India Visa Travel Series - Pitunjuk Wisata Visa India ka Mussoorie sareng Arunachal Pradesh

Saha waé anu datang Visa India Online keur piknik kedah ngaliwat pituduh kami ti ahli Mussoorie sareng Arunachal Pradesh.

 

Mussoorie diatur sacara praktis kirang tina 40 kilométer jauh ti Kacamatan Dehradun di Uttarakhand. Kota datang na wengkuan Himalaya tur kasohor ti jam panaratas lila pisan di India. Kami ngabantosan anjeun mendakan ganggu bébas Visa India Online (eVisa India). Individu ngaleungitkeun diri tina bangsa pikeun ningali kamulyaan biasa sareng lerengna anu saé. Kota ieu dijamin ku slants frigid, sayuran pikaresepeun sareng knoll, dina cara ieu mangrupikeun salah sahiji tempat liburan anu paling ngaapresiasi di India. Mussoorie kurang leuwih 3 jam nyetir ti ibukota India, New Delhi. Anjeun tiasa nganjang ka dieu antara pertengahan Maret ka pertengahan Nopémber. Nalika usum ribut sareng usum usum hujan turun janten ngambek sareng ngajantenkeun kunjungan rada sesah ngahontal. Suhu kota ieu sagemblengna tiis sareng nawiskeun vagabonds, voyagers sareng alam sweethearts stroll luar biasa di lamping silvery ku angin ngahiliwir anyar. Hawa gunung ngajadikeun gerakan anjeun pentingna; cascades tiis ngantep anjeun kaget sareng toél anu pikaresepeun.

Dina naon waé, di dieu mangrupakeun alternatif pikeun ngarobih anu pasar balanja lingkungan bari anjeun aya di India.

Musicaorie India Visa Online

senang Valley

 

The Happy Valley mangrupikeun sawarga pikeun drifter sareng penjelajah, anu diatur dina édisi pondok jalan pusat balanja di Mussoorie. Ningali éta, pamanggihna nyaéta dimana Tibét parantos munggaran muncul nalika aranjeunna ngungsi ti Lhasa di 1959, didorong ku pelopor anu profésional Dalai Lama. Titik anu pikaresepeun ieu dibenerkeun kalayan ek, sayuran héjo beunghar, sareng deodars. Dina kasempetan pareum anu anjeun kedah nyayogikeun lemes sareng katenangan, dina waktosna anjeun kedah sumping.

 

Naha titik ieu ditayakeun pikeun?

 

Titik anu musnah ieu mangrupikeun kasohor ku Tibét, bacaan Buddha sareng sudut pandang. Kumisan ti éta, anjeun ogé tiasa didatangan komunitas agama Budha, ngagaduhan kaseueuran anu ngeunah sareng mésér barang-barang ti toko sareng pasar caket dieu.

 

Niagara Kempty

 

Kempty Falls disusun dina jangkungna 1,364 méter dpl. Éta dikepung ku gunung anu pikaresepeun. Lereng éndahna ngajantenkeun kunjungan anjeun cemerlang sareng penting. Nalika anjeun aya di dieu, anjeun bakal ngadamel sababaraha kenangan anu saé pikeun nitenan tangkal Arch anu éndah, sayuran kuli, dinten pareum, sareng cascades (nyanyi lagu anu nyucian bari nohonan tlaga sareng aliran.

 

Naha titik ieu ditayakeun pikeun?

Jantenna sapertos anu kitu, dina kagiatan anu anjeun kedah diperhatoskeun sadayana ieu, dina waktos éta anjeun kedah sumping ka dieu sareng baraya sareng rencang anjeun. Ieu mangrupikeun tempat anu saé kanggo wisata. Anjeun tiasa ngahargaan dina kaskade sareng tiasa nyandak poto anu tiasa diinget salamina. Suhu tempat ieu tetep tiis sareng ngurangan. Dina kasempetan anu pareum anjeun peryogi visa penting pikeun indit di India, dina waktos éta anjeun tiasa ngalamar online pikeun Aplikasi Visa India (eVisa India) ayeuna kéngingkeun e-visa dina 1 - 3 dinten.

 

Senjata api

 

Firearm Hills mangrupikeun anu dibuktikeun sareng titik pinnacle paling paling luhur di Mussoorie, anu masihan anjeun tempoan anu saé nalika ningali lamping ti Doon Valley. Sakumaha anu kitu meureun, nami asalna tina kaayaan pikeun ngeureunkeun bedil bari Inggris aya di India. Titik ieu tempatna dina jangkungna 2000 méter luhur ti tingkat sagara, ku cara ieu masihan anjeun pandangan anu luar biasa sareng pikaresepeun tina anu kasebut luhur.

Naha titik ieu diaklaim pikeun?

Pegunungan anu pikaresepeun ieu kasohor sayuran héjo, pangalaman, trekking, fotografi sareng strolling dina greenery anu pikaresepeun. Éta sanés sadayana, anjeun ogé tiasa balanja di masarakat anu pangdeukeutna sareng parantos masak sawarga.

