Visa India pikeun Wisata - Pituduh Pangunjung ka Agra

Dina tulisan ieu urang nutupan monumen anu kasohor sareng kondang di Agra, sareng ogé anu henteu terkenal. Upami anjeun sumping Visa India salaku Wisata, ieu nyayogikeun pitunjuk lengkep pikeun Agra sareng ngalebet tempat-tempat sapertos Taj Mahal, Jama Masjid, Itimad Ud Daulah, Benteng Agra, Mehtab Bagh, Balanja, Kabudayaan sareng Kadaharan.

 

Visa India Taj Mahal Online

 

Agra panginten kota anu kasohor di antawisna wisatawan asing pikeun marmer anu éndah mausoleum éta Taj Mahal anu pikeun seueur identik sareng India nyalira. Sapertos kitu, kota ieu mangrupikeun tempat wisata anu ageung sareng upami anjeun liburan di India pasti kota anu anjeun henteu kedah sono. Tapi aya seueur deui Agra tibatan Taj Mahal waé sareng pikeun mastikeun yén anjeun gaduh pangalaman anu bulat di kota kami di dieu sareng pituduh lengkep pikeun Agra pikeun wisatawan. Ieu ngandung sagala rupa anu anjeun kedah lakukeun sareng tingali nalika di Agra gaduh waktos anu saé di dinya sareng nikmati kunjungan anjeun.

Pamaréntah India geus nyayogikeun metodeu modéren aplikasi India Visa Online. Ieu hartosna warta saé pikeun pelamar salaku sémah ka India henteu deui diperyogikeun ngadamel pasini pikeun kunjungan fisik ka Komisi Tinggi India atanapi Kedubes India di nagara asal anjeun.

Pamaréntah India ngamungkinkeun nganjang ka India ku panawaran kanggo Visa India online dina situs wéb ieu pikeun sababaraha tujuan. Conto tina maksud anjeun pikeun angkat ka India nyaritakeun tujuan komérsial atanapi bisnis, maka anjeun ngagaduhan syarat pikeun dilebetkeun Visa Usaha India Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Usaha). Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka India salaku sémah médis kusabab alesan médis, konsultasi ka dokter atanapi kanggo bedah atanapi pikeun kaséhatan anjeun, Pamaréntah India parantos dilakukeun  Visa Médis India Online sayogi pikeun kabutuhan anjeun (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun tujuan Médis). Wisata India Visa Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Wisatawan) tiasa dimanfaatkeun kanggo rapat babaturan, rapat baraya di India, ngalaksanakeun kursus sapertos Yoga, atanapi kanggo ningali-ningali sareng pariwisata.

Anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan naon waé di India kecuali ngadatangan wilayah cantonment militér dina Visa Wisata India atanapi kanggo ngadatangan Taman Nasional di India anu katutup dina tulisan ieu. Pamaréntah India parantos ngawenangkeun anjeun panawaran Visa India Online (eVisa India) kanggo tujuan Pariwisata (India Visa Online atanapi eVisa India Tourism) ti Pamaréntah India. The Formulir Aplikasi Visa India ayeuna online anu parantos réngsé dina sababaraha menit.

Visa India pikeun Wisatawan - Pitunjuk Tamu

 

Upami anjeun nuju maca tulisan ieu, maka anjeun panginten dipikaresep dina tempat anu katingali ku anu sanés. Panungtun perjalanan sareng para ahli kami milih tempat séjén pikeun genah anjeun upami anjeun sumping dina Visa éléktronik India (India Visa Online). Anjeun meureun hoyong ningali tulisan di handap ieu, Kerala, Méwah karéta, Top Wisata India 5 Tempat, Institusi Yoga India, Tamil Nadu, Kapuloan Andaman Nicobar, New Cirebon, Goa, Rajasthan jeung Taman Nasional di India.

