Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan syarat India Visa pikeun kapal Pelayaran

Visa India pikeun panumpang kapal Pelayaran

Pamaréntah India geus nyieun pisan gampang pikeun Kapal pesiarpanumpang ngajajah terasrasakeun India. Anjeun tiasa milarian terang ngeunaan sadaya syarat Visa India Online (eVisa India) dina halaman wéb ieu https://www.india-visa-online.com. Pelancong mangrupikeun petualangan anu hadé, upami petualangan ieu dicampur sareng kapal kapal pesiar, maka anjeun ogé hoyong ngajajah India nalika kapal pesiar kapal di palabuhan India.

Wisatawan, anu hoyong ningali dunya ngalangkungan lensa kapal laut, Républik India ngajantenkeun tujuan anu panas. Sababaraha turis sadar yén iinditan ku parahu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabayangkeun seueur nagara anu saé ieu tibatan anu aranjeunna tingali dina cara anu sanés. Éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun kéngingkeun pelesiran ti seueur pantai sareng tujuan anu sanés pikeun ningali planét anu nganggo kapal laut. Pikeun ieu Républik India nyederhanakeun prosedur ijin imigrasi pikeun palancong sareng nyayogikeun aranjeunna padika anu ramah sareng henteu repot saatos aranjeunna ngamimitian atanapi badarat ti panumpang kapal pelayaran di palabuan India. Aya seueur palabuan laut di India anu ngagaduhan Visa India diijinkeun lebet. Tingali kana daptar kapal laut pikeun asup otorisasi ka anu nyekel India Visa.

Wisata India Visa Cruise Diperyogikeun: Panumpang kapal pelayaran ogé butuh Visa India

Pariwisata anu badé nganjang India ngalangkungan tur pelayaran tiasa nerapkeun Visa India Online (eVisa India). Kapal pesiar maranéhanana angkat ti nagara asal anjeun sareng bakal lirén di palabuan salajengna sabab henteu ngagaduhan pilihan anu sanés. Palabuan panumpang kapal pesiar India aya di Mumbai, Chennai, Cochin, Mormugao, sareng New Mangalore dugi ka taun 2020. Tingali kana daptar pikeun tetep mutahir di kapal laut pikeun asupna resmi ka Visa Pelancong.

Nanging, panawaran pikeun Visa India mangrupikeun prosedur anu gampang kusabab para turis ngagaduhan fasilitas tawaran online sateuacan dipesen pikeun kapal pesiar atanapi saatos mesen kapal pesiar. Hiji-hijina hal anu hoyong dilakukeun para turis nyaéta ngalebetkeun inpormasi anu leres dibarengan dokuménna. Dokumén anu anjeun kedah gaduh nyaéta:

  • Ngan dibutuhkeun dina pormat éléktronik, sapertos poto anu dicandak tina telepon sélulér anjeun.
  • Paspor anjeun anu valid.
  • Paspor Éta kedah diropéa validitas genep bulan sareng tanggal kadatangan.
  • Paspor kedah biasa sareng henteu resmi atanapi Diplomatic atanapi Refugee.
  • Metode pembayaran sapertos, Mastercard, Visa, Diners, AMEX, Paypal sareng saterasna.
  • Poto anjeun anu cocog sareng spésifikasi dina aplikasi. Kaseueuran poto ukuran paspor tiasa dilakukeun. Kirim surélék Meja Pitulung Visa India kami sareng aranjeunna bakal ngalereskeun potret kanggo Anjeun. Pangabutuh Foto Visa India kedah tepang
  • Poto halaman biografi pribadi paspor anjeun, sareng unggal gambar sareng inpormasi pribadi. Syarat Paspor India Visa kedah tepang
  • Rincian lengkep ngeunaan perjalanan anjeun, di nagara anjeun sareng ti India.
  • anjeun DIA diperyogikeun ngadatangan Kedutaan India atanapi kantor pamaréntahan Pamaréntah India.

Lajeng, anjeun klik tombol anu dikintunkeun, anjeun bakal nampi email kapal pesiar visa wisata India anjeun ti perusahaan dina interval 1-4 dinten bisnis.

Naon anu kudu dilakukeun lamun Seaport Henteu aya dina Daptar anu Diwenangkeun?

Panumpang kapal pelayaran anu aya di palabuan pelayaran, dina hal naon waé anu dieureunkeunana di palabuhan naon waé sareng aranjeunna mendakan yén aranjeunna henteu sumping di palabuhan anu sah pikeun asupna maka aranjeunna deui nyungkeun kertas atanapi visa konvensional ka India ti nagara asal. Ieu tiasa dilakukeun ku ngalamar visa standar atanapi visa kertas. Wisatawan tiasa kéngingkeun ngalebetkeun dokumén ku mail deui anu tiasa ditepikeun ku palancong kira-kira waktos pesenan kapal pelayaran. Anjeun tiasa parios sareng agén perjalanan anjeun naha anjeun kedah kéngingkeun Visa Wisata India sateuacan atanapi saatos mesen kapal pesiar. Sakali éléktronik Visa India dibales (eVisa India) maka éta henteu tiasa kéngingkeun sareng henteu dibatalkeun).

Naon aturan anu upami anjeun gaduh langkung ti dua Stops di India Seaport?

Ieu mangrupikeun hal anu penting pisan sareng urang kedah pokus kana poin ieu kalayan ati-ati sareng musyawarah. Upami pelayaran anjeun nyiptakeun langkung ti dua titik di palabuan laut India, maka tilu puluh dinten Wisata India Visa Cruise Ship moal valid pikeun wisata anjeun. Upami kasus éta cocog sareng anjeun maka anjeun kedah ngadaptar a Wisata Visa 1 Taun. Perhatoskeun yén unggal perhentian bakal ngalibatkeun persetujuan di palabuhan ku staf Perbatasan Imigrasi India sateuacan anjeun lebet sareng Visa Online India (eVisa India). Hal anu bijaksana nyaéta anjeun kedah terang rencana perjalanan anjeun lengkep ngeunaan palabuhan kadatangan anjeun sareng ngagaduhan inpormasi lengkep sateuacan anjeun ngamimitian perjalanan. Anjeun tiasa ogé ngahubungi calo anjeun atanapi perusahaan jalur pesiar pikeun detil anu aya hubunganana sareng halte di India. Nyaho sadaya halteu anjeun, sareng ngalamar visa anu pas tiasa nyegah seueur setrés salami waktos pakansi di India. Pamaréntah India paduli ngeunaan karaharjaan wisatawan sareng hoyong ngajantenkeun pangalaman anjeun sakumaha mulus mungkin.

Seaport: Inpormasi biometric

Pamaréntah India ngamungkinkeun inpormasi biometri ti panumpang kapal pelayaran iraha aranjeunna nganjang ka India. Nanging, metoda ieu kumaha waé waktosna lami teuing pikeun panumpang kapal laut, sababaraha di antawis aranjeunna kaleungitan tempat ningali salaku hasilna nangtung dina garis. India parantos ngagantungkeun panangkepan data biometrik ngeunaan panumpang kapal laut saatos Hawa Taun Anyar 2020, sareng investasi tambihan didamel pikeun sistem sareng parobihan parangkat lunak supados aranjeunna bakal mindahkeun panumpang na ngalangkungan metode anu langkung gancang sareng gancang.

nu Pamaréntah India nganggap turis-nais diutamaan. Éta ngajantenkeun sistem anu langkung gampil diturutan pikeun Turis supados aranjeunna tiasa nampi kalayan saé nalika liburan. Bari kéngingkeun anu leres Visa India pikeun meryogikeun pelayaran tiasa katingali matak lieur, éta kadang langsung sareng saderhana. Anjeun bakal kedah parios di palabuhan anjeun Pelancong India Visa Pelancong pikeun éta anjeun peryogi pisan waktos, utamina upami anjeun pariksa pamayaran kanggo kapal pesiar anu peryogi visa multi-Éntri ka India. Éta paling aman pikeun panawaran pikeun Visa Wisata Wisata 1 Taun. Sataun Visa Pelancong pikeun India mangrupikeun sababaraha visa Éntri.

Alternatipna, anjeun ngan ukur cek pikeun pelayaran anu peryogi Visa India Online, tibatan multi-Éntri hiji. Baktosna, anjeun kedah gaduh pengetahuan ngeunaan rancana perjalanan anjeun sareng palabuhan anu bakal anjeun kapal pesiar sareng jangkar saacanna sateuacan anjeun eVisa pikeun India.

Wisata India Visa pikeun kapal Pelayaran: Inpormasi Penting pikeun Panumpang

Nalika anjeun parantos tungtungna ngajantenkeun perjalanan anjeun ngalangkungan kapal pesiar sareng sumping sareng hiji Seaport India, hal anu kahiji anjeun kedah lakukeun nyaéta ngumpulkeun sadayana aturan hukum sareng peraturan anu dirumuskeun ku Pamaréntah India pikeun kasalametan turis. Ku pangaweruh ieu, perjalanan anjeun bakal janten setrés gratis sareng anjeun bakal ngaraosan liburan tanpa ngalanggar undang-undang atanapi kasieun denda sareng hukuman. Aya sababaraha inpormasi penting anu anjeun kedah sadar sateuacan anjeun ngarambat, sapertos:

  • Panumpang tina nagara anu cocog kedah nerapkeun minimum online 4 dinten sateuacan tanggal kadatangan. Salaku conto, upami anjeun nuju nerapkeun tanggal 1 April teras anjeun badé milih kadatangan mimiti April 5
  • Upami anjeun kasep, panawaran kanggo Visa India Urgent.
  • Teu tiasa diteangan ku Panyekel Paspor Diplomatik / Resmi sareng henteu ogé tiasa dugi ka Panyekel Dokumen Wisata Internasional.
  • Teu tiasa diteangan ku Panyekel Paspor Refugee. Anjeun peryogi Paspor Biasa.
  • Visa dina kadatangan ieu tiasa nampi anjeun dugi ka genep puluh dinten tetep di nagara India saatos anjeun sumping.
  • Teu tiasa ditingali ku jalma anu dirojong dina Parent's / Passport Garwa, nyaéta unggal jalma anu kedah ngagaduhan paspor anu kapisah.
  • Bayaran sakali dikintunkeun henteu tiasa dibayar deui.
  • Ngalamar kedah mawa salinan visa lemes sareng kertas dina datangna otorisasi datangna sareng anjeunna dina waktos perjalanan.
  • Rincian biometric tina jalma wajib ditarik di Imigrasi dina datangna di India.
  • Wisata Visa di Datangna sakali dikaluarkeun teu tiasa dilebarkeun, henteu dirobih
  • Visa Online India (eVisa India) henteu valid pikeun ngadatangan Terjaga / Terbatas sareng cantonment atanapi Wewengkon Tentara.
  • Validitas visa mimitian ti tanggal masalah pikeun wisata 1 Taun Visa.
  • Anjeun nyarankeun pikeun nerapkeun Visa Wisata Wisata 1 Taun tinimbang 30 Dinten Wisata Visa
  • Catet yén tanggal mimiti 30 Dinten Visa India dimimitian ti tanggal kadatangan, sareng henteu tanggal masalah, teu siga 1 Visa Wisata Wisata.
  • Bangsa-nagara nagara anu kaserang panyawat kudu mawa kartu vaksin muriang konéng dina waktuna datangna di India, upami henteu, aranjeunna bakal diasingkeun genep dinten saatos di India.
  • Anjeun kedah nyambungkeun halaman paspor awal
  • Anjeun bakal dipénta pikeun motrét wajah dina format digital

Pikeun ngabungkus, Pamaréntah India parantos ngalaksanakeun sababaraha léngkah pikeun ngagampangkeun Visa India pikeun panumpang kapal pelayaran dina cara gampang. Rarancangna parantos dilakukeun supados sistem anu didamel pikeun Wisata gampang kahartos. Sakali anjeun ngarencanakeun pikeun ngarambat pikeun petualangan seru anjeun kedah gaduh pangaweruh ngeunaan hukum India rinci ngeunaan aturan visa sareng peraturan. Sadaya ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngadamel perjalanan stres gratis babarengan sareng perjalanan anu nyugemakeun sareng pangalaman anu bagja.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.