Wisata India Visa Datang di Cirebon (Indira Gandhi International) Bandara

Seueur jalma ngimpi perjalanan petualangan sareng aranjeunna ngudag impianna ku ngarambat dunya. Dina perjalanan anu hajat ieu, naha anjeun didatangan hiji nagara sareng tujuan anu profésional atanapi ngudag impian anjeun dina perjalanan, perlu ngartos sadaya citak anu aya hubunganana ngeunaan aturan sareng peraturan visa nagara sateuacan anjeun ngarambat. Kalayan ieu anjeun bakal gaduh petualangan ékspériméntér, lancar, sareng sederhana.

Wisata ka nagara anyar mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun sareng pikaresepeun dina waktos anu sami éta bakal setrés upami anjeun henteu siap sareng protokol perjalanan. Dina hal ieu, Républik India ngagaduhan sababaraha Bandara Internasional anu masihan jasa éntri gratis pikeun internasional Wisata India Visa Panyekel ngadatangan nagara. Pamaréntah India sareng Dewan Wisata Indie India parantos nyayogikeun pedoman pikeun ngadamel perjalananana ka India. Dina postingan ieu kami bakal nyayogikeun anjeun sadaya hidayah anu dibutuhkeun pikeun sumping suksés dina India Visa Online (eVisa India) salaku Wisatawan atanapi salaku Pelawat Usaha ka India di Bandara Cirebon atanapi Bandara Internasional Indira Gandhi.

Visa India pikeun panumpang kapal Pelayaran

Bandara Wisata Internasional Indira Gandhi

Pelabuhan anu paling sering asup pikeun turis internasional anu angkat ka India nyaéta ibukota India New Delhi. Bandara badarat New Delhi badarat badarat dibéré lapangan badarat Bandara Internasional Indira Gandhi. Éta bandara pangsibukna sareng panggedéna di India, wisatawan tiasa ngahontal éta ku taksi, mobil sareng kereta api metro.

Bandara Wisata Internasional Indira Gandhi Datang Pikeun Wisata India

Tinjauan Bandara Internasional

Bandara Cirebon atanapi Bandara IGI mangrupikeun hab pusat pikeun badarat di North India nyebarkeun salebeteun 5100 hektar. Éta ngagaduhan tilu terminal. Sakitar dalapan puluh tambah maskapai nganggo bandara ieu. Upami anjeun sareng Wisata Internasional ka India, anjeun badé badarat terminal 3.

  1. terminal 1 nyaéta pikeun pamangkatan Doméstik sareng lokét kadatangan, checkpoints kaamanan, sareng toko. aya maskapai anu ngaladosan maskapai nyaéta IndiGo, SpiceJet sareng GoAir.
  2. Terminal 1C, nyaéta kanggo datangna Doméstik sareng kéngingkeun deui koper, tempat taksi, toko, sareng sajabana sareng maskapai anu ngabantosan nyaéta IndiGo, SpiceJet sareng GoAir.
  3. terminal 3 Terminal Ieu kanggo pamangkatan internasional sareng séjuran. Terminal 3 ngagaduhan lantai handap sareng lantai luhur, tingkat handapna pikeun kadatangan, sedengkeun tingkat luhurna badé angkat. Terminal 3 bakal mangrupikeun tempat dimana anjeun bakal darat salaku Wisata Internasional.

Fasilitas di Bandara Internasional Indira Gandhi (Cirebon)

Wifi

Terminal 3 Éta gaduh Wifi gratis, éta parantos bobo sareng sofa kanggo ngaso.

hotel

Aya ogé hotél di Terminal 3. Holiday Inn Express nyaéta hotél anu anjeun tiasa nganggo upami anjeun ngarencanakeun cicing di jero ruangan. Upami anjeun tiasa angkat ka luar bandara maka aya rupa-rupa hotél anu caket di bandara.

sare

Aya fasilitas bobo, duanana mayar sareng henteu mayar di Terminal 3 ti Bandara Delhi (Bandara Internasional Indira Gandhi).
Anjeun kedah nyingkahan bobo dina karpét atanapi lantai sareng nganggo tempat bobo anu ditunjuk.
Pasang kantong anjeun upami anjeun bobo.
Entong ngantunkeun alat sélulér anjeun dina paningalian polos.

