Proses Aplikasi Visa India

kasang tukang

Proses Aplikasi Visa India

Formulir Aplikasi India Visa mangrupikeun bentuk makalah dumasar kana 2014. Ti saprak éta, seuseueurna wisatawan sareng nguntungkeun manpaat prosés lamaran online. Patarosan umum ngeunaan Aplikasi Visa India, ngeunaan saha anu kedah ngalengkepan éta, inpormasi anu diperyogikeun dina aplikasi, lilana pikeun ngalengkepan, sagala prasyarat, syarat eligibility, sareng panduan metode pembayaran parantos disayogikeun sacara rinci dina hal ieu link.

Proses Aplikasi Visa India

Aya léngkah-léngkah anu aya di handap dina prosés Aplikasi Visa India:

  • Léngkah 1: Anjeun ngalengkepan Formulir Aplikasi Visa India.
  • Léngkah 2: Anjeun nyieun pamayaran nganggo salah sahiji 135 duit nganggo Kartu Kredit, Kartu Debit, Cék, Dompet, Paypal gumantung nagara anjeun.
  • Léngkah 3: Anjeun nyayogikeun inpormasi tambahan anu diperyogikeun.
  • Lengkah 4: Anjeun gaduh Visa India éléktronik online (eVisa India).
  • Lengkah 5: Anjeun angkat ka bandara.


Kacuali: Dina sababaraha kasus leutik kami tiasa ngahubungi anjeun salami Proses Aplikasi Visa India sapertos nalika anjeun kaleungitan paspor anjeun, diterapkeun deui visa nalika anjeun ayeuna Visa India masih sah, atanapi pikeun nanyakeun langkung seueur ngeunaan tujuan kunjungan anjeun sakumaha anu diperyogikeun ku Kantor Imigrasi Pamaréntah India.
Catetan 1: Teu aya tahapan prosés aplikasi anjeun diperyogikeun ka Komisi Tinggi India atanapi Kadutaan India.
Catetan 2: Anjeun kedah TIAR ka bandara dugi ka hasil India Proses Aplikasi Visa parantos diputus. Dina kaseueuran kasus hasilna hasil kalayan status GRATED.

Naon rinci anu diperyogikeun dina Formulir Aplikasi Visa India?

Rincian pribadi, Rincian Passport, Character sareng detail pelanggaran kriminal anu sateuacanna sateuacan mayar.
Saatos mayar parantos dilakukeun, detail tambahan diperyogikeun gumantung kana jinis Visa anu anjeun angkat sareng durasi visa. Bentuk Aplikasi Visa India robah dumasar kana jinis sareng durasi visa anjeun.

Naon prosesna kanggo nyandak hiji Visa India?

Prosésna nyaéta nerapkeun online, ngadamel pambayaran, nyayogikeun rinci tambahan. Sakur detil tambahan anu dibutuhkeun ku anjeun bakal dipénta dina email anu anjeun ngadaptarkeun dina wéb ieu. Anjeun tiasa aman masihan rinci tambahan ku ngaklik tautan dina email.

Naha Visa India ngabutuhkeun rinci kulawarga kuring salaku bagian tina Formulir Aplikasi Visa India?

Saatos ngadamel detail kulawarga pamayaran, salaki sareng kolotna rinci bakal diperyogikeun dina kalolobaan kasus.

Upami kuring sumping pikeun Usaha ka India, naon rinci anu diperyogikeun ku India Application Formula Visa ti kuring?

Upami anjeun ngadatangan India pikeun usaha komérsial atanapi bisnis, maka anjeun bakal dipenta pikeun detil perusahaan India, nami rujukan di India sareng kartu kunjungan / kartu bisnis anjeun. Kanggo langkung jelasna ngeunaan Didatangan Vibusiness Visa di dieu.

Upami kuring sumping kanggo Perawatan Médis ka India, aya pertimbangan atanapi syarat sanés dina Formulir Aplikasi Visa India?

Upami anjeun ka ngadatangan India pikeun Perawatan médis maka serat diperyogikeun ti rumah sakit dina kop surat rumah sakit anu nyatakeun tujuan kadatangan anjeun, prosedur médis, tanggal sareng lilana cicing anjeun. Kanggo langkung jelasna ngeunaan kunjungan Visa eMedical di dieu.

Upami anjeun meryogikeun perawat atanapi petugas médis atanapi anggota kulawarga pikeun ngabantosan anjeun, maka hal anu sami ogé tiasa disebatkeun dina serat éta. A visa atikan médis oge aya.

Naon anu kuring harepan saatos ngalengkepan Aplikasi Visa India online?

Saatos Anjeun parantos nyusahkeun Formulir Aplikasi Visa India, anjeun kedah ngantosan 3-4 dinten bisnis kanggo kaputusan anu bakal dilakukeun. Kaseueuran kaputusan dilakukeun dina 4 dinten waktos sareng sababaraha dinten dugi ka 7 dinten.

Naha aya anu kedah dilakukeun saatos ngintunkeun Formulir Aplikasi Visa India?

Upami aya hal anu diperyogikeun ti anjeun, tim Bantuan Bélok kami bakal ngahubungi. Upami aya inpormasi anu salajengna anu dibutuhkeun ku Patugas Imigrasi Pamaréntah Hindia, maka tim méja kami bakal ngahubungan sareng anjeun ku email dina conto anu munggaran. Anjeun teu kedah nyandak tindakan.

Naha anjeun bakal ngontak kuring saatos kuring nyerahkeun Aplikasi Visa India kuring?

Kami moal naros anjeun dina kalolobaan kasus tapi pikeun ngintunkeun hasil Angkat India Visa Diasihan anjeun. Kami moal ngahubungi anjeun sadaya kasus.

Dina persentase leutik / minoritas kasus kami tiasa ngahubungan anjeun upami poto pameunteu henteu jelas sareng henteu sasuai sareng Pangabutuh Foto Visa India.

Kumaha upami kuring hoyong ngarobih inpormasi di Formulir Aplikasi Visa India saatos kiriman?

Upami anjeun sadar yén anjeun ngagaduhan kasalahan dina aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami Bantuan Bélok. Gumantung kana tahap anu aplikasi anjeun aya, panginten tiasa dilakukeun kanggo ngarobih detailna.

Naha abdi tiasa ngarobih Visa Pelancong abdi ka Business Visa sabalikna saatos ngeusian Bentuk Aplikasi India Visa?

Saatos Formulir Aplikasi Visa India parantos dikintunkeun, anjeun tiasa ngahubungan dina Bantuan Bantu kami, biasana upami pamundut anjeun langkung ti 5-10 jam saatos ngirim aplikasi, éta bakal kasep salaku pitunjuk umum. Nanging, anjeun tiasa ngahubungan dina Bantuan Pitulung kami sareng aranjeunna tiasa mertimbangkeun modifikasi aplikasi anjeun.

Mastikeun yén potret anjeun nyayogikeun syarat ieu sakumaha anu diperyogikeun ku Pamaréntah India. Salin salinan paspor anjeun ogé kedah jelas tur dibaca, terang teuing, kabur, poék teuing, dipotong, bising, bising, gambar nganggo lampu kilat moal bakal ditampi pikeun paspor scan.

Baca leuwih seueur tentang Pangabutuh Foto Visa India.

Baca leuwih seueur tentang Syarat Paspor India Visa.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.