Wisata India Visa

Wisatawan ka India anu maksadna ningali-ningali / rekreasi, pendak sareng rerencangan sareng baraya atanapi Program Yoga Term pondok kedah ngadaptar pikeun Visa Wisata India dina format éléktronik, ogé katelah eTourist Visa pikeun India.

Wisatawan Visa pikeun India sayogi pikeun jalma anu sumping anu badé nganjang India kanggo henteu langkung ti 180 dinten (saratus dalapan puluh dinten) dina hiji waktos.

Ringkesan éksékutip

Wisatawan ka India layak ngalamar an Visa India online dina situs wéb ieu tanpa ngadatangan Kedutaan India lokal. Tujuan tina perjalanan kedah henteu komersil sacara alami.

Visa Pelancong India ieu henteu butuh cap fisik dina paspor. Jalma anu nerapkeun Visa Pelancong India dina situs wéb ieu bakal disayogikeun salinan PDF Indian Tourist Visa anu bakal dikirim sacara éléktronik ku email. Baktos salinan salinan Wisatawan India ieu atanapi présipsi kertas diperyogikeun sateuacan angkat dina penerbangan / kapal pesiar ka India. Visa anu dikaluarkeun ka para wisatawan dirékam dina sistem komputer sareng henteu butuh cap fisik dina paspor atanapi kurir paspor ka kantor India Visa.

Naon anu bisa dianggo pikeun Wisata India Visa?

India Wisata Visa atanapi Visa eTourist tiasa dianggo pikeun tujuan ieu:

  • Perjalanan anjeun kanggo rekreasi.
  • Perjalanan anjeun kanggo ningali.
  • Anjeun badé nepungan anggota kulawarga sareng baraya.
  • Anjeun ngadatangan India pikeun tepang réréncangan.
  • Anjeun ngadatangan Program yoga / e.
  • Anjeun hadir kursus anu henteu langkung ageung 6 sasih waktos sareng kursus anu henteu masihan gelar gelar atanapi sertipikat diploma.
  • Anjeun sumping hiji kerja sukarelawan salami dugi ka 1 bulan.

Visa ieu ogé sayogi online salaku eVisa India ngalangkungan website ieu. Pamaké didorong pikeun ngalamar online ieu pikeun India Visa online tinimbang nganjang ka Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India pikeun genah, kaamanan sareng kaamanan.

Sabaraha lami anjeun cicing di India nganggo eTourist Visa?

Aya sababaraha pilihan Visa Wisata India ieu anu sayogi pikeun Anu Datang dina hal durasi ayeuna. Éta sayogi dina tilu durasi dugi ka taun 2020:

  • 30 Dinten: Sah kanggo 30 dinten ti tanggal lebet ka India sareng valid pikeun Éntri ganda.
  • 1 Taun: Sah pikeun 365 dinten ti mimiti ngaluarkeun eTA sareng mangrupikeun sababaraha éntri visa.
  • 5 Taun: Sah kanggo 5 taun ti tanggal ngaluarkeun eTA sareng mangrupikeun sababaraha éntri Visa.

Kasalahan 30 Day India Visa tunduk kabingungan. Anjeun tiasa maca ngeunaan 30 Penjelasan Wisata Wisata Visa.

Catetan: Biasa aya 60 dinten Visa ka India sayogi sateuacan 2020, tapi ti saprak dékdipikasi.

Naon syarat pikeun India Wisatawan Visa?

Wisata Wisata butuh dokumen di handap ieu.

  • Salin warna scan dina kaca munggaran (biografi) paspor ayeuna.
  • Poto warna gaya paspor anu anyar.
  • Validitas paspor 6 bulan dina waktos asupna di India.

Naon hak istimewa sareng atribut ti India Wisatawan Visa?

Ieu mangrupikeun kauntungan tina India Wisata Wisata:

  • 30 Poé Wisata Wisata ngamungkinkeun Éntri ganda.
  • 1 taun sareng 5 taun Wisatawan Visa ngijinkeun sababaraha éntri.
  • Anu nyekel tiasa ngalebetkeun India tina salah sahiji 28 bandara sareng 5 kapal laut. Tingali daptar lengkep di dieu.
  • Panyekel India Wisatawan Visa tiasa kaluar ti India ti mana-mana Catatan Imigrasi anu disatujuan (ICP) anu disebatkeun di dieu. Tingali daptar lengkep di dieu.

Wates India Wisatawan Visa

Halangan ieu dilarapkeun ka India Wisata Wisata:

  • 30 Poé Wisatawan Visa ngan ukur Éntri Visa.
  • Wisata 1 Taun sareng 5 Taun Wisata Visa sah ngan ukur 180 dinten tetep di India.
  • ieu jenis visa teu bisa dirobih, teu tiasa dibatalkeun sareng henteu manjang.
  • Ngalamar tiasa dipenta pikeun méré bukti dana anu cekap pikeun ngadukung diri salami tinggal di India.
  • Ngalamar tiasa dipenta pikeun nyayogikeun tiket onward atanapi tiket uih deui di India Wisata Visa.
  • Sadaya pelamar kedah ngagaduhan paspor Biasa, jenis resmi resmi, paspor diplomatik henteu katampa.
  • India Wisata Wisata henteu sah pikeun kunjungan anu dilindungan, diwatesan sareng wilayah cantonment militér.
  • Upami paspor anjeun kadaluwarsa kirang ti 6 sasih ti tanggal éntri, anjeun bakal dipenta pikeun nganyarikeun paspor anjeun. Anjeun kedah gaduh 6 bulan validitas dina paspor anjeun.
  • Nalika anjeun henteu kedah nganjang ka Kedubes India atanapi Komisi Tinggi India pikeun perangko India Wisatawan Visa, anjeun peryogi dua halaman kosong dina paspor anjeun supados petugas Imigrasi tiasa nempatkeun cap kanggo miang di bandara.
  • Anjeun teu tiasa sumping ku jalan ka India, anjeun diidinan asup ku Air and Cruise dina India Wisata Wisata.

Kumaha cara Pamayaran kanggo Wisata India Visa (eTourist India Visa) dilakukeun?

Wisatawan tiasa ngadamel pamayaran pikeun India Pariwisata Visa nganggo cek, Card Debit, Kartu Kredit atanapi rekening PayPal.

Syarat wajib pikeun turis India Visa nyaéta:

  1. Paspor anu sah pikeun 6 bulan ti tanggal kadatangan mimiti di India.
  2. ID Email anu fungsional.
  3. Nilik tina Kartu Debit atanapi Kartu Kredit atanapi Paypal kanggo pamayaran aman online dina situs wéb ieu.


Pastikeun yén anjeun parantos pariksa eligibility pikeun eVisa India Anjeun.

Warga Amérika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada jeung Warga Perancis bisa panawaran online pikeun India eVisa.

Punten kirimkeun kanggo India Wisatawan Visa 4-7 dinten sateuacan penerbangan anjeun.