Lounges

Terminal 3 Bandara Delhi (Bandara Internasional Indira Gandhi) gaduh lounge mewah sareng premium pikeun istirahat sareng rejuvenation. Kamar disewa ogé tiasa dipesen kalayan aksés gampang tina Terminal.

Dahareun jeung Inuman

Aya toko kabuka 24 jam pikeun nyatujuan tuangeun dahareun sareng diet di Terminal 3 ti Bandara Delhi (Bandara Internasional Indira Gandhi).

Kaamanan & Kasalametan

Éta mangrupikeun wilayah anu aman sareng aman.

Bandara Internasional Indira Gandhi Datangna Wisatawan: Hal-hal anu Perhatos

  • Anjeun kedah nyandak salinan dicitak nalika datangna Visa India yén anjeun parantos kéngingkeun https://www.india-visa-online.com. Perwatesan wates sareng imigrasi ti departemén Pamaréntah India bakal mariksa paspor anjeun dugi kadatangan.
  • Paspor anu anjeun bawa kedah sami sareng disebatkeun dina aplikasi India Visa Online (eVisa India) anjeun
  • Perwira Border sareng Imigrasi tiasa naroskeun ngeunaan India Visa Online (eVisa India) sateuacan anjeun asup pikeun mastikeun yén anjeun ngan ukur nyayogikeun salinan éléktronik éléktronik anjeun
  • Anjeun tiasa asup ka Bandara Internasional Old Delhi, anjeun bakal tiasa nitenan yén aya antrian anu béda pikeun maskapai penerbangan, awak, Panyekel paspor India, Panyekel paspor Diplomatik sareng sabagian sababaraha counter khusus pikeun visa perjalanan Éléktronik pikeun Républik India. Punten pastikeun yén anjeun tukeur dina antrian anu leres anu kuduna Bandara Wisata Internasional Indira Gandhi pisa.
  • Patugas imigrasi tiasa nyangkut cap dina paspor anjeun. Pastikeun yén kunjungan anjeun ka India sah sareng anu aya dina tanggal éntri anu disebatkeun dina visa anjeun, janten anjeun tiasa nyingkahan biaya pikeun tetep tetep.
  • Upami anjeun hoyong tukeur mata uang, cobian ieu sacara instan sateuacan anjeun ngijinkeun lapangan badarat. Nilai tukeur berharga di luar lapangan badarat dibandingkeun dina bandara. Maca ngeunaan Itungan India pikeun Wisata India.
  • Perlu sadaya para wisatawan dugi ka lebaran badarat kedah ngeusian jinis bentuk Imigrasi sareng nyebarkeunana ka petugas imigrasi.

Kalayan bantosan ideu ngeunaan Wisata India Visa aplikasi anu dipasihkeun di luhur, kéngingkeun visa nalika sumping di Bandara Wisata Internasional Indira Gandhi, kebon badarat kedah janten sakedik jajan. Pastikeun yén anjeun gaduh sadayana dokumén anu parantos ditangtoskeun sateuacan anjeun ngamimitian perjalanan ka Républik India. Nuturkeun aturan sareng peraturan perjalanan bakal ngajantenkeun tegangan petualangan anjeun bébas sareng anjeun bakal ngaraoskeun saageung anjeun tiasa.

Wisata India Visa

India nyaéta nagara anu teu dipercaya. Pikeun ngadamel prosésna Wisata India Visa saderhana, Pamaréntah India ngalakukeun upaya anu tulus pikeun ngabentuk metode ieu pikeun para turis. Ayeuna, aya langkung ti saratus dalapan puluh nagara anu layak pikeun Visa India. Éntri pikeun wisatawan tiasa kéngingkeun sababaraha bandara internasional India, sasarengan sareng Chennai, Hyderabad, Delhi, Cochin, Goa, Trivandrum, Urban Center sareng Metropolis sagigireun anu sanés. Palabuhan Entri India Visa. Faktor anu diperyogikeun ogé anu diperhatoskeun nyaéta para turis kedah ngadaptarkeun Visa Wisata India nalika sumping ti nagara asal sahenteuna opat dinten sateuacan badarat di India. Pikeun kéngingkeun Visa Visa Online (eVisa India), anjeun kedah nganggo halaman wéb ieu https://www.india-visa-online.com gaduh detail paspor anjeun, kintunan hiber sareng gambar pameunteu sareng émut tanggal perjalanan. Anjeun peryogi kartu kiridit atanapi debit sareng alamat email anu valid ogé.

