Panungtun Wisata India India - Sétuari Hidup liar sareng Taman Nasional

Urang nutupan pedoman India Visa anu luhur pikeun Taman Nasional sareng Wildlife. Tutup dina pituduh ieu nyaéta Taman Nasional Corbett, Taman Nasional Ranthambore, Taman Nasional Kaziranga, Sasan Gir sareng Taman Nasional Keoladeo.

Keanekaragaman hayati anu beunghar ku India sareng sajumlahing kembang na fauna yén éta mangrupikeun bumi anu ngajantenkeunana mangrupikeun tempat anu paling pikaresepeun pikeun pameget alam sareng satwa. Leuweung India mangrupikeun tempat hirup seueur spésiés satwa, sababaraha diantarana jarang sareng unik di India. Éta ogé mangrupikeun pepelakan aheng anu bakal ngagumbirakeun saha waé anu resep kana alam. Sapertos di mana waé tempat di dunya, kumaha ogé, seueur kaanekaragaman hayati India ogé nuju hampir punah atanapi sahenteuna bahaya caket dina ampir diambang. Maka, nagara ngagaduhan seueur tempat perlindungan satwa sareng taman nasional anu tujuanna ngajaga sato liar sareng alamna. Upami anjeun datang ka India salaku turis, anjeun kedah pastikeun janten titik pikeun mariksa sababaraha tempat perlindungan satwa anu terkenal di India sareng taman nasional. Ieu daptar sababaraha diantarana.

Pamaréntah India geus nyayogikeun metodeu modéren aplikasi India Visa Online. Ieu hartosna warta saé pikeun pelamar salaku sémah ka India henteu deui diperyogikeun ngadamel pasini pikeun kunjungan fisik ka Komisi Tinggi India atanapi Kedubes India di nagara asal anjeun.

Pamaréntah India ngamungkinkeun nganjang ka India ku panawaran kanggo Visa India online dina situs wéb ieu pikeun sababaraha tujuan. Conto tina maksud anjeun pikeun angkat ka India nyaritakeun tujuan komérsial atanapi bisnis, maka anjeun ngagaduhan syarat pikeun dilebetkeun Visa Usaha India Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Usaha). Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka India salaku sémah médis kusabab alesan médis, konsultasi ka dokter atanapi kanggo bedah atanapi pikeun kaséhatan anjeun, Pamaréntah India parantos dilakukeun  Visa Médis India Online sayogi pikeun kabutuhan anjeun (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun tujuan Médis). Wisata India Visa Online (India Visa Online atanapi eVisa India pikeun Wisatawan) tiasa dimanfaatkeun kanggo rapat babaturan, rapat baraya di India, ngalaksanakeun kursus sapertos Yoga, atanapi kanggo ningali-ningali sareng pariwisata.

Anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan naon waé di India kecuali ngadatangan wilayah cantonment militér dina Visa Wisata India atanapi kanggo ngadatangan Taman Nasional di India anu katutup dina tulisan ieu. Pamaréntah India parantos ngawenangkeun anjeun panawaran Visa India Online (eVisa India) kanggo tujuan Pariwisata (India Visa Online atanapi eVisa India Tourism) ti Pamaréntah India. The Formulir Aplikasi Visa India ayeuna online anu parantos réngsé dina sababaraha menit.

Visa India pikeun Wisatawan - Pitunjuk Tamu

 

Upami anjeun nuju maca tulisan ieu, maka anjeun panginten dipikaresep dina tempat anu katingali ku anu sanés. Panungtun perjalanan sareng para ahli kami milih tempat séjén pikeun genah anjeun upami anjeun sumping dina Visa éléktronik India (India Visa Online). Anjeun meureun hoyong ningali tulisan di handap ieu, Kerala, Méwah karéta, Top Wisata India 5 Tempat, Institusi Yoga India, Tamil Nadu, Kapuloan Andaman Nicobar, New Cirebon jeung Goa.

 

Taman Nasional Corbett, Uttarakhand

Taman Nasional Visa Jim Corbett India

 

Salah sahiji Taman Nasional pangkolotna di India sareng dingaranan tukang moro Inggris sareng naturalis Jim Corbett anu moro macan dahar manusa di kolonial India, Corbett National Park didirikan 1936 pikeun ngajagaan spésiés Macan Bengal anu kaancam. Lian ti Macan Bengal éta ngagaduhan ratusan spésiés duanana flora sareng fauna, sareng ratusan spésiés tutuwuhan di leuweung Sal na, sareng sato sapertos macan tutul, sababaraha jinis kijang, biruang hideung Himalaya, mongoose abu India, gajah, India python, sareng manuk sapertos garuda, parkit, manuk leuweung, bahkan réptil sareng amfibi. Salain tina panyalindungan satwa, taman ieu ogé ngagaduhan tujuan ékopelancongan anu langkung lestari sareng tanggel walerna tibatan pariwisata komersial sareng henteu ngarusak lingkungan alam sapertos jalan wisata komérsial. Turis asing disarankeun didatangan dina sasih Nopémber - Januari sareng ngajajah taman ngalangkungan safari jip.

 

Taman Nasional Ranthambore, Rajasthan

Taman Nasional Visa Ranthambore India India

nu lain taman nasional anu populer di India, Ranthambore di Rajasthan ogé tempat pamujaan pikeun Macan, dimimitian di handapeun Project Tiger, anu mangrupikeun program konservasi macan anu dimimitian taun 1973. maung cukup gampang dijajah di dieu, khususna dina bulan Nopémber sareng Méi. Taman éta ogé janten bumi leopards, nilgais, buluan liar, sambar, hyénes, biruang gantung, buaya, sareng sagala rupa manuk sareng reptilia. Leuweungna deciduous ogé ngandung seueur spésiés tatangkalan sareng tatangkalan, kalebet Tangkal Banyan pangageungna di India. Éta pasti tempat anu kedah dikunjungi upami anjeun liburan di India, khususna di Rajasthan.

 

Taman Nasional Kaziranga, Assam

Taman Nasional Visa Kaziranga India India

Salah sahiji sanksi sato liar pangsaéna sareng taman nasional di India, Kaziranga istiméwa sabab éta mangrupikeun hiji-hijina tempat di dunya tempat habitat alami Badak Hiji-Tanduk anu kaancam dipanggihan, anu mangrupikeun salah sahiji spésiés sato anu paling kaancam di dunya, sareng dua per tilu anu sadayana penduduk di dunya nyaéta tiasa dipendakan di dieu di Kaziranga, pikeun alesan éta mangrupikeun Situs Warisan Dunya. Salain ti Badak, taman ieu ogé mangrupikeun macan, gajah, kebo cai liar, kijang rawa, gaur, sambar, babi hutan, sareng seueur ogé manuk hijrah sareng sababaraha rupa manuk sanés. Dua oray pangageungna di dunya ogé aya di dieu. Kaziranga mangrupikeun salah sahiji Objek wisata pangbadagna Assam tur kasohor sadunya, anu ngajadikeun tempat anu leres-leres kedah didatangan.

 

Sasan Gir di Gujarat

Visa Sasangir India India Gujarat India

Ogé katelah Taman Nasional Gir sareng Séstituitas Hidupan liar, ieu mangrupikeun hiji-hijina tempat di India dimana spésiés anu kaancam Singa Asiatik. Kanyataanna, salain ti Afrika ieu mangrupikeun hiji-hijina tempat di dunya dimana anjeun bakal mendakan singa liar. Anjeun kedah nganjang antara Oktober sareng Juni kanggo kasempetan anu pangsaéna. Taman éta ogé tempat pikeun sato sapertos macan tutul, ucing leuweung, hyena, jackal emas, mongoose, nilgai, sambar, sareng reptilia sapertos buaya, kobra, kura-kura, kadal, jrrd. Aya ogé seueur spésiés manuk sareng manuk janten kapanggih di dieu. Anjeun tiasa kéngingkeun wisata safari di dieu di Zona Manajemén Gir, Devaliya, anu mangrupikeun wilayah anu disampurnakeun dina Sanctuary dimana wisata safari pondok diayakeun.

 

Taman Nasional Keoladeo, Rajasthan

Taman Nasional Visa Keoladeo India

Sateuacanna katelah Bharatpur Bird Sanctuary, ieu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun didatangan di India upami anjeun resep henteu ngan ukur ningali mamalia anu kaancam tapi hoyong ningali manuk-manuk anu kaancam sareng jarang ogé. Éta salah sahiji anu pang santuario avifauna kasohor sareng Situs Warisan Dunya sabab rébuan manuk kapendak di dieu, khususna dina usum tiris, anu ngajantenkeun tempat anu cukup sering ku ornithologists anu diajar manuk. Taman ieu mangrupikeun lahan anu didamel-damel di bumi khususna pikeun konservasi sareng panyalindungan manuk-manuk ieu. Aya leuwih ti 300 spésiés manuk kapendak di dieu. Cranes Siberia, anu ayeuna punah, ogé kapendak di dieu. Éta sabenerna salah sahiji anu pang spektakuler taman nasional jeung saraan liar satwa pikeun wisatawan didatangan di India, sareng khususna anu tempat saé manuk pangsaéna di India.

 

Warga nagara seueur kaasup Amérika Sarikat, Kanada, Perancis, Selandia Baru, Australia, Jérman, Swédia, Dénmark, Swiss, Itali, Singapura, karajaan Inggris, layak pikeun India Visa Online (eVisa India) kalebet nganjang pantai di India dina visa wisata. Warga langkung ti 180 nagara kualitas pikeun Visa India Online (eVisa India) sakumaha per Kelayakan Visa India sareng nerapkeun India Visa Online anu ditawarkeun ku Pamaréntah India.

Upami anjeun gaduh mamang atanapi meryogikeun bantosan pikeun perjalanan anjeun ka India atanapi Visa pikeun India (eVisa India), anjeun tiasa ngadaptar Visa India Online di dieu sareng upami anjeun peryogi peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anu anjeun kedah kontak Méja Pitulung Visa India pikeun ngadukung sareng pedoman.