Kumaha carana kéngingkeun India Visa online?

Larapkeun India Visa Online

Kawijakan visa India sacara terus-terusan mekar sareng pindah ka arah ningkatkeun aplikasi diri sareng saluran online. Visa ka India ngan sayogi ti Misi India lokal atanapi Kadutaan India. Ieu parantos dirobih ku internetan, telepon pinter sareng saluran komunikasi modéren. Visa ka India pikeun tujuan-tujuanana ayeuna sayogi online.

Upami anjeun perencanaan nganjang India, maka cara anu pangmerenahna nyaéta nerapkeun online.

India ngagaduhan sababaraha kelas Visa dumasar kana alesan pangunjung datang, nyaéta, kawarganagaraan sareng tujuanana pikeun anu datang badé sumping. Janten, dua aspék mutuskeun naha anjeun bakal cocog di India Visa online. Dua ieu nyaéta:

  1. Kabangsaan / Kewarganegaraan dina paspor, jeung
  2. Maksud atanapi tujuan perjalanan

Kritéran Kewarganegaraan pikeun India Visa Online

Kritéran Kewarganegaraan Visa India

India ngagaduhan jinis handap Visas ieu dumasar kana kawarganagaraan para wisatawan:

  1. Nagara Visa gratis sapertos Maldives sareng Nepal.
  2. Visa Di nagara-nagara Datangna pikeun waktos terbatas sareng bandara terbatas.
  3. eVisa India nagara (warga nagara ti 180 nagara anu layak pikeun India Online Visa).
  4. Kertas atanapi Visa Tradisional nagara diperyogikeun.
  5. Pemerintahan pamaréntah anu diperyogikeun nagara sapertos Pakistan.

Cara anu pangmerenahna, dipercaya, aman sareng dipercaya nyaéta nerapkeun hiji India Visa online atanapi eVisa India anu sayogi dina kategori anu lega ieu, Wisata India Visa, Visa Usaha India, Visa Médis India jeung Hadis Médis India India.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan Tipe Visa pikeun India Ieuh.

Kritérat Intina pikeun India Visa Online

Kritérat Intina Visa India

Upami anjeun parantos lulus ujian anu munggaran sareng cocog kanggo Visa India éléktronik online atanapi eVisa India, maka anjeun tiasa parios naha niat anjeun badé nyetél anjeun pikeun Visa éléktronik pikeun India.

Anjeun tiasa pariksa naha anjeun layak pikeun ngalamar hiji Visa India online. Upami hajat anjeun upami salah sahiji anu aya di handap, maka anjeun tiasa nerapkeun dina situs wéb ieu pikeun Visa ka India.

  • Perjalanan anjeun kanggo rekreasi.
  • Perjalanan anjeun kanggo ningali.
  • Anjeun badé nepungan anggota kulawarga sareng baraya.
  • Anjeun ngadatangan India pikeun tepang réréncangan.
  • Anjeun resep Program yoga.
  • Anjeun hadir kursus anu henteu langkung ageung 6 sasih waktos sareng kursus anu henteu masihan gelar gelar atanapi sertipikat diploma.
  • Anjeun sumping hiji kerja sukarelawan salami dugi ka 1 bulan.

Upami anjeun badé nganjang ka India pikeun naon waé anu disebatkeun di luhur, maka anjeun tiasa ngalamar visa kanggo India dina kategori Pariwisata eVisa India.

Upami hajat anjeun mangrupikeun salah sahiji di handap ieu, maka anjeun ogé layak pikeun eVisa India (handapeun kategori Usaha) sareng nerapkeun dina situs wéb ieu pikeun India Visa online.

  • Tujuan tina kunjungan anjeun kanggo nyusun kompleks Industri.
  • Anjeun badé ngamimitian, mediasi, lengkep atanapi neraskeun usaha bisnis.
  • Datangna anjeun pikeun ngajual hiji barang atanapi jasa atanapi produk di India.
  • Anjeun diperyogikeun produk atanapi jasa ti India sareng badé mésér atanapi ngagaleuh atanapi ngagaleuh barang ti India.
  • Anjeun hoyong kalibet dina kagiatan dagang.
  • Anjeun kedah nyéwa staf atanapi tenaga kerja ti India.
  • Anjeun ngadatangan paméran atanapi pameran perdagangan, acara dagang, rangkuman bisnis atanapi konperénsi bisnis.
  • Anjeun milarian salaku ahli atanapi spesialis pikeun proyék anyar atanapi aktip di India.
  • Anjeun hoyong ngayakeun tur di India.
  • Anjeun gaduh lecure / s pikeun ngirim dina kunjungan anjeun.

Upami salah sahiji maksud anu di luhur dilarapkeun ka anjeun, anjeun cocog pikeun eVisa India sareng layak panawaran pikeun Visa pikeun India dina situs ieu.

Salaku tambahan, upami anjeun badé nganjang India pikeun pangobatan médis anjeun, anjeun tiasa nerapkeun India Visa Online dina situs wéb ieu. Upami anjeun hoyong ngiringan pasién, polah salaku perawat atanapi jalmi pendukung, teras anjeun tiasa nerapkeun visa ka India dina kategori Attendant Médis dina situs wéb ieu.

Iraha anjeun teu layak pikeun India Visa online?

Aya kaayaan dimana anjeun cocog dina dua kriteria tapi moal masih tiasa dibéré eVisa India atanapi India Online visa upami ieu di handap pikeun anjeun.

  • Anjeun nerapkeun handapeun paspor diplomatik tinimbang anu paspor biasa.
  • Anjeun badé ngalakukeun kagiatan jurnalistik atanapi ngadamel pilem di India.
  • Anjeun sumping pikeun da'wah atanapi damel misionaris.
  • Anjeun sumping kanggo jangka panjang nganjang langkung ti 180 dinten.

Upami sateuacanna berlaku ka anjeun maka anjeun kedah ngalamar kertas / visa konvensional pikeun India ku ngadatangan Kedubes / Konsulat India atanapi Komisi Tinggi India.

Naon watesan dina India Visa online?

Upami anjeun mumpuni pikeun eVisa India sareng parantos mutuskeun pikeun nerapkeun hiji India Visa Online, maka anjeun kedah waspada kana watesan.

  • Visa Online India atanapi eVisa India ngan ukur sayogi ngan ukur tilu durasi pikeun tujuan Pariwisata, 30 Dinten, 1 Taun sareng 5 taun.
  • Visa India online ngan ukur sayogi pikeun lilana 1 Taun pikeun tujuan Usaha.
  • Visa Online India atanapi eVisa India sayogi salami 60 dinten kanggo tujuan Médis. Éta ngamungkinkeun tilu éntri ka India.
  • India Visa Online ngamungkinkeun asupkeun kana set palabuhan terhad ku hawa, 28 Bandara sareng 5 kapal laut (tingali daptar lengkep di dieu). Upami anjeun badé nganjang India ku jalan, maka anjeun henteu kedah nerapkeun visa ka India nganggo situs wéb ieu.
  • eVisa India atanapi India Visa online henteu pantes pikeun ngadatangan wilayah cantonment militér. Anjeun kedah nerapkeun Permit Daérah Dilindungan sareng / atanapi Ijin Watesan anu Terbatas.

Visa Elektronik pikeun India mangrupikeun cara panggancangna pikeun asupkeun kana India upami anjeun badé nganjang ku kapal pesiar atanapi hawa. Upami anjeun mangrupikeun salah sahiji ti 180 nagara anu eVisa India layak sareng nyatakeun niat cocog sapertos anu ngajelaskeun di luhur, anjeun tiasa nerapkeun India Visa online dina situs wéb ieu.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.