 

Monumén Agra anu misuwur

 

Visa Online Bulund Darwaza Agra

 

Salaku ibu kota dina mangsa Mughal Agra ngagaduhan pentingna sajarah khusus. Ti jaman kakawasaan Akbar dugi ka Aurangzeb's Agra parantos akumulasi sajumlah monumen anu ageung anu sadayana ciri arsitéktur anu paling ngajentul katingal di mana waé di dunya, sareng sababaraha di antarana malah gaduh status na Situs Warisan Dunya UNESCO. Kahiji monumén ieu anu anjeun kedah kunjungi jelas Taj Mahal sahingga anjeun tiasa ningali naon anu dimaksud ribut. Diwangun ku kaisar Mughal Shah Jahan pikeun pamajikanana Mumtaz Mahal saatos pupusna, ieu mangrupikeun salah sahiji tempat paling populér di India. Anjeun ogé kedah didatangan Museum Taj di jero komplek Taj Mahal dimana anjeun bakal mendakan fakta anu menarik ngeunaan gedong tugu éta. Tapi sami éndah tugu-tugu sanés di Agra, sapertos Benteng Agra, anu diwangun ku Akbar pikeun tujuan pancegahan sareng saleresna cukup ageung kanggo disebat kota pinding sareng dirina, sareng Fatehpur Sikri, anu ogé kota benteng anu diwangun ku Akbar sareng ngandung seueur monumén sanés sapertos Bulund Darwaza sareng Jama Masjid.  

 

Visa Online Fatehpur Sikri Agra India

 

 

Sababaraha Tugu Kaki Anu Kawéntar di Agra

Hal ngeunaan Agra nyaéta henteu aya kakurangan monumen anu kalayan arsitéktur anu matak endah anu aya tapi sababaraha monumen sacara alami langkung terkenal tibatan anu sanés ku seueur turis langkung seueur. Nanging upami anjeun terang mana anu sanés monumen kirang kawéntar di Agra pantes didatangan maka anjeun bakal kéngingkeun pangajen anu langkung luhur pikeun kaindahan sareng kautamaan kota. Sababaraha diantarana nyaéta Cina ka Rauza, peringatan pikeun Perdana Menteri Shah Jahan anu ubin herangna cenah diekspor ti Cina; Anguri Bagh, atanapi Kebon Anggur, anu diwangun salaku kebon pikeun Shah Jahan, sareng éndah pikeun arsitéktur geometri na; sareng Makam Akbar anu penting pikeun janten tempat peristirahatan Akbar tapi ogé kusabab éta mangrupikeun karya arsitéktur sareng pangwangunanna diawasi ku Akbar nyalira sateuacan pupusna.

Agra Fort

 

Visa India Beureum Online Agra

 

Nalika asupkeun Agra sareng ngajelajah saloba pérés, anjeun ngartos yén Agra ngagaduhan salah sahiji ikon Mughal pangsaéna di India. Batu pasir beureum sareng rékayasa marmer ieu nyababkeun kakuatan sareng pomposity. Pos Agra sacara umum dimimitian ku Kaisar Akber dina 1560-an salaku struktur militer sareng salajengna dirobih janten puri ku puter Kaisar Shah Jahan. Tugu sareng wangunan penting dina sajarah Mughal mangrupikeun sapotong bénténg ieu, upamana, Diwan-e-aam (Baléwarna umum), Diwan-e-khaas (Baléwangi swasta) sareng Shish Mahal (Istana Mirror) . Jalan Amar Singh, anu mimitina damel kasalahanana panyerang pikeun konfigurasi dogleg na, ayeuna waé waé pikeun ngalangkungan pertahanan.

Makam Itimad Ud Daulah

 

Makam India Visa Online of Etimad ud Daulah

 

Makam ieu ngagaduhan bangga dina mimitina nalika dilakukeun ku marmer bodas tinimbang batu pasir beureum, anu sacara otoratif ngalambangkeun pemberontakan batu pasir beureum tina rékayasa Mughal.

 

Itimad-ud-Daula ayeuna teras disebatkeun salaku "anak Taj" atanapi draf Taj Mahal, sabab éta parantos diwangun kalayan ukiran anu sami anu dijelaskeun sareng pietra dura (karya batu anu dipotong) ngahias strategi.

 

Kuburanna dikepung ku pabinihan anu pikaresepeun anu ngajantenkeun situs anu paling saé pikeun ngijihkeun sareng ngadangu ka kaageungan jaman anu lami anu kakayaan dina karya, budaya, sareng sajarah.

 

Catacomb ieu sering digambarkeun salaku kotak permata atanapi orok Taj sareng éta saurna struktur ieu dianggo salaku draf kompleks pikeun Taj Mahal. Anjeun tiasa ningali sababaraha similitud kalebet soré, menara sareng kolam renang panjang anu nuju jalan ka makam. Kuburanna ningal arah Walungan Yamuna sareng kuring mendakan pabinihan tempat anu luar biasa pikeun bersantai di tempat teduh pikeun sababaraha rukun sareng tenang tina jalan-jalan. Passage ngan ukur sababaraha dolar acan tripods teu diidinan di jero.