 

Jiwaji Candi

 

Jwalaji Temple mangrupikeun titik sawarga dimana jalma-jalma nganjang dunya ngadatangan pikeun Dewi Hindia Jwalaji anu selot. Tempat sucina katuhanan ka Jwalamukhi Mata atanapi Dewi Sati anu janten tanda fisik Jwala. Jwala nunjukkeun seueur blazes anu teu ngeureunkeun. Tempat suci ieu disusun di kulon Mussoorie di Benog Hills, jero struktur anu pikaresepeun, hiji ikon kuno Déwi Gurga disetél jadi jinis Jwalaji

 

Naha tempat ieu populér pikeun?

Disebutkeun yén Dewi Durga muncul salaku Jwalamukhi nalika sétan-sétan maréntah di pagunungan Himalaya sareng mimitian nyerang makhluk ilahi. Dina waktos éta, makhluk ilahi milih pikeun ngadamel kakuatan insidious. Aranjeunna museurkeun kana kualitasna, tina kualitas éta, blazes anu ageung parantos najis, anu nyala ngajantenkeun janten hiji awéwé ngora sareng anjeunna parantos nyaksian Adishakti.

 

Tasik Mussoorie

 

Tasik Mussoorie mangrupikeun karesep sanés deui di jalan Dehradun, anu dianggap minangka tempat pangemburan pangsaéna. Tasik anu pikaresepeun sareng minuscule didamel ku cascades biasa. Di dieu, anjeun bakal ningali bebek bebek bodas megah sareng nampi biaya anu kaluar. Jantenna sapertos kitu, upami anjeun mangrupikeun kasmaran alam sareng pencari karukunan, dina waktosna anjeun kedah sumping ka dieu pikeun milari kaajaiban anu normal. Dina acara yén anjeun hiji pelayaran global sareng nimukeun pikeun ngadatangan India, dina waktu éta anjeun peryogi substansi e-visa India pikeun asup ka bangsa éta.

 

Naha titik ieu kasohor?

Tempat anu sampurna ieu ditujukeun pikeun pelayaran, dolan, sareng balanja.

Dina waktosna, dina kasempetan anu anjeun milari tempat anu cukup saé pikeun sadayana didatangan nalika anjeun aya di India sareng baraya anjeun, dina waktos éta anjeun kedah nganjang di Mussoorie.

 

Bimbingan Visa India

 

Visa India ayeuna Online (eVisa India) sareng Aplikasi Visa India sayogi online online anu tiasa dieusi dina 2-3 menit online. Warga Inggris, Warga AS diantara 180 tambah nasionalitas sanésna nyaéta Layak pikeun Visa India.

Kaseueuran Aplikasi Visa India meunang ditolak kusabab kualitas poto paspor anu goréng, pariksa hidayah na Pangabutuh Foto Visa India jeung Syarat Scan Paspor India Visa. Aya opatan Jenis Jenis Visa India . Sagala anu anjeun kantos hoyong terang ngeunaan India Visa sareng kumaha nyingkahan panolakan katutup Bantahan India Visa jeung kumaha pikeun nyingkahan.

 

Arunachal Pradesh

Aman pikeun nyebatkeun yén anjeun badé usaha kaluar ka India akhir musim semi ieu? Anggap ieu mangrupikeun masalahna, dina waktos éta nempatkeun sapatu gerakan anjeun sareng kumpulkeun bungkus anjeun ku baju supados anjeun tiasa ningali pengamat kaayaan anu saéndia di India sareng anjeun tiasa ngaleungitkeun sajarah, teka-teki sareng bintik-bintik cemerlang. Kami ngabantosan anjeun mendakan ganggu bébas Visa India Online. Mangkaning, upami aya kasempetan anu anjeun ditéang harmoni sareng kedah nyayogikeun katenangan alam nalika éta, anjeun kedah nganjang ka Arunachal Pradesh; nagara disusun di wétan luhur India, nawiskeun wates ka Nagaland sareng Assam ti beulah kidul. Nagara ieu ogé nyayogikeun pinggiran universal sareng Myanmar ti wétan, Cina ti kalér sareng Bhutan ti beulah kulon. Itanagar mangrupikeun ibukota nagara.

 

India Visa Online Arunachal Pradesh

Arunachal Pradesh mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling saé anu anu henteu acan dijéntrékeun sareng teu biasa. Nalika anjeun didatangan di dieu, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngarobih atraksi anu pikasieuneun.

 

Janten kitu waé, ieu mangrupikeun bagian tina tempat anu anjeun tiasa didatangan nalika anjeun aya di Arunachal Pradesh:

 

Taman Nasional Namdapha

 

Naha leres yén anjeun anu janten péso hirup anu teu biasa? Sagala hal anu dipertimbangkeun, upami ieu leres, dina waktos éta anjeun kedah nganjang di Taman Nasional Namdapha di Arunachal Pradesh. Taman ieu dipikanyaho pikeun pandam beureum pikaresepeun. Pandar beureum nyaéta jinis utama kulawarga Auluridae sareng Aulurus, anu ngagaduhan raga warna beureum.

Dina interim éta, India mangrupikeun titik utama dimana anjeun meunang kasempetan biasa pikeun ningali Pandas Beureum ieu. Janten sapertos anu kitu, India ngagaduhan sakitar 20 wilayah dimana anjeun tiasa tengetan Populasi Red Panda. Lantaran kitu, éta mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun nganjang ka telat cinyusu ieu, dina kasempetan anu anjeun resep nonton mahluk. Dina catetan anu sanés, disauran yén taman ieu mangrupikeun taman pangageungna di India sareng asalna dina posisi katilu. Di dieu, anjeun ogé tiasa nganjang ka Désa Lisu, dimana Red Panda cicing sareng maén waktosna ageung. Sapanjang jalur ieu, upami anjeun kedah ningal aranjeunna, dina waktos éta anjeun kedah henteu ngalampahkeun kasempetan ieu pikeun nganjang ka Arunachal Pradesh sareng hutan hujan.

 

Pikeun dugi ka tempat ieu, anjeun kedah turun di Bandara Dibrugarh di Assam. Ti dieu, anjeun tiasa sumping di Taman Nasional Namdapha dina jero genep jam.

 

Lembah Talle

 

Perlu bertempang sayuran héjo, slants anu pikaresepeun, verdure, fauna sareng pamandangan anu pikaresepeun? Didatangan di Arunachal Pradesh kitu, anjeun tiasa ningali Talley Valley.It sigana istirahat pangsaéna tina wilayah kota anu dipak dina kasempetan anu anjeun kedah dibebaskeun tina tekanan anjeun sareng masalah kahirupan. Di dieu, anjeun tiasa gaduh seueur élmu pangaweruh anu saé kana budaya lahir sareng jaman baheula. Anjeun bakal dirobih ku sadar yén jalma-jalma di dieu nawiskeun leuweungna jadi kaamanan anu pangsaéna sahingga alam dijaga salamina. Upami anjeun peryogi super visa penting pikeun indit di India, atos dina waktosna ngagaduhan pangaruh anu penting pikeun nampi e-visa dina jero 24 dugi ka 72 jam

 

Maksudna waktos, dina lebet anjeun ka Lembah Talle, anjeun tiasa ngahargaan trekking, siklus, pendakian pamandangan, jsb. Tapi, ieu mangrupikeun lembah anu mutlak anu paling kunjungan, contona, Lembah Ziro, Lembah Pangey, sareng anu sanésna.

 

Lembah anu saé ieu mangrupikeun bumi ti urang Apatanis, anu teras-terasan siapkeun ngalanjutkeun pembaruan alam sareng pepelakan. Bisi wae, salah sahiji metodeu anu paling terkenal nyaéta anu henteu tiasa lebet leuweung pikeun ngudag.

 

Lebak Mechuka

 

anjeun saurang anu resep sareng ngahargaan perayaan India, dina waktu éta anjeun kedah sumping ka Lembah Mechuka pikeun ngahargaan Festival Losar. Lembah Mechuka kalebet Kabupaten Siang. Lebak ieu diawasi ku Angkatan Laut India sacara teratur. Éta mangrupikeun tempat anu paling pikaresepeun sareng paling bersih dimana anjeun tiasa murag sacara konsisten dijaga sareng ceria. Nalika anjeun aya di dieu, anjeun tiasa tetep dina administrasi teraskeun. Éta henteu sadayana, anjeun ogé tiasa nganjang ka Biara Budha anu umur 400 taun kanggo ningali patung baheula.

tingal Visa India pikeun Wisatawan pitunjuk upami anjeun wisata ka India. Visa Online India (eVisa India) sah dina sababaraha kali palabuhan asup ka India.

 

Sela Lulus

 

Sela Pass mangrupikeun gunung anu sampurna dijamin sareng pamandangan anu ditutupan sareng pikaresepeun. Di handapeunna, anjeun tiasa ningali panitén danau anu ngambang. Jantenna waé, gunung éta naék tina 13, 700ft ngamimitian tina tahap pangheulana. Dina acara anu anjeun peryogi pendakian tempat anu damai ieu, dina titik éta didatangan ku dieu di ahir usum semi. Sela Pass diteuteup mangrupikeun salah sahiji tempat suci saprak dikepung ku 101 danau. Upami anjeun mangrupikeun pelayaran dunya sareng nalungtik kunjungan ka India, dina waktu éta anjeun peryogi sah e-visa India sah pikeun ngalebetkeun bangsa.

 

Jantenna sapertos anu kitu, Arunachal Pradesh henteu ngantunkeun garansi jumlah panjelajah, vagabonds sareng darlings alam di sakumna dunya. Ku sabab kitu, dina acara anu anjeun milarian istirahat ahir telat, dina waktos ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngiringan baraya anjeun.

Visa India Online ngamungkinkeun anjeun pikeun panawaran Visa Urgent pikeun India. Kanggo naon-naon penjelasan naroskeun ka kami Méja Pitulung Visa India.