Visa India - Ngamutahirkeun Coronavirus

30 April 2021

Kamentrian Dalam Negeri (MHA) ngagaduhan dipugar fasilitas visa éléktronik (e-visa) pikeun urang asing ti 156 nagara, anu badé didatangan India pikeun tujuan bisnis, konperénsi, sareng alesan médis, kalebet dina kasus pangunjung médis. E-visa pikeun turis henteu acan tiasa dibalikeun deui.

13 Maret 2020 - Naséhat: Larangan sareng Visa berhubungan sareng COVID-19

Dina suprési sadaya penasihat saméméhna anu dikaluarkeun dina masalah ieu larangan visa anu handap pikeun dikaluarkeun.

  1. Sadaya visa anu aya anu dikaluarkeun ka warga nagara ti mana waé anu dikaluarkeun pikeun Diploma, Pejabat, UN / Organisasi Internasional, Pakasaban, visa Proyék nangtung ditunda dugi ka 15 April 2020. Ieu bakal berkuatna ti 1200 GMT dina tanggal 13 Maret 2020 di palabuhan. miang tina urang asing pikeun perjalanan maju ka India.
  2. Visa sadayana asing anu di India tetep sah. Aranjeunna tiasa ngahubungi FRRO / FRO anu pangcaketna ku modul e-FRRO kanggo péngkolan / konvérsi visa atanapi masihan jasa konsular upami aranjeunna milih.
  3. Fasilitas perjalanan gratis Visa anu dipasihkeun ka anu gaduh kartu OCI kedah disimpen dina abeyance dugi ka tanggal 15 April 2020. Ieu bakal berkuatna ti 1200 GMT dina tanggal 13 Maret 2020 di palabuhan uih ti mana urang asing pikeun perjalanan maju ka India.
  4. Sakur nagara asing anu badé angkat ka India kusabab alesan anu pikaresepeun tiasa ngahubungi Misi India caket pikeun visa seger.
  5. Sadaya wisatawan anu sumping, kalebet warga negari India dugi ti tujuan anu mana waé sareng nganjang ka China, Italia, Iran, Républik Korea, Perancis, Spanyol sareng Jerman dina atanapi saatos 15 Pebruari 2020 bakal dikaluarkeun kanggo waktos minimum 14 dinten. Ieu bakal berkuatna tina 1200 GMT dina tanggal 13 Maret 2020 di palabuhan pamisahan wisatawan sapertos kitu.
  6. Lalu lintas internasional ngalangkungan wates darat bakal dibatesan pikeun Checkpost Imigrasi anu ditunjuk kalayan fasilitas saringan médis anu teguh. Ieu bakal dibéjaan sacara misah ku Kamentrian Dalam Negeri.
  7. Nasional India ayeuna di luar negeri disarankan pikeun nyegah perjalanan henteu penting. Kieu waé ieu dilaporkeun yén aranjeunna tiasa dikarantina pikeun periode minimum 14 dinten dina datangna di India.
  8. Kabeh warga India kuat disarankan pikeun nyegah sadaya perjalanan henteu penting di luar negeri. Deui dina uihna tiasa dipasihkeun ku karantina pikeun periode minimum 14 dinten.

Ngapdét - 9 Maret 2020

Peringatan: Perjalanan sareng Visa watesan anu dicirikeun sareng COVID-19

Sadaya normal (stiker) Visas / e-Visa (cacah VoA pikeun Jepang sareng Koréa Kidul) beunang ka warga negari Itali, Iran, Koréa Kidul, Jepang sareng masihan dina 03.03.2020 pisan anu paling anyar sareng anu henteu acan lebet ka India, nangtung ditunda . Warga jauh sapertos henteu tiasa asup ka India ti mana-mana Titik Cék Imigrasi Seaport. Saha anu ngabutuhkeun pikeun angkat ka India kusabab alesan anu ngayakinkeun, tiasa milarian visa énggal ti Kedubes / Konsulat India anu caket

Adat (stiker) visa / e-Visa diwenangkeun ka Kawarganagaraan Republik Tionghoa China, masihan dina taun panganyarna 05.02.2020 ditunda sateuacanna. Éta bakal tetep kakawasaan. Kawarganagaraan Cina sapertos kitu henteu tiasa ngalebetkeun India ti mana-mana Titik Cék Imigrasi Seaport. Saha anu ngaharepkeun usaha ka luar India dina kaayaan anu ngayakinkeun tiasa nerapkeun visa visa ka Kedubes / Konsulat India anu caket.

Biasa (stiker) visa / e-Visas disumpingan ka unggal nagari terpencil anu nuju ka Republik Pejuang China, Iran, Italia, Koréa Kidul sareng Jepang dina atanapi saatos 01.02.2020, sareng anu teu acan asup India nangtung ditunda. Kawarganagaraan luar sapertos henteu tiasa ngalebetkeun India ti mana-mana Titik Cék Imigrasi Seaport. Saha anu meryogikeun usaha kaluar ka India dina kaayaan anu ngayakinkeun tiasa nerapkeun visa énggal ka Kedubes / Konsulat India anu caket.

Perwakilan, otoritas PBB sareng badan Internasional anu sanés, KTP anu sanés di luar negeri India (OCI) sareng Kartu Aircrew ti luhur nagara-ayeuna dikaluarkeun tina watesan anu aya dina jalur. Janten kitu waé, saringan klinisna wajib.

Sadaya warga nagara terpencil sareng India anu angkat ti India ti mana-mana palabuhan diperyogikeun pikeun ngagunaan struktur citakan diri anu leres (cacah titik minat individu sapertos telepon telepon sanésna. Alamat di India) sareng sajarah perjalanan, ka otoritas Kaséhatan sareng otoritas Imigrasi di sadaya palabuhan. .

Wisatawan (jauh sareng India) sanés ti anu dipasrahkeun, nunjukkeun langsung atanapi ngalangkungan sambungan ti China, Korea Kidul, Jepang, Iran, Italia, Hong Kong, Macau, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Nepal, Thailand, Singapura sareng Taiwan kedah ngalaman klinis saringan di palabuhan wétan ka India.


Ngapdét - 4 Maret 2020

Konsultasi perjalanan Kamentrian India

  1. Sadaya Visa sareng e-Visa biasa (kalebet Visa dina Kadatangan pikeun Jepang sareng Koréa Kidul) dipasihkeun ka warga nagara Italia, Iran, Koréa Kidul, Jepang sareng dikaluarkeun dina atanapi sateuacan 3 Maret sareng anu teu acan lebet India, tetep ditunda kalayan pangaruh langsung .
  2. Visa rutin sareng e-Visa dipasihkeun ka sadaya warga nagara foriegn anu parantos ngumbara ka Républik Masarakat Tiongkok, Iran, Italia, Koréa Kidul sareng Jepang dina atanapi saatos Pébruari 1, sareng anu teu acan lebet ka India ditunda pangaruhna teu kaétang.

Statistik - India ngagaduhan 6 kasus positif dimana 3 anu parantos aya pulih.

Samentawis éta Perdana Menteri India Narendra Modi parantos ngadesek supaya teu panik sareng parantos aya ulasan éksténsif pikeun persiapan Coronavirus.
Update Coronavirus Perdana Menteri Modi
https://twitter.com/narendramodi/status/1234762637361086465


Update - 27 Pebruari 2020

Coronavirus tiasa diatur. Éta masih sumebar di luar Cina. Panyekel Visa Wisata India sareng Panyekel Visa Bisnis India aman pikeun ngumbara di nagara éta. Pembaruan dina 26th Pébruari 2020 ku Organisasi Kaséhatan Dunya parantos nyatakeun India janten nagara anu aman pikeun ngumbara. Upami anjeun parantos sumping ka Cina nembé, maka anjeun tiasa naroskeun perkawis éta salami prosés aplikasi pikeun Indian Visa Online (eVisa India).


Update - 14 Pebruari 2020

Apdet Coronavirus

Dina raraga ngalindungan India tina naon waé dampak pikeun wisatawan atanapi penduduk lokal, Pamaréntah India parantos ngumumkeun pembatalan India Visa Online (eVisa India) pikeun sémah Tionghoa. Aya saloba 24 nagara di luar Cina anu parantos kadaptar kasus Coronavirus.

Aya ngan tilu kasus koronavirus panumpang India ti nagara kidul Kerala. Pamaréntah India nyandak ukuran anu ketat, diwatesan dina kapal pesiar Intan Putri. Katiluna pulih sareng parantos dikaluarkeun salami 14 dinten di bumi.

Pamaréntah India parantos nyandak langkah-langkah proaktif pikeun ngungsi leuwih ti 600 urang India anu tinggal di pusatna Coronavirus, Wuhan - Cina. Kaayaan séwang-séwangan dipantau di pangkalan unggal dinten sareng jalma-jalma aya 600 tambah warga India ti China mangrupikeun karantina di pusat Layanan Médis Angkatan Bersenjata India.

Pamaréntah India ngalaksanakeun langkah-langkah proaktif di sadayana bandara pikeun karawuhan pikeun mana waé anu ngumbara anu nunjukkeun gejala flu.

Fasilitas pangujian lab pikeun Coronavirus di India sareng Cina Bound Travel Advisory

Déwan Panaliti Médis India parantos nyetél fasilitas pikeun nguji Coronavirus ka sakuliah nagara. Wisatawan ogé disarankan henteu nganjang ka Cina pikeun nyegah panyebaran panyakit. Henteu ampir teu aya koronavirus di India.

Nu datang ti Cina ka India TEU diidinan komo lamun éta panumpang ngalamar Visa kertas Visa ka India atanapi eVisa India (éléktronik India Visa Online), éta parantos ditunda sareng dibatalkeun pikeun warga Cina.

Visa India, Teu aya Coronavirus di India

Nu datang ngariung ka India kusabab kaamananna dibandingkeun sareng tujuan wisata sapertos Australia, Indonesia, Thailand, Vietnam sareng Jepang anu parantos aktip sareng nambihan kasus coronavirus. Kusabab kasalametan, tindakan anu leres, keterlibatan pamaréntah aktif sareng kerjasama kerjasama bandara sareng badan wisata teu aya kasus coronavirus di India. India nyaéta anu paling siap sareng siap nagara pikeun nganyakeun wabah coronavirus. Wisatawan paling aman di India dina usum pariwisata ieu.

Kami hoyong ngabagéakeun anjeun ka India sareng kanggo sababaraha penjelasan anu ngahubungi kami Meja Pitulung India Visa.

Anjeun tiasa pariksa hak pikeun nerapkeun dina situs wéb ieu, warga langkung ti 180 nagara tiasa nerapkeun Formulir Aplikasi Visa India online.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.