 

Méhtab Bagh

 

Visa Online Mehtab Bagh Agra

 

 

Taj Mahal ampir katingali manteng ka Walungan Yamuna di Mehtab Bagh (Moonlight Garden), kompleks binih kuadrat diperkirakeun 300 méter dina unggal sisi. Éta taman anu luar biasa utama dina kamajuan sakitar dua belas kebon diwangun-di Mughal di daérah éta.

 

Pusat rekreasi ngagaduhan sababaraha tangkal sareng semak anu mekar saéstuna nyaéta pamutahiran anu béda ti nagara bagian na dina pertengahan taun 1990an, nalika tempatna ngan ukur bukit pasir. Survei Arkéologis India damel sacara rajin ngawangun deui Mehtab Bagh kana kakuatanana anu unik ku melak pepelakan jaman Mughal, janten engké, éta tiasa janten réspon Agra ka Taman Pusat New York City.

 

Adegan ieu dilereskeun sareng kebon pabinihan Taj, ngajantenkeun tempat anu pangsaéna dina Agra nyandak pandangan (atanapi foto) tina struktur anu matak-narik-khususna nalika wengi. Luar jalan asup kana pamikiran anu matak ngaganggu, anjeun tiasa milarian knickknacks Taj Mahal sareng hadiah béda ti padagang di zona.

Budaya Agra urang

 

India Visa Online Budaya Agra

 

Agra henteu ngan ukur disebat monumenna. Agra ngagaduhan warisan budaya anu beunghar. Aya pameran khusus anu lumangsung dina Agra anu disebat Taj Mahotsav anu dilakukeun salami 10 dinten. Artis sareng tukang-tukang ti sakumna India sumping kana acara paméran seni, karajinan, tari, jajanan, sareng sajabana turis luar negeri anu resep mendakan deui Budaya masarakat India kedah janten titik pikeun lebaran festival ieu sareng foodies bakal resep éta cinta kusabab sadaya régional régional anu bakal disayogikeun di dieu. Barudak tiasa ngaraosan festival ogé pikeun saha Fun Fair anu salawasna dilaksanakeun.

 

Balanja di Agra

 

Balanja India Visa Online Sadar Bazar Agra

 

Kalayan jumlah turis anu ngiringan ka Agra unggal waktos taun, teu kedah dileungitkeun éta ogé teu ngagaduhan kakurangan pusat balanja sareng bazir anu dimaksud pikeun turis. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha oléh-oléh sareng trinkets pikeun mawa anjeun, sapertos alit Taj Mahal alit anu dilakukeun ku marmer. Anjeun ogé bakal mendakan sajumlah toko anu ngajual kerajinan otentik di Agra sareng aya pasar pikeun sadayana, tina perhiasan nepi ka karpét ka sulaman sareng tékstil. The pusat balanja populér sareng basar Agra yén anjeun kedah didatangan nyaéta Bumi Sadar, Bajuar Kinari sareng Jalan Munro.

 

Daharan dina Agra

 

Visa India Online Food di Agra

 

Agra kasohor pikeun sababaraha barang-barang tuang, sapertos Petha, anu amis anu didamel waluh, sareng tiasa dipanggihan di Sadar Bazar, Dholpur House sareng Hari Parvat; Dalmoth, nyaéta campuran lada sareng asin tina kacang-kacangan sareng kacang, teras tiasa dipendakan di Panchi Petha sareng Baluganj; sagala rupa boneka Parathas; Bedhai sareng Jalebi, nyaéta jalanan di Agra; sareng Chaat, anu utamina kasohor di Agra, sareng Chaat pangsaéna tiasa dipendakan di Chaat Wali Gali di Sadar Bazar. Ieu sababaraha katuangan ageung di Agra yén anjeun pasti kedah nyobian nalika ngadatangan kota.

 

Upami anjeun ngarencanakeun ngadatangan India, anjeun tiasa ngadaptar pikeun Visa India online online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi anjeun kedah ngahubungi bantosan kami pikeun dukungan sareng pitunjuk.      

Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet nganjang pantai di India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun India Visa Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun gaduh mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.