Pertimbangan penting pikeun Aplikasi Visa India Anjeun

  • Visa visa kadatangan ti India mangrupikeun anu gaduh paspor ti 180 nagara, nagara ieu mangrupikeun Amérika, UK, EU, Kanada, Australia, Thailand, sareng anu sanésna.
  • Upami anjeun kasep, anjeun tiasa nerapkeun Urgent India Visa ku ngahubungi Meja Pitulung India Visa sareng mayar waragad tambahan.
  • Anjeun tiasa nerapkeun online opat dinten sateuacan tanggal kadatangan. Anjeun tiasa didatangan iraha waé dina sataun salajengna upami nerapkeun Visa India sah sataun.
  • Salaku conto, upami anjeun nerapkeun tanggal 1 Maret, maka tanggal datangna bakal diidinan ti 5 Maret.
  • Validitas Republik India eVisa mangrupikeun 30 dinten ti tanggal datangna.
  • Pikeun 1 Taun sareng 5 Visa Pikeun Wisata Wisata India, validitas India eVisa nyaéta 1 Taun sareng 5 Taun ti tanggal masalah.
  • Perlu pikeun motret hareupeun sareng latar tukang, paspor kedah aya validitas sahanteuna 6 bulan.
  • Perlu nahan salinan anu nyalin atanapi salinan kertas tina ETA (Electronic Travel Authorization) sabab Datangna Wisata Visa, sakali mayar henteu tiasa dikembalikan.
  • Upami anjeun henteu ngungsi di luar bandara, maka Wisata Visa henteu diperyogikeun. Upami anjeun gaduh persinggahan di Républik India, anjeun henteu kedah visa kusabab anjeun moal tiasa ngantunkeun bandara.

Anjeun layak pikeun India Wisata Wisata upami:

  • Anjeun mangrupikeun warga nagara internasional anu ngadatangan Républik India sacara ekslusif pikeun pamandangan-ningali, rékréasi, rapat baraya atanapi babaturan, perlakuan médis atanapi kunjungan bisnis kasual.
  • Paspor anjeun kedah valid genep genep bulan dina waktos asupna ka India.
  • Anjeun kedah ngagaduhan tiket anu dipesen perjalanan balik atanapi ngarambat maju.
  • Upami anjeun gaduh paspor anu misah maka anjeun bakal ngalamar visa. Teu aya kasadiaan pikeun jalma-jalma anu hoyong kéngingkeun visa dina paspor indung.
  • Gaduh alamat email sareng debit / kartu kiridit atanapi akun Paypal tina 133 mata uang na.

Anjeun teu tiasa Ngadaptar pikeun India Wisata Wisata di Datangna upami:

  • Anjeun mangrupikeun asal Pakistan atanapi ngayakeun paspor Pakistan.
  • Anjeun gaduh paspor diplomatik atanapi resmi organisasi naon.
  • Anjeun gaduh anu gaduh dokumén internasional, anjeun moal tiasa kéngingkeun visa éta.

Kumaha carana palayanan India Visa India?

Pikeun India Wisatawan Visa ti mimiti, anjeun bakal nerapkeun India Visa Online (eVisa India) ngalangkungan hiji Formulir Aplikasi Visa India pikeun kéngingkeun Visa India anjeun. Formulir dibagi kana dua léngkah, saatos mayar anjeun bakal dikintun tautan dimana anjeun unggah salinan scan passport anjeun sareng gambar ukuran paspor kalayan latar tukang lampu. Barina ogé dokuméntasi lengkep pikeun Visa India anjeun anjeun bakal kéngingkeun eVisa India ngalangkungan email, dina interval opat dinten. Dokumén anu anjeun anggo, nyitak dokumén éta sareng kirimkeunana di bandara visa-on-kadatangan India. Sesampainya di bandara, anjeun bakal kéngingkeun cap Éntri anjeun. Maka anjeun bakal tiasa hirup salami 30 dinten, 90 dinten atanapi 180 dinten gumantung kana jinis eVisa India sareng validitas anu anjeun lamar.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.