Visa Usaha India

Wisatawan ka India anu niat badé milarian usaha komersil kalayan tujuan pikeun ngadamel kauntungan atanapi ngalaksanakeun transaksi komérsial kedah ngalamar Visa Usaha India dina pormat éléktronik, ogé katelah salaku e-Business Visa pikeun India.

kasang tukang

Ekonomi India ayeuna parantos diintegrasikeun sareng dunya ti saprak liberalisasi ékonomi India ti saprak 1991. India nawiskeun kaahlian tenaga kerja anu unik pikeun dunya sanés sareng gaduh ékonomi jasa ékonomi. Dina dasar kakuatan parity beuli India pangkat nomer tilu, sacara global. India ogé ngagaduhan sumber daya alam anu saé anu mikaresep gawé bareng perdagangan asing.

Ieu tiasa nangtang dina jaman baheula, pikeun ngamankeun hiji Business India Visa, anu diperyogikeun kunjungan pribadi ka Kadutaan India atanapi Komisi Tinggi India lokal sareng surat sponsor sareng undangan ti perusahaan India. Ieu sakedik parantos diteraskeun jaman baheula sareng perkenalan eVisa India. The Visa India online sayogi dina situs wéb ieu sadayana dina rintangan ieu sareng nyayogikeun prosés anu gampang sareng gampang kanggo édisi Usaha India Visa.

Ringkesan éksékutip

Wisatawan bisnis ka India layak ngalamar an Visa India online dina situs wéb ieu tanpa ngadatangan Kedutaan India lokal. Tujuan tina perjalanan kedah aya hubunganana sareng bisnis sareng komérsial sacara alami.

Visa Bisnis India ieu henteu butuh cap fisik dina paspor. Jalma anu nerapkeun Visa Usaha India dina situs wéb ieu bakal disayogikeun salinan PDF India Business Visa anu bakal dikirim sacara éléktronik ku email. Boh salinan anu alus dina Usaha India India ieu atanapi diperyogikeun kertas sateuacan diperyogikeun sateuacan penerbangan / kapal pesiar ka India. Visa anu dikaluarkeun ka para pengembara bisnis kacatet dina sistem komputer sareng henteu butuh perangko fisik dina paspor atanapi kurir paspor ka kantor Visa India.

Naon Visa Bisnis India tiasa dianggo?

Visa Bisnis India éléktronik India atanapi Vibus Visa tiasa dianggo pikeun tujuan ieu:

  • Pikeun ngajual sababaraha barang atanapi jasa di India.
  • Pikeun mésér barang atanapi jasa ti India.
  • Pikeun ngahadiran rapat téknis, rapat penjualan sareng rapat bisnis sanésna.
  • Nyetél usaha industri atanapi bisnis.
  • Pikeun tujuan ngadamel tur.
  • Pikeun nganteurkeun ceramah / s.
  • Pikeun ngarawat staf sareng nyewa bakat lokal.
  • Ngamungkinkeun partisipasi dina pameran dagang, paméran sareng pameran bisnis. Sagala ahli sareng spesialis pikeun proyék komérsial tiasa nganggo jasa ieu.
  • Sakur ahli sareng spesialis pikeun proyék komérsial tiasa ngagayuh jasa ieu.

Visa ieu ogé sayogi online salaku eVisa India ngalangkungan website ieu. Pamaké didorong pikeun ngalamar online ieu pikeun India Visa online tinimbang nganjang ka Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India pikeun genah, kaamanan sareng kaamanan.

Sabaraha lami anjeun cicing di India sareng eBusiness Visa?

Visa for Business India sah pikeun 1 Taun sareng diidinan sababaraha éntri. Tetep kontinyu salami unggal kunjungan kedah langkung ti 180 dinten.

Naon syarat pikeun India Usaha Visa?

sajaba ti syarat umum pikeun hiji Visa India online, syarat India Business Visa sapertos kieu:

  • Validitas paspor 6 bulan dina waktos asupna di India.
  • Rincian organisasi India anu keur dilongok, atanapi perdagangan adil / pameran
    • Ngaran rujukan India
    • Alamat rujukan India
    • Situs wéb perusahaan India didatangan
  • Potret rupina anu ngalamar
  • Paspor scan salinan / poto anu dicandak tina telepon anjeun.
  • Kartu Usaha atanapi Email Tanda tina ngalamar atanapi Surat Undangan.

Baca langkung seueur ngeunaan Syarat Visa Bisnis.

Naon hak istimewa sareng atribut bisnis India Visa?

Ieu aya mangpaat tina Visa Usaha India:

  • Éta ngamungkinkeun pikeun tetep kontinyu dugi ka 180 Dinten dina Visa Bisnis India.
  • Visa Bisnis India sorangan sah pikeun 1 Taun.
  • Visa Bisnis India mangrupikeun sababaraha éntri Visa.
  • Anu nyekel tiasa ngalebetkeun India tina salah sahiji 28 bandara sareng 5 kapal laut. Tingali daptar lengkep di dieu.
  • Panyekel Usaha India Visa tiasa kaluar ti India ti mana-mana Catatan Imigrasi anu disatujuan (ICP) anu disebatkeun di dieu. Tingali daptar lengkep di dieu.

Wates Visa Usaha India

Halangan di handap ieu dilarapkeun pikeun Visa Bisnis India:

  • Visa Bisnis India sah ngan ukur 180 dinten tetep di India.
  • Ieu mangrupikeun sababaraha éntri Visa sareng valid kanggo 365 dinten / 1 Taun ti tanggal terbitan. Teu aya deui waktos anu langkung pondok sapertos 30 dinten atanapi waktos panjang sapertos abu 5 atanapi 10 taun.
  • ieu jenis visa teu bisa dirobih, teu tiasa dibatalkeun sareng henteu manjang.
  • Ngalamar tiasa dipenta pikeun méré bukti dana anu cekap pikeun ngadukung diri salami tinggal di India.
  • Ngalamar tiasa dipenta pikeun nyayogikeun tiket onward atanapi tiket uih deui di Visa Usaha India.
  • Sadaya pelamar kedah ngagaduhan paspor Biasa, jenis resmi resmi, paspor diplomatik henteu katampa.
  • Visa Bisnis India henteu valid pikeun ngadatangan wilayah anu dilindungi, diwatesan sareng wilayah cantonment militér.
  • Upami paspor anjeun kadaluwarsa kirang ti 6 sasih ti tanggal éntri, anjeun bakal dipenta pikeun nganyarikeun paspor anjeun. Anjeun kedah gaduh 6 bulan validitas dina paspor anjeun.
  • Sabalikna anjeun henteu kedah nganjang ka kadutaan India atanapi Komisi Tinggi India pikeun perangko ngeunaan India Business Visa, anjeun peryogi dua halaman kosong dina paspor anjeun janten petugas Imigrasi tiasa nempatkeun cap kanggo miang di bandara.
  • Anjeun teu tiasa sumping ku jalan ka India, anjeun diidinan asup ku Air and Cruise dina Visa Bisnis India.

Kumaha carana Pamayaran kanggo Usaha India Visa (eBusiness India Visa) dilakukeun?

Wisatawan bisnis tiasa ngadamel pamayaran kanggo India Visa for Business nganggo cek, Card Debit, Kartu Kredit atanapi a PayPal Akun.

Syarat wajib pikeun Usaha India India nyaéta:

  1. Paspor anu sah pikeun 6 bulan ti tanggal kadatangan mimiti di India.
  2. ID Email anu fungsional.
  3. Nilik tina Kartu Debit atanapi Kartu Kredit atanapi Paypal kanggo pamayaran aman online dina situs wéb ieu.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo Usaha India Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.