ti Inggris

EVisa India ti Inggris

Visa India Online pikeun warga Inggris

Elitabilitas eVisa India

  • Warga Inggris tiasa ngalamar eVisa India
  • Inggris mangrupikeun anggota peluncuran program India eVisa
  • Warga Inggris resep gancang asup ngagunakeun program India eVisa

Sarat eTA sanés

Visa pikeun India sayogi pikeun warga Inggris / wadahna paspor éléktronik formulir aplikasi ti mimiti 2014 ti Pamaréntah India. Visa ieu ka India ngamungkinkeun palancong ti Inggris Raya sareng nagara-nagara séjén pikeun nganjang ka India pikeun tetep jangka pondok. Tetep jangka pondok ieu antara 30, 90 sareng 180 dinten per kunjungan gumantung kana tujuan kunjungan. Aya lima kategori utama éléktronik India Visa (India eVisa) anu sayogi pikeun warga Inggris. Kategori anu sayogi pikeun warga Inggris pikeun nganjang ka India dina peraturan éléktronik India Visa atanapi eVisa India kanggo tujuan Wisata, Kunjungan Bisnis atanapi Kadatangan Médis (duanana salaku Pasén atanapi salaku pangawat médis / perawat pikeun Pasién) pikeun nganjang ka India.

Warga Inggris anu ngadatangan India kanggo rékréasi / wisata / réréncangan / babaturan rapat / program yoga jangka pondok / kursus jangka pondok kurang tina 6 bulan dina durasi ayeuna tiasa nerapkeun Visa éléktronik India pikeun tujuan Wisata anu ogé katelah eTourist Visa sareng boh 1 sasih. (ganda Éntri), 1 taun atanapi 5 taun validitas (sababaraha éntri kana India dina waktos dua durasi).

Warga Inggris tiasa ngalamar hiji Visa India éléktronik (eVisa India) online dina website ieu sareng tiasa nampi eVisa ka India ku Email. Prosésna pisan saderhana pikeun warga Inggris. Hijina sarat pikeun ngagaduhan Email Id, Kartu Kredit / Debit dina salah sahiji 133 mata uang atanapi paypal. Visa India éléktronik (India eVisa) mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di India.

Warga Inggris bakal nampi eVisa liwat email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi online nganggo inpormasi anu diperyogikeun sareng sakali pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi.

Warga Inggris bakal dikirim tautan ka alamat emailna kanggo naon waé dokumén dibutuhkeun pikeun ngadukung aplikasina sapertos foto wajah atanapi paspor data bio, ieu tiasa diunggah dina situs wéb ieu atanapi email deui ka alamat email tim Palanggan Palanggan.


Naon warga Inggris kedah nerapkeun pikeun éléktronik India Visa (India eVisa)

Saratatan pikeun warga Amérika Serikat kedah ngagaduhan ieu siap-siap pikeun India eVisa:

  • email id
  • Kiridit / debit Card atanapi Paypal Account
  • Paspor biasa anu sah pikeun 6 bulan

Sabaraha lami kanggo warga Inggris pikeun ngeusian formulir online

Bentuk online cukup saderhana, butuh 1-2 menit pikeun ngarengsekeun wujud online pikeun India Visa éléktronik (eVisa India). Sakali pamayaran parantos dilakukeun, inpormasi tambahan anu dipénta gumantung kana jinis Visa tiasa disayogikeun ku email atanapi diunggah dina engké ogé tiasa nyandak antara 2-3 menit kanggo réngsé.


Sakumaha lamina warga Inggris tiasa ngaharepkeun Visa India éléktronik (eVisa India)

Visa Electronic India sayogi dina 3-4 dinten bisnis pangheulana. Dina kasus-kasus tangtu ngolah rurusuhan tiasa dicoba. Disarankeun pikeun panawaran Visa India sahenteuna opat dinten sateuacan perjalanan.

Sakali Visa éléktronik India (eVisa India) parantos dikirimkeun ku email, éta tiasa disimpen dina telepon anjeun atanapi dicitak dina kertas sareng dibawa ka bandara. Teu aya anu kedah nganjang ka kadutaan atanapi konsulat India.


Palabuhan mana anu tiasa warga Inggris sumping dina éléktronik India Visa (eVisa India)

Visa Electronic India sayogi dina 3-4 dinten bisnis pangheulana. Dina kasus-kasus tangtu ngolah rurusuhan tiasa dicoba. Disarankeun pikeun nerapkeun online sahenteuna opat dinten sateuacan perjalanan.


Naon anu kedah dilakukeun ku warga Inggris saatos nampi Visa éléktronik pikeun India ku email (eVisa India)

Sakali Visa éléktronik pikeun India (eVisa India) parantos dikirimkeun ku email, éta tiasa disimpen dina telepon anjeun atanapi dicitak dina kertas sareng dibawa ka bandara. Teu aya anu kedah nganjang ka kadutaan atanapi konsulat India.


Naon e-Visa Kanggo India sapertos warga Inggris?


Naha barudak kuring ogé butuh Visa éléktronik pikeun India? Naha aya grup Visa pikeun India?

Leres, sadaya individu butuhkeun Visa kanggo India henteu paduli umurna kaasup orok anu lahir sareng Paspor anu kapisah. Henteu aya konsép kulawarga atanapi grup Visa pikeun India, masing-masing nyalira kedah ngalamar sorangan Aplikasi India Visa.


Iraha warga Inggris ngalamar Visa ka India?

EVisa India (Electronic Visa ka India) tiasa diterapkeun iraha waé salami lalampahan anjeun aya dina 1 taun ka hareup.


Naha warga Inggris peryogi Visa India (eVisa India) upami sumping ku kapal pelayaran?

Visa Electronic India diperyogikeun upami datangna ku kapal pesiar. Sapertos ayeuna ayeuna, kitu, eVisa India sah dina palabuhan laut di handap ieu upami dugi ku kapal pesiar:

  • Purwakarta
  • Cochin
  • Goa
  • Mangalore
  • Sukabumi

11 Hal Anu Kedah Dilaksanakeun sareng Tempat Anu dipikaresep pikeun Warga Inggris

  • Kesaria Stupa, Kesaria
  • Istana Kota, Jaipur
  • Rani Ki Vav, Patan
  • Penjara Sélular, Port Blair
  • The Ridge, Shimla
  • Istana Mysore, Mysore
  • Benteng Gwalior, Gwalior
  • Victoria Terminus (Chattrapati Shivaji Terminus), Kota Sukabumi
  • Kompleks Candi Lingaraja, Khurda
  • Qila Mubarak, Bhatinda
  • Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalay, Sukabumi

Komisi Tinggi Karajaan Inggris di New Delhi

alamat

Shantipath Chanakyapuri 110021 New Delhi India

Phone

+ 91-11-2419-2100

fax

+ 91-11-2419-2491

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep sareng Bandara sareng Seaport anu diwenangkeun asupna kana eVisa India (éléktronik India Visa).

Pencét di dieu pikeun ningali daptar lengkep Bandara, Seaport sareng titik pamariksaan Imigrasi anu diwenangkeun pikeun jalan kaluar di eVisa India (éléktronik India